ok pill!visca el barca írta:ezt nem lehet megcsinálni aláíráskének... vmi hosszukásat keressél, nem négyzet alakút![]()
egy négyzetből nem lehet téglalapot csinalni ugy, hogy ne torzuljon el..
http://www.oleole.com/media/main/images ... 438020.jpgvisca el barca írta:linkeld ide mit szeretnél, átméretezem neked u hogy a modik ne legyenek morcosaksamy85 írta:az aláíráshoz kéne egy kis segítség nem találok olyan képet, ami passzolna az aláíráshoz.. valaki ? a Méret hibádzik
linkeld ide mit szeretnél, átméretezem neked u hogy a modik ne legyenek morcosaksamy85 írta:az aláíráshoz kéne egy kis segítség nem találok olyan képet, ami passzolna az aláíráshoz.. valaki ? a Méret hibádzik
szerintem meg az a legegyszerűbb ha bemész egy autosiskolába és megkérdezed. látom győri vagy, biztos akad arrafelé egy pár.barcadome írta:kedves magukat illetékesnek érző emberek!
valaki nem tudná nekem megmondani, hogy németországban hogy vannak a jogsiról szóló jogszabályok? azért kellene, mert nyáron megyek 3 hónapra dolgozni, és örülnék, ha nem kéne mindenhova busszal és egyéb tömegdolgokkal közlekednem. nyáron lesz 1 éves a jogsim; nyár elején pedig betöltöm a 18-at. hallottam olyat, hogy próbajogsi 2 év és csak utána lehet külföldön vezetni, de ennek az ellenkezőjét is hallottam már, szóval igencsak kíváncsi lettem.
előre köszi a válaszokat (remélem lesznek)
albicelesteX írta:Sziasztok!
Laptop-okat nézegetek és azon gondolkozom milyet kellene venni,de nem nagyon értek hozzá.Igazából nekem annyira kellene,hogy netezni tudjak rajta illetve a football manager-t vigye.Előre is köszi.Media Markt-ba akarok vásárolni,szóval,ha onnan belinkelnétek valamelyiket ami nekem megfelelő lehet azt külön megköszönném.
Megint én vok... amint látszik valamit elb...tam a profilon belül hova kell ileszteni???kanty írta:[img]kép%20direkt%20link[/img]
Azt irták hogy:kanty írta:Nem biztos, h kapsz. Nem az volt, h biztosan kap, aki emailt küld, hanem, h esetleg kaphat.
talma forumtárs az illetékesKash írta:Sziasztok.
Feliratkoztam az Ncore-ra, és még mindig nem kaptam meghivót. Ha van itt Ncore tagos, akkor szeretném megkérdezni tőle, hogy mennyit várt a meghivóra, mert én már 3 hete várom.
Köszönöm előre a választ![]()
![]()
[img]kép%20direkt%20link[/img]samy85 írta:Régebben már 1x kérdeztem, de elfelejtettem! nem tudom h itt EB-n hogy tudok az aláírásomhoz képet tenni! valaki help please!
kicsit béna vagyok amúgy ezekhez!!
oks,köszönöm szépenSlither írta:Most ilyen magnet linkeket használ, be kell állítani vhol hogy az utorrent kezelje le. Most nem tudom pontosan hogy van, de ezt már te is megtalálod googleban.daffy írta: ejj,köszi. hogy működik most a pb? mert rámegyek a torrent letöltésre,berakja utorrentbe,de semmit nem tölt,mert azt írja,hogy nincs mit tölteni,mert 0 megás.
Most ilyen magnet linkeket használ, be kell állítani vhol hogy az utorrent kezelje le. Most nem tudom pontosan hogy van, de ezt már te is megtalálod googleban.daffy írta: ejj,köszi. hogy működik most a pb? mert rámegyek a torrent letöltésre,berakja utorrentbe,de semmit nem tölt,mert azt írja,hogy nincs mit tölteni,mert 0 megás.