Hogy hagyhattam ki...Fecooo írta: Másnaposok!!! kihagyhatatlan![]()

Hogy hagyhattam ki...Fecooo írta: Másnaposok!!! kihagyhatatlan![]()
Másnaposok!!! kihagyhatatlanFtcSikiHun írta:Valaki tudna mondani néhány vígjátékot?
Előre is köszönöm
Férj és férj, Apafej (Adam Sandler) ?FtcSikiHun írta:Valaki tudna mondani néhány vígjátékot?
Előre is köszönöm
Nem tudom hányadik résznél tartasz, de szerintem a végére erősen felmegy 10/9-re a sorozat. Szinte mindegy egyes résszel javult szerintem. Iszonyatosan felépítették pl. Batiatus karakterét.Forcabarca8 írta:én nem rég kezdtem nézni a Spartacus: Blood and Sandet. egész jó sorozat, de vannak hiányosságai, zavaró dolgai, viszont érdekes a történet meg néhol elég keményen jelenetek vannak: nem kispályáznak sem a gladiátorharcokkal sem a szexjelenetekkel. egy 10/6,5 nálam. nézem, m mindennek vége lassanitthon nem adja semmi,mert nem merte bevállalni még egyetlen csatorna sem..
Na én meg a másik véglet vagyokronaldinho89 írta:Most néztem meg a The Box - A doboz c. filmet. szerintem elég ütős. ajánlom .
Jó neked a ha kivégezted hiányozni fog.Victor_Valdes írta:Ilyen nekem is jöhet majd, bár még most végzek a az első évaddal.Junior Gong írta:Hát srácok kb 2hete végig néztem a maffiózókat és azóta kajak hiányérzetem van.Nagyon bejött nekem az a sorozat.
Most a Weeds 5. évadát nézem nem rossz , de nem olyan mint az első 3évad.Úgy volt ,hogy csak 5évados lesz de mégis csinálnak 6.-at(ha valaki nem vágta volna.)
Ha valaki tud a maffiózókhoz hasonló sorozatot az írja meg , persze olyan nem lesz mint az soha , de valami hasonló előre is köszönöm.
Ilyen nekem is jöhet majd, bár még most végzek a az első évaddal.Junior Gong írta:Hát srácok kb 2hete végig néztem a maffiózókat és azóta kajak hiányérzetem van.Nagyon bejött nekem az a sorozat.
Most a Weeds 5. évadát nézem nem rossz , de nem olyan mint az első 3évad.Úgy volt ,hogy csak 5évados lesz de mégis csinálnak 6.-at(ha valaki nem vágta volna.)
Ha valaki tud a maffiózókhoz hasonló sorozatot az írja meg , persze olyan nem lesz mint az soha , de valami hasonló előre is köszönöm.
Famguy-ban a 8. évadban csak 20 rész van ugye? Mert akkor már azt is kivégeztem :/ Tudtommal még nincs 9. évad :/ de most a Hősök 4. évadját kezdtem elmessideco írta:Szezonzáró
![]()
Ne na...Vajon még hány évad lesz belőle? Se Dexter, se HYMYM, de sebaj, ott a Chuck és a Family Guy.
mindig csak 1et rendelnek meg előre, tehát 6. lesz, aztán a nézettségtől függ minden (azaz ha igazi fan vagy, kimész Amerikába tévét néznimessideco írta:bence-barca írta:Ma du megnéztem az Így jártam anyátokkal 5. évad szezonzáró részét.Szezonzáró
![]()
Ne na...Vajon még hány évad lesz belőle?