Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=ZBCZZG8X ... r_embeddedgygerike írta:A Nagy Fiúkról tudtok vmit ? Asszony azt nézte ki hogy majd megakarja nézni, de én ugy tudom hogy még itt nem is jelent meg vagy ha rosszul tudom akkor érdemes megnézni?
Ez egy kicsit OFF lesz: CinemaCityben állok sorba a popcorn pulthoz, előttem kisgyerekes család egy kb. 8 éves fiúval.MessiFan írta: Kb 1 hete megnéztem a Shrek 4-et is és nekem se tetszett annyira de azért nem volt rossz. 10/6 vagy 7.
A hivatalos bemutató 29-én lesz itthon.gygerike írta:A Nagy Fiúkról tudtok vmit ? Asszony azt nézte ki hogy majd megakarja nézni, de én ugy tudom hogy még itt nem is jelent meg vagy ha rosszul tudom akkor érdemes megnézni?

-ÁlmatlanságalbicelesteX írta:Szevasztok!Nem tud valamelyikőtök mondani jó krimiket?Régebbiek is lehetnek!Köszi!

Nem. Az alapot feltétlen nézd meg! Hm hát nem akarom lelőni a poéntsoadroli írta:És kb mikor lesz "fölösleges"? Vagy inkább nézzem egyből a Shippuudent?Bobberto írta:Én már erősen Shippuuden (amúgy jól írtad) 502. fejezetét néztem ma
A sima egy idő után monoton lesz, sőt úgy is mondhatjuk, hogy 1 idő után fölösleges nézni... azt meg nem mondom hanyadik résztől, de fölösleges lesz... olyan mintha elmenne 1 zsákutcába a történet, de el is lehet hagyni szólva utána át kell térni a Shippuudenre
És kb mikor lesz "fölösleges"? Vagy inkább nézzem egyből a Shippuudent?Bobberto írta:Én már erősen Shippuuden (amúgy jól írtad) 502. fejezetét néztem ma
A sima egy idő után monoton lesz, sőt úgy is mondhatjuk, hogy 1 idő után fölösleges nézni... azt meg nem mondom hanyadik résztől, de fölösleges lesz... olyan mintha elmenne 1 zsákutcába a történet, de el is lehet hagyni szólva utána át kell térni a Shippuudenre

soadroli írta:Elkezdtem nézni a Narutot, mert haverom annyit beszélt róla, hogy mondom megnézem. 10. résznél tartok, idáig nem olyan rossz, és állítólag ennél csak jobb lesz a továbbiakban.
Valaki nézi, vagy nézte?
Nem kicsit, szeretem a Narutotfcbarcelona10 írta:Én már nézem egy jó ideje nekem nagyon bejön még s mostani részeket is nyomon követem.soadroli írta:Elkezdtem nézni a Narutot, mert haverom annyit beszélt róla, hogy mondom megnézem. 10. résznél tartok, idáig nem olyan rossz, és állítólag ennél csak jobb lesz a továbbiakban.
Valaki nézi, vagy nézte?
Ha tetszik a Naruto akk szerintem a Bleachet is megnézheted nekem egy kicsit az jobban bejön!
Én már nézem egy jó ideje nekem nagyon bejön még s mostani részeket is nyomon követem.soadroli írta:Elkezdtem nézni a Narutot, mert haverom annyit beszélt róla, hogy mondom megnézem. 10. résznél tartok, idáig nem olyan rossz, és állítólag ennél csak jobb lesz a továbbiakban.
Valaki nézi, vagy nézte?

Cop Out, elég jó kis akció-vígjáték Brúsz bácsival.geridoss írta:Tud vki valami ütős vígjátékot mostanában?? Kösz előre is

Alap. Már én is várom.messideco írta:Szeptember?? Így jártam anyátokkal...Mennyire várom már. Nézi még valaki palesz77-en kívül?
Itt én is meghaltamFernando írta: "You Spin Me Head Right Round, Round"'(itt végem volt).
http://www.youtube.com/watch?v=teADb_kMRVY