Voltak benne jópofa humorok, de nem volt valami nagy szám szerintem.
ElBartimaeus írta:Milyen nyelven láttad?miihii írta:Mindenki figyelmébe!
A Nagyfiúk-at vegyétek napirendre,mert kumma jó.Óriási szövegek vannak benne,besírtam párszorRég röhögtem ennyit
![]()
Kötelező!
(Bocs a dupláért!)
Milyen nyelven láttad?miihii írta:Mindenki figyelmébe!
A Nagyfiúk-at vegyétek napirendre,mert kumma jó.Óriási szövegek vannak benne,besírtam párszorRég röhögtem ennyit
![]()
Kötelező!
(Bocs a dupláért!)
Én is megtekintettem ma. Nekem nagyon bejött, hiányzott már egy ilyen sokpoénos vígjáték. Rég láttam ilyet. Nagyon jók voltak a karakterek. Jó volt a felépítés, kicsi csavar is megvolt. Én egy kicsit jobbra értékelem az itteni átlagnál. Nálam simán 8;8,5/10.messideco írta:Nagyfiúk
Én is megnéztemNekem tetszett, egy fokkal jobb az átlagos vígjátékoknál. Kb. a film felénél vettem észre, hogy Adam Sandler partnere Selma Hayek
. Rob Schneider is jót alakít a filmben.
6,5/10 nálam is
Eléggé.Fecooo írta:Lui! "kicsit" hasonlóan vélekedtünk a Nagyfiúkról
No, hát megvolnék vele.miihii írta:Mindenki figyelmébe!
![]()
Kötelező!
(Bocs a dupláért!)
sjay írta:Sziasztok.
Sokan dicséritek a The Wire-t, és amíg a Dexterre várakozom, talán megnézek pár epizódot.
Valaki le tudná írni pontosan milyen stílusú, és hogy miről szól?
Előre is köszönöm!
Szívesen.Zaen írta:Lenne egy kérésem. Esetleg tudna valaki linkelni feliratot a Drót című sorozat 4. évadjának 4., 5. és 10. részéhez (lehetőleg TOPAZ verzió)? Én már kerestem mindenhol, de eddig nem találtam hozzájuk magyart. Ha nincsen az se nagy gáz, max megnézem angolul, de azért magyarul mégis jobb lenne.
Előre is kösz, Zaen
ui.: most megyek el otthonról, így nem írok hosszú "kedvcsinálót" a sorozatról, de műfaján belül mindenképp egy minőségi darab. Reálisan, részletesen mutatja be Baltimore város bűnözését, a bűnözéssel kapcsolatos "csoportok" (rendőrség, drogkereskedők, politikusok stb.) szemszögéből. Ha valaki esetleg szereti az ilyen típusú sorozatokat (bár tudom, hogy itt sokan ismerik, de azért hátha valaki még nem ) , akkor mindenképp adjon ennek egy esélyt, nem fogja megbánni!
most amik így hirtelen eszembe jutnak, az az OZ és a 24bouba írta:Olyan sorozatokat keresnék ,mint: Wire , Sopranos , Shield
Ezek nagyon tetszettek ha valaki tud hasonlókat akkor jöhet (akció krimi dráma témában)
hajnesz írta:Sziasztok. Véletlenül valaki nem tudna mondani egy olyan sorozatnak,filmnek a cimét,mint a Prison break. Lehetőleg ne feliratosat. Előre is köszi...![]()
Az első 50 percet én is végigröhögtem, de aztán jött az a rész, ahol Sandler megpróbál valami nyálas tanulságot kihozni a filmből, ráadásul ez most teljesen irreálisan sikerültmiihii írta:Mindenki figyelmébe!
![]()
Kötelező!
(Bocs a dupláért!)
Pedig ah nézem nagy csalódás leszlui1698 írta:10 perce "rendeltem meg", szóval holnap én is jelentkezek egy értékeléssel.miihii írta:Mindenki figyelmébe!
![]()
Kötelező!
(Bocs a dupláért!)
Aztán nehogy csalódni kelljen benned miihii.