daffy írta:ozsimiki írta:hát Daffy nem tudom,h tudtál ilyen ügyes lenni.
én semmi csalás nélkül,szintén borzalmas feltöltési sebességgel,de mindig 1-1,5ös arányt hoztam. Ha épp filmeztem,vagy bármi,akkor is ment a torrent. Mára szerencsére már megnőtt a feltöltési sebességem is így könnyebb.
nem tudom,piratebay-re simán töltök vissza gyorsba,de *core-ra nem ment

azért nem értem, mert pont a Mag az,ahova bárki,bármilyen sebességgel szinte mindig tud visszatölteni. Legalábbis én a
Bithumennel vok úgy,h hiába megy a torrent,egyszerűen esélytelen vagyok a sok seed szeróval szemben,így ott elég tré is az arányom (0,700es),de még az is elég, viszont onnan már nem szedek semmit sem, pont emiatt. De a magon a legcsekélyebb feltöltéssel is megy a maxon, már ugye az adott lehetőségek (kinek mi) maximumán.
én a váltószámokat még mindig nem vágom, szal így írom le:
JELENLEG 1,5 megabájt jön le másodpercenként (azt hiszem ez olyan 12-14megás netet takar) azaz pl egy 4,5megás mp3 lejön 3 másodperc alatt, egy 1,1gigás film meg 12-13 perc alatt.
feltöltésem pedig jelenleg: 100kb megy fel egy másodperc alatt, azaz ugyanazon 4,5megás zenét 45-50másodperc alatt tölti vissza.
viszont régebben 20kb/s volt a feltöltésem, azaz 5ször lassabb. de azzal is tudtam mindig feltölteni 20kb/sel.
nézd meg torrent beállítást,vagy majd magon ha visszajutsz érdeklődj, mert ilyen probléma senkinél nem állt még fent,akit ismerek azon az oldalon.