R.I.P.

Erről PÜ-ben tudnál küldeni nekem valami letöltési lehetőséget? Előre is kösz, a trailer megfogott...gergo9 írta: When in Rome(2009)
Magasan a legjobb a trió közül, legviccesebb is. Ezt ajánlani is tudom.
10/7.5
most azt aurän feszülök de eddig nem talältam hozzä letöltestozsimiki írta:Amikor megállt a Föld-et nyugodtan húzd ki SZERINTEM.
akkora hitvány izét rég nem láttam, elvesztegetett idő volt az életemből.
persze lehet páraknak bejött, nekem nagyon nem.
Ezek közül egyikrpl sem hallottam ugyhogy akkor egyhuzamban 6 film.FtcSikiHun írta:-Ismeretlen hívásmekkora írta:sziasztok
beteg vagyok es itthon fekszek. megneznek pär filmet de eleg sok filmet lättam mär es igy semmi nem ugrik be.
Tudnätok nekem pär fordulatos, izgalmas, akär krimi, thriller filmeket monDANI?
-Amikor megállt a Föld
-Aura
-Az éjszaka és a város
-A kukorica gyermekei (ez már inkább horror)
-Véletlenül szándékos
Remélem tudtam segíteni, és jobbulást
-Ismeretlen hívásmekkora írta:sziasztok
beteg vagyok es itthon fekszek. megneznek pär filmet de eleg sok filmet lättam mär es igy semmi nem ugrik be.
Tudnätok nekem pär fordulatos, izgalmas, akär krimi, thriller filmeket monDANI?
Simpson család-A film ha még nem láttadSanama írta: Nem értem ,képtelen a filmipar csinálni egy normális vígjátékot???
Másnaposokon kívűl elég nehezen tudok mondani még 5-6 olyan vígjátékot,ami nagyon jó volt és többször is nézhető.(az elmúlt évekből)
Nekem nagyon tetszett, de nem az eredeti RH sztori, hanem előzményeket mutat be. 10/7-8, de ink 8Sanama írta:Robin Hood-ról vélemény?
Én elkezdtem, megnéztem 3 részt, de ahogy péló barna mondaná "ez most nem jött át"fcbarca0827 írta:Akkor, nem maradt más. Nézd meg a kedvemért (:lol:) az első részt a Rescue me-ből. Csakis angolul, (felirat természetesen van). Vagy valaki kezdje már el nézni a hatásomra.Perrero írta:hát várhatnak is, mert már láttam, csak elfelejtettem beírni. Eredeti hanggal jobb sztem. ja és a flashforward, a v, és a gyilkos elmék is kilőveDe, tényleg nagyon jó sorozat.
Akkor, nem maradt más. Nézd meg a kedvemért (:lol:) az első részt a Rescue me-ből. Csakis angolul, (felirat természetesen van). Vagy valaki kezdje már el nézni a hatásomra.Perrero írta:hát várhatnak is, mert már láttam, csak elfelejtettem beírni. Eredeti hanggal jobb sztem. ja és a flashforward, a v, és a gyilkos elmék is kilőve
A hiba, benned van.rszergej írta:Én elkezdtem, megnéztem 3 részt, de ahogy péló barna mondaná "ez most nem jött át"
De nem adom fel!
a történet nálam is 10/9 minimum, de amiért nálam nem 10es vagy 9es sorozat, az egyértelműen a túl sok mű jelenet amikor az arénában a trákok ellen harcol, van egy-két nagyon béna jelenet, pl ahogy a karddal átszúrja a térdét, az nagyon gáz lett szvsz. a 300ban még elmentek az ilyen jelenetek, de látszódik, h itt se idő, se pénz nem volt olyan szintű munkára, így viszont vhol félúton van a gyík és az elfogadható kategóriák között, ami az effekteket illeti.palesz77 és cooltiszo írta:...
Gondolom Szeptember tájékán lesz, mint szokott... De szerintem se volt akkora jó évad, volt pár nagy rész benne, de az mind Barneys rész voltPocs13 írta:
Még én sem tudom mikor lesz, annyit olvastam, hogy a CBS őszre berendelte a folytatást. Ez az 5. évad nekem nem tetszett annyira, volt pár jó rész, de szerintem elmaradt a korábbiaktól...
A kökemény zsarukat adom én is.miihii írta:A Kemény zsaruk csak rád várnakPerrero írta:Sorozat kéne, lehetőleg akcióféle...![]()
Tényleg brutális sorozat.7 évados és a karakterek,a történetvezetés,ahogy összekapcsolódnak a dolgok,zseniális.Épp mostanában nézem újra az egészet,megunhatatlan.
Nekem nagyon bejövős a szinkronja,igen el vannak találva az arcokhoz.
A Kemény zsaruk csak rád várnakPerrero írta:Sorozat kéne, lehetőleg akcióféle...
Hát az utolsó érsz szerintem olyan, hogyForcabarca8 írta:én nem rég kezdtem nézni a Spartacus: Blood and Sandet. egész jó sorozat, de vannak hiányosságai, zavaró dolgai, viszont érdekes a történet meg néhol elég keményen jelenetek vannak: nem kispályáznak sem a gladiátorharcokkal sem a szexjelenetekkel. egy 10/6,5 nálam. nézem, m mindennek vége lassanitthon nem adja semmi,mert nem merte bevállalni még egyetlen csatorna sem..
Torrent oldalakat tudok csak, van külön ilyen célra (sorozat) létrehozott fajtája is. Ha megtalálom, linkelemmessideco írta:Vigjáték? Most a Vadbarmok jut eszembe. Óriási...
Más: valaki nem tud olyan oldalat, ahol lehet sorozatokat letölteni egyben(évadonként/részenként, semmiképp sem 104660 fileben)?
Klasszikusok:FtcSikiHun írta:Valaki tudna mondani néhány vígjátékot?
Előre is köszönöm