2016.09.04. 12:54:44
Megnéztem a Suicide squad-ot. Csak egy gyengébb minőségű verziót láttam, de örülök h nem mentem ezért moziba. Pénzkidobás lett volna. Ez a leggyengébb az új DC filmek közül. Kicsit kielemezném, mert ki kell írni a frusztrációt. Először is DC rajongó vagyok, sztem 100X jobbak a DC karakterek. Nem szokásom menni a nép után se a DC-vel kapcsolatban. Pl a Killing Joke, amit sokan lehúztak sztem kimondottan jó, igen, az első sztoriszál is teljesen rendben van.
A Batman v Superman-ben volt mindig is potenciál és annak ellenére h a film egy értelmetlen katyvasz, az egyes jelenetek egész jók benne, csak nem sok közük van egymáshoz. Luthor karaktere persze elviselhetetlen. Nem tetszett az a film, de még az is jobb a Sucide squadnál, mert itt még az egyes jelenetek se voltak jók. Szinte semmi nem volt jó a filmbe. Túl komoly lett, miközben a Suicide squad kimondottan humoros kéne legyen. Harley Quin karaktere jó lett, de kb ez az egyetlen pozitívum. Deadshot lapos, Will Smith eljátszotta, amiért fizették, de semmi extra. A Joker karakter pedig rémes. Ennél alighanem az Adam West-féle gyereksorozatban is jobb volt. Rettenetesen túljátszott, álandóan vicsorog mint egy idióta. Jared Leto remek színész, de most alaposan mellélőtt. Heath Ledger nem kellett kikönyörögje magának h mindenki ráfigyeljen. Itt azt érzem h Leto mindent megtesz azért, hogy ő legyen a központban, de a hatás nem jó, sokkal inkább olyan, mint amikor egy 10-éves kölyök akar kitűnni a hülyeségeivel. Pocsék.
A harcjelenetek. Azt hittem ez vmi vicc. Ez nagyon gyenge. Rendes karakterek helyett arc-és névtelen tucatkatonák?! Erre futotta. Ráadásul ezek a katonák olyan kemények h egy baseballütővel egy max 60 kilós nő szétveri őket simán. Szégyen! A másik meg amikor deadshot kiáll egy kocsi tetejére, hadonászik mint egy hülye és lelő mindenkit??? Ennyire futotta százmilliós költségvetésből?? Ilyen koreográfiát én is összehozok, sőt, jobbat.
Az ideétlen visszatekintéseknek HQ múltjára is nagyjából zéró értelme van.
A karakterek motivációja pedig?! Meg tudom érteni Harley-t. Ő bolond. Rendben. Valamilyen szinten megértem Deadshotot és Diablot. De a többi? Croc vérszomjas dögből hirtelen barátságos ivócimbora lesz? Miért is?
Az egész film értelmetlen. Rémesen ostoba forgatókönyv, s***r harcjelenetek, egy semmilyen főellenség, akinek nem elég h a képességeit nem bírjuk, de a motivációja is vicc.
Túl sokat nem spoilerkedtem, azért is nem használom a spoiler funkciót. Ne néázzétek meg moziban. Még a jó minőségű torrentet se érdemes megvárni, mert nincs miért!
Az egyik legrosszabb film, amit mostanában láttam. 3-4/10.
Ha nem lenne benne Harley akkora egyest adnék neki, mint ide Amerika.
A Fifa egy szégyen