Mozi & Filmek
Na ma láttam az RTL-en a Karib-tenger kalózai A fekete gyöngy átka c. filmet.
Először láttam, kicsit megkésve,de írok pár sort.
Engem érdekel az ilyen téma, kalózkodás,hajózás,tehát eleve bejön a film témája.Sőt még megfűszerezték egy kis "mágiával" ezért nagyon vártam.
Az eleje tetszett is Mr. Depp szerintem nagyon jól alakít. Az egész téma jó volt , poén is volt 1-2(bár nemtudom az mennyire illik egy ilyen stílusu filmbe). Na mind1, az egyedüli dolog ami nem tetszett az a vége volt.
Meg ez a holdfényes csontvázas téma.
Összességében nekem tetszett, a vége szerintem kicsit gyengus lett.
7.5/10
Először láttam, kicsit megkésve,de írok pár sort.
Engem érdekel az ilyen téma, kalózkodás,hajózás,tehát eleve bejön a film témája.Sőt még megfűszerezték egy kis "mágiával" ezért nagyon vártam.
Az eleje tetszett is Mr. Depp szerintem nagyon jól alakít. Az egész téma jó volt , poén is volt 1-2(bár nemtudom az mennyire illik egy ilyen stílusu filmbe). Na mind1, az egyedüli dolog ami nem tetszett az a vége volt.
Meg ez a holdfényes csontvázas téma.
Összességében nekem tetszett, a vége szerintem kicsit gyengus lett.
7.5/10
- miihii
- KHAL
Mozidélután volt ma (illetve már tegnap),így van 2 beszámolóm.
Így neveld a sárkányod
Tetszett ez a mese,sztem nagyon jól megcsinálták.Időnként Avataros utóérzetem volt: sárkánylovaglásnál
Jóféle a cucc,így ajánlós.
Mint ahogy a másik múví is:
Exférj újratöltve (The Bounty Hunter)
G. Butler és J. Aniston a főbb szerepekben.
Jók a karakterek,vicces,laza.Egyszóval élvezhető film.
És ha már itt tartok,akkor a napokban láttam a
Repo Men
c. filmet.
Jude Law,F. Whitaker,L. Schreider a főszereplők ebben a filmben.
A szervkereskedelem komoly üzlet,ahol megvásárolható bármilyen testrész legálisan.Viszont ha elmarad a részletfizetés,akkor a cég fejvadászok által visszaveszi a terméket.A két legjobb fejvadász jó barát,de egyszercsak fordul a kocka és egymással szembe kerülnek.(Asszem erre mondják,h a hóhért akasztják
)
Nem egy egetverően nagy film,de egyszer nem rossz.
Így neveld a sárkányod
Tetszett ez a mese,sztem nagyon jól megcsinálták.Időnként Avataros utóérzetem volt: sárkánylovaglásnál

Jóféle a cucc,így ajánlós.
Mint ahogy a másik múví is:
Exférj újratöltve (The Bounty Hunter)
G. Butler és J. Aniston a főbb szerepekben.
Jók a karakterek,vicces,laza.Egyszóval élvezhető film.
És ha már itt tartok,akkor a napokban láttam a
Repo Men
c. filmet.
Jude Law,F. Whitaker,L. Schreider a főszereplők ebben a filmben.
A szervkereskedelem komoly üzlet,ahol megvásárolható bármilyen testrész legálisan.Viszont ha elmarad a részletfizetés,akkor a cég fejvadászok által visszaveszi a terméket.A két legjobb fejvadász jó barát,de egyszercsak fordul a kocka és egymással szembe kerülnek.(Asszem erre mondják,h a hóhért akasztják

Nem egy egetverően nagy film,de egyszer nem rossz.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- kennyke04
- Entrenador del Barça
El secreto de sus ojos
Jaj, oscar óta várom már, hogy legyen felirat hozzá és hát öh... nem egy olyan über táp film, de nagyon, nagyon nagyon megfogott. 10/8
Aparecidos
hát ma valahogy ilyen spanyol nap jött össze, nem lett volna rossz ez a film, csak kicsit túl spiritualizálták és volt egy pár ködös rész amit nem értettem benne, de amit leginkább hiányolok az a "para" nem volt olyan sok rész amin lefőttem (pedig a kezdés ah
)pedig volt egy a mozis felvétel amin filmesek nézték és ugráltak össze vissza a székben
na de egyszer túl lehet élni 10/6
The Crazies
ezt valamelyik nap néztem meg, hát nem is tudom, zombis film volt ez vagy mi? pár para része de semmi extra 10/5
Jaj, oscar óta várom már, hogy legyen felirat hozzá és hát öh... nem egy olyan über táp film, de nagyon, nagyon nagyon megfogott. 10/8
Aparecidos
hát ma valahogy ilyen spanyol nap jött össze, nem lett volna rossz ez a film, csak kicsit túl spiritualizálták és volt egy pár ködös rész amit nem értettem benne, de amit leginkább hiányolok az a "para" nem volt olyan sok rész amin lefőttem (pedig a kezdés ah

The Crazies
ezt valamelyik nap néztem meg, hát nem is tudom, zombis film volt ez vagy mi? pár para része de semmi extra 10/5
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Vagy egy "pörgőrúgással" leterítené a végén az összes gonoszatIlúvatar írta: Sőt, azt se bánnám, ha Chuck Norris is felbukkanna pár jelentet erejéig, pl. fegyvernepperként, aki ellátja ezt a csapatot lőszerekkel, fegyverekkel nagy akció előtt. pl.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Nálam kicsit fordítva. Az első rész az nagyon tetszett a másodikat meg egy kicsit unalmasnak éreztem. Viszont a 3.-al egyetértek. Én 13:52-nél már kész voltam.Shark írta:Télleg nagyon beteg volt.barcafan0911 írta:Most néztem meg a South park 14/03-at. Hát valami nagyon beteg rész volt.![]()
Két szálon futott a történet, ezúttal Randy és Cartmen kapták a főszerepet. Előbbi vitte a prímet. SP rajongóknak kötelező rész.
A s14e01 nem nagyon tetszett, a s14e02 már sokkal jobb volt, a mostani meg már nagyon kész
Remélem a következő még ennél is jobb lesz

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Télleg nagyon beteg volt.barcafan0911 írta:Most néztem meg a South park 14/03-at. Hát valami nagyon beteg rész volt.![]()
Két szálon futott a történet, ezúttal Randy és Cartmen kapták a főszerepet. Előbbi vitte a prímet. SP rajongóknak kötelező rész.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Most néztem meg a South park 14/03-at. Hát valami nagyon beteg rész volt.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Brothers, Viharsziget. Ezekről irtam is véleményt, szerintem érdemes megnézni őket.albicelesteX írta:Láttátok már biztos az elrabolva című filmet!Nekem nagyon bejött!Sajnos az utóbbi időkben nem volt lehetőségem filmezni mondanátok mit érdemes megnéznem!Bármilyen kategória érdekel!Köszi!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
eszembe jutott, h mi (is) lehetett volna a címe a filmnek: The League of Extraordinary Retired Heroes

- Deus
- Boixos Nois
Öcséééém :O Rambo, Szállító, The One, Tökéletes Katona, Die Hard mind egy filmben!ozsimiki írta:Te Úr Istenfcbarca0827 írta:
Más: Egyszer, már írtam, de már van hivatalos előzetes is. Egyre várósabb.The Expendables (Van egy olyan érzésem, hogy Bruce és Arni csak abban a jelenetben lesz benne. Ne legyen igazam.)
kötelező!!!
Stallone, Schwarzenegger, Willis, Statham,és a többi.....
remélem nem lesz igazad,de még ha csak abban is lesznek benne,akkor is

Ha már mindenki benne van, sajnálom Van Damme -t, hogy nem kapott rá szerepet, pedig sztem beleillene.
Sőt, azt se bánnám, ha Chuck Norris is felbukkanna pár jelentet erejéig, pl. fegyvernepperként, aki ellátja ezt a csapatot lőszerekkel, fegyverekkel nagy akció előtt. pl.

- albicelesteX
- A Vadász
Láttátok már biztos az elrabolva című filmet!Nekem nagyon bejött!Sajnos az utóbbi időkben nem volt lehetőségem filmezni mondanátok mit érdemes megnéznem!Bármilyen kategória érdekel!Köszi!

Én láttam. Nézhető film, Gary Oldman (mint mindig) zseniális, és a végén a csavar is adja szvsz.....Krojf írta:Ezen a héten vetítem az "Éli könyve" című darabot.
Ki kocsányolta már???
K.

Your village called. Their idiot is missing.
- miihii
- KHAL
A Pacificnek mindhárom eddigi része alapján mondom,h egyetértek.Az elején jól kezdtek,de vhogy nincs meg az a hangulata,mint az Elit alakulatnak.Végig fogom nézni az biztos,de vhogy nem olyan ütős eddig,mint reméltem.lui1698 írta:Megnéztem a Pacific második részét is.
Ez a sorozat egyelőre nálam nem üt akkorát, mint a BoB, de várjuk ki a végét. Bízom abban, hogy felpörög a sorozat. Eddig nekem kicsit semmilyen.
Ninja Assasin: az elején azt hittem, hogy kinyomom egyből.( A szabdalós jelenet nekem nagyon sok volt. Ez a belek-s*ggek stílus nekem nem nagyon jön be. )
De végül is csak kibírtam a végéig. Csalódás, mert a trailer és a plakátok alapján sokkal jobb nindzsás filmre számítottam. Össz: 10/5
És újból megnéztem egy örök nagy klasszikust, egy nagy kedvencemet a Ponyvaregényt. Tökéletes munka Tarantino bácsitól. És a szereplők is. Travolta, Jackson, Brúsz. Még Uma is jó volt benne, pedig őt nem nagyon szeretem.
Szupercsapat![]()
Ninja Assassin.
Ebben is teljesen egyetértek veled.A második percnél már arra gondoltam,h ki is lövöm,mert elég D kategóriás volt a bevezetés,főleg az a béna vérfröcskölés...

Elég gyengus lett,na.
A-TEAM naon várós már.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Te Úr Istenfcbarca0827 írta:
Más: Egyszer, már írtam, de már van hivatalos előzetes is. Egyre várósabb.The Expendables (Van egy olyan érzésem, hogy Bruce és Arni csak abban a jelenetben lesz benne. Ne legyen igazam.)

Stallone, Schwarzenegger, Willis, Statham,és a többi.....
remélem nem lesz igazad,de még ha csak abban is lesznek benne,akkor is

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Megnéztem a Pacific második részét is.
Ez a sorozat egyelőre nálam nem üt akkorát, mint a BoB, de várjuk ki a végét. Bízom abban, hogy felpörög a sorozat. Eddig nekem kicsit semmilyen.
Ninja Assasin: az elején azt hittem, hogy kinyomom egyből.( A szabdalós jelenet nekem nagyon sok volt. Ez a belek-s*ggek stílus nekem nem nagyon jön be. )
De végül is csak kibírtam a végéig. Csalódás, mert a trailer és a plakátok alapján sokkal jobb nindzsás filmre számítottam. Össz: 10/5
És újból megnéztem egy örök nagy klasszikust, egy nagy kedvencemet a Ponyvaregényt. Tökéletes munka Tarantino bácsitól. És a szereplők is. Travolta, Jackson, Brúsz. Még Uma is jó volt benne, pedig őt nem nagyon szeretem.
Szupercsapat
Szupercsapat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2010.04.01. 19:33:54-kor.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nekem ez a 8. évad nagyon tetszik. Több lövöldözés van benne, mint eddig bármelyikben, az új CTU nagyon komoly lett (bár úgy gondolom, már egy csöppet elrugaszkodik a valóságtólozsimiki írta:kicsit esett a színvonala a 6.évadnál,de 7.megint üt, kár, elnéztem volna még pár évig,azért remélem méltó befejezése lesz,és nem akarják kinyírni Jack-et. (nem akarok,és nem is fogok spoilert olvasni)

szerk: természetesen 8.at akartam írni én is, elírtam

Amúgy, én remélem, hogy Jack meghal. Bár ezesetben csak a hősi halál jöhet szóba... Elég szánalmas kísérlet lenne, ha mondjuk az utolsó percben ráesne a fejére egy cserép, vagy valami...

Mondjuk egy meteortól?ozsimiki írta:Ahol Jack megmentené ezúttal Európát is vmi durvától

Más: Egyszer, már írtam, de már van hivatalos előzetes is. Egyre várósabb.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ozsimiki
- Adminisztrátor
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/03/27/ ... vabb-a-24/
kicsit esett a színvonala a 6.évadnál,de 7.megint üt, kár, elnéztem volna még pár évig,azért remélem méltó befejezése lesz,és nem akarják kinyírni Jack-et. (nem akarok,és nem is fogok spoilert olvasni)
+akartak egy Európában játszódó filmet forgatni,az jó lenne végleges lezárásnak, remélem azt még megcsinálják majd....
Ahol Jack megmentené ezúttal Európát is vmi durvától

kicsit esett a színvonala a 6.évadnál,de 7.megint üt, kár, elnéztem volna még pár évig,azért remélem méltó befejezése lesz,és nem akarják kinyírni Jack-et. (nem akarok,és nem is fogok spoilert olvasni)
+akartak egy Európában játszódó filmet forgatni,az jó lenne végleges lezárásnak, remélem azt még megcsinálják majd....
Ahol Jack megmentené ezúttal Európát is vmi durvától

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
a Chuck 12. része fantasztikusan jó lett! az a durva, h néhány fórumon előre megmondták, h Sarah a maga vörös tesztjén Shaw feleségét ölte meg! nem volt róla sehol semmi információ, mégis vmiért ráéreztek, h a lelőtt csajnak még lesz jelentősége, és bejött! az előző két rész gyengébb volt az átlagnál, de ha jól tudom, akkor a 13. rész után elmennek egy kis szabira, szóval amolyan "kétharmadévadzáró" lesz, ami igencsak izgalmasnak ígérkezik!
ajánlós rész minden Chuck-fannak!

ajánlós rész minden Chuck-fannak!

Bibliothéque Pascal: Ez ez ez ez ez.Ez. Ez egy film volt, és nemisakármilyen. Ajánlom azoknak, akik bírják Gilliam-et, vagy a beteg dolgokat, vagy az álomvilágos dolgokat, vagy a csodás operatőri munkát, vagy akik el akarnak merülni egy hihetetlen világban. Még mindig sokk hatása alatt vagyok szóóval lehet, hogy később okosabbakat tudok mondani. Ne popkornos kólaszürcsögős mozit várjatok, mert akkor bizonyosan csalódás lesz.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Viharsziget
Én is megnéztem a filmet.
Nekem nagyon tetszett, szerintem nagyon aprólékosan ki van dolgozva az összes jelenet és még a legjelentéktelenebb dolgok is nagy hangsúlyt kaptak.
A film a közepétől teljesen összekavarja a történéseket, néha tényleg nem lehet tudni, h mi a valóság és mi a képzelet szüleménye. A végén Scorsese nem zárja le teljesen a filmet, mindenki maga döntheti el, h tényleg örült volt-e a rendőrbiró vagy csak az orvosok akarják elhitetni vele.
DiCaprio a kedvenc szinészem és most sem csalódtam benne. Sokak szerint még mindig kölyökképű, de nem először bizonyitotta , h érett a komolyabb szerepekre is.

Én is megnéztem a filmet.
Nekem nagyon tetszett, szerintem nagyon aprólékosan ki van dolgozva az összes jelenet és még a legjelentéktelenebb dolgok is nagy hangsúlyt kaptak.
A film a közepétől teljesen összekavarja a történéseket, néha tényleg nem lehet tudni, h mi a valóság és mi a képzelet szüleménye. A végén Scorsese nem zárja le teljesen a filmet, mindenki maga döntheti el, h tényleg örült volt-e a rendőrbiró vagy csak az orvosok akarják elhitetni vele.
DiCaprio a kedvenc szinészem és most sem csalódtam benne. Sokak szerint még mindig kölyökképű, de nem először bizonyitotta , h érett a komolyabb szerepekre is.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- miihii
- KHAL
Oopps.barca99 írta:Én is itt kerestem először, de sajnos nem élnek a linkek.![]()

Én valójában a Bithorlo-ról szedtem le,de gondoltam jobban elérhető a fenti címről.Csak elindítani nem próbáltam,h működik e.
De ITT is fent van,kipróbáltam és műxik.
Én is itt kerestem először, de sajnos nem élnek a linkek.

Nem elérhető ez valahol véletlenül? Engem is érdekel a téma.Barcaforever írta:. . .
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nagyon jó videó!Azt hittem már láttam az összes vidit a témában.Eléggé utána néztem a dolgoknak ebből a témából vagy 3 éve, csináltam egy 20 oldalas beadandót a témából és egyszerűen olyan sok az ellentmondás, h majdnemhogy lehetetlen ,h ne vmi sumákság legyen a háttérben. Indoknak elég sztem azt felhozni, h azt a "néhány" milliárd dollárt, amit elbuktak a WTC kiesésével a többszörösét hozták vissza az olajárak, ami érdekes módon akkor szöktek az egekbe, mikor az USA bevonult keresni Bin Ladent.Barcaádám írta:Most nemrég láttam a Zeitgeist című dokumentum filmek első két részét, teljesen ledöbbentem nagyon durva..
be is linkelem felirattal a második részt az szeptember 11ikéről szól bemutatja mi is lehet talán az igazság, aztán mindenki döntse el maga mit gondol.. mindenesetre nagyon durva.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1173231517
kis angoltudás nem árt hozzá mert a felirat sokszor elcsúszik..

- miihii
- KHAL
Ám legyenRewolution5 írta:valamilyen linket azért dobhatnálmiihii írta:Rátaláltam egy nagyon régi kedvencemre.
A film címe:
Ultra/A kemény mag
1990es múví és a Roma ultráiról szól ez a dráma.Összeakadnak a szurkolótáborok,főleg a juvésokkal és ez nem sok jót sejtet.
Fociszurkolóknak különösen ajánlós

INNÉT leszedheted reg után.