Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz! Majd szerválok meghívót,mert regelni nem lehet.FtcSikiHun írta:Ha regizni tudtok a http://the1st.be/ oldalra, akkor ott fent van az első hat évad
MR. TROMORT777 írta:Hali! Szerintem is nagyon állatsoadroli írta:Két pasi-meg egy kicsi -t nézi valaki?
Szerintem állati egy sorozat.
Az első 4 évad megvan,a többit nem találom sehol. Valaki nem tudja honnan tudnám leszedni?![]()
Nekem is kellene az 5. évad. Szal ha tudja vki hogy honnan lehet leszedni, pls jelezze.
Hali! Szerintem is nagyon állatsoadroli írta:Két pasi-meg egy kicsi -t nézi valaki?
Szerintem állati egy sorozat.
Az első 4 évad megvan,a többit nem találom sehol. Valaki nem tudja honnan tudnám leszedni?
hello. mindjárt küldök egy pü-tRégebben, valamelyik Discovery csatornán, volt egy film Tupac Shakur halálának körülményeiről. Valaki nem tudja mi lehetett a pontos címe? Smile
Tudom gugli barát, de egyszerűbb titeket zaklatni Very Happy
Jeff és Lester a legnagyobbak! Casey meg a 3. évadban a minigunos részben többet vigyorog mint az előző 2 évadban összesenozsimiki írta:hasonlóan foglaltam össze az első két évadot, olyan aranyosan humoros.Fecooo írta:hát emberek, kb egy hete el kezdtem nézni a Chuck-ot, és azt kell mondanom, h a toplistámon igencsak előkelő helyre került! még csak ma fogom befejezni a 2. évadot(indul a buszom és nem tudom megnézni az utsó részt), de sztem ez a sorozat zseniális keveréke az akcióknak és a humornak! mire számítsak a 3. évadnál? jobb, mint a 2. vagy esetleg gyengébb?
szerintem 3.al sincs semmi gond
hasonlóan foglaltam össze az első két évadot, olyan aranyosan humoros.Fecooo írta:hát emberek, kb egy hete el kezdtem nézni a Chuck-ot, és azt kell mondanom, h a toplistámon igencsak előkelő helyre került! még csak ma fogom befejezni a 2. évadot(indul a buszom és nem tudom megnézni az utsó részt), de sztem ez a sorozat zseniális keveréke az akcióknak és a humornak! mire számítsak a 3. évadnál? jobb, mint a 2. vagy esetleg gyengébb?
És a honlap szerint 3D-ben is jön. Erre biztos elmegyek Imaxbe, ha oda is jön.lui1698 írta:Még egy film a várólistán: Clash of the Titans
Imdb jóvoltából néhány információt tudok pontosítani:MR. TROMORT777 írta:Igen a Legenda vagyok hatalmas film, szerintem Will Smith legjobb filmje.
A folytatásáról tudtok valamit![]()
Wikin néztem Will Smith adatlapját, és ott írták h 2011-ben jön az I Am Legend: Awakening'. Kiváncsi vagyok h mit tudhat.
Bocs, pontosítottamForcabarca8 írta:A csíkos pizsamás fiú a pontos címe. nekem is tetszett a film, nálam 10/8. jah, közben én is nézem a Dextert (S04E06S.Agüero írta:Pont most néztem meg egy jó filmet. A csíkos ruhás kisfiú. érdemes megnézni. Szomorú a vége de így a jó. Ha valakit érdekel kérdezze hogy miről szól![]()
) és engem is irritál egy csöppet Deb, de már kezdem megszokni. az újságíró csaj meg tényleg fullos, aki mellesleg benne volt a HIMYM-ben is (vele játszottal el Ted a "naked mant"
)
a másik kedvenc sorozatom most a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci. inkább dráma a sorozat, mint sport, de ettől még csak jobb lett. most várom a feliratot a 4 évad 12. részéhez, remélem gyorsan meg lesz (mert nem sokára jön a Lions vs Panthers meccs, kiváncsi vok, mit hoznak ki belőle)
A csíkos pizsamás fiú a pontos címe. nekem is tetszett a film, nálam 10/8. jah, közben én is nézem a Dextert (S04E06S.Agüero írta:Pont most néztem meg egy jó filmet. A csíkos ruhás kisfiú. érdemes megnézni. Szomorú a vége de így a jó. Ha valakit érdekel kérdezze hogy miről szól![]()
Adom!gergo9 írta: Am ha toplistát kell állítanom akkor az első helyre mindenképpen a 4.évadban szereplő újságíró csajt tenném.![]()
Én megkedveltem a 4évad alatt, mintahogy Rita-t sem csíptem az elején.rszergej írta:Na, a Dexter 1-3 évadja kipipálva, nem rossz, nem rossz. Olvasgatva a véleményeket a 4. évadról, nagy durranást várok.
De csak én akarom Debra karakterét, vagy úgy ahogy van az egész nőt, egy bazi nagy lapáttal tarkón vágni? Nagyon idegesít, a járása, a szerepe, mondjuk a beszédstílusa egy kicsit megnevettet, de kezembe a lapátot és vágom is tarkón
Engem is idegesített eleinte, de 2 évad elég volt, hogy megszokjam.rszergej írta:Na, a Dexter 1-3 évadja kipipálva, nem rossz, nem rossz. Olvasgatva a véleményeket a 4. évadról, nagy durranást várok.
De csak én akarom Debra karakterét, vagy úgy ahogy van az egész nőt, egy bazi nagy lapáttal tarkón vágni? Nagyon idegesít, a járása, a szerepe, mondjuk a beszédstílusa egy kicsit megnevettet, de kezembe a lapátot és vágom is tarkón