2011.07.17. 17:20:17
Nem az én tisztem szólni, de kezdünk veszélyes vizekre evezni, ha elkezdjük szapulni a másik szép emlékeit.
Mindazonáltal az sajnos TÉNY, hogy a teletabi egy messzemenőkig degenerált valami (nem is mese), ami a homo-ságot adagolja szépen a porontyokba és még ha ők nem is lesznek azok, az értékrendjüket igen is befolyásolhatja.
Továbbá így már felnőtt fejjel, szerintem ne ócsárolódjunk (bár a teletabi valóban durvább, mint az ideglelés), mert ezek a csoportosulások már anno is megvoltak, ki ezeket szerette, ki azokat és nem lenne stílszerű most itt szájberkaratérozni egymással.
Azért a verekedős mesékhez és az agresszióhoz egy gondolat. Akiket én ismerek és néztük például a legkeményebb verekedős mesét az istenkirály BragonBall-t, SENKI nem lett verekedős, idegbeteg állat (a mese miatt). Mégpedig a neveltetés miatt, nem kell hagyni, hogy a TV nevelje a gyereket és kész.
Egyébként nekem az ilyen beöltözött idiótaságok sosem jöttek be, nem értettem, hogy a felnőttek miért tettetik magukat nekünk fogyatékosnak és ezen miért is kellene nekem derülnöm. De ez már tényleg szuverén vélemény. No offense!