pety27 írta:A stadion mellet van az FCBotiga Megastore,de több ilyen eredeti bolt is van a városban,a Sagrada Famila mellet is van egy eredeti(vigyázz van sok arab is

) és ha jól tudom minden nagyobb plázában is található.
azok arabok voltak?

azt hittem hogy indiaiak.

de mindegy, jut eszembe, hogy araboknál/indiaiaknál vettem barcás törölközőt, de olyan alkuháborút indítottam velük szemben, hogy csak na

a pofa 35 eurot kért érte, mondom ennek elgurult a gyógyszere... azt végül lealkudoztam 17 euro -ra... De így is sok, de hát próbáltam lejjebb vinni, de már ott tartottunk hogy majdnem kivágott engem a boltból
Falanoke írta:Sziasztok!
Néhánynapon belül Barcelonába megyek, és nagy álmom, hogy egy eredeti, Barcelonában vásáolt mezem lehessen. Mivel csak néhány napot töltök ott, nem biztos, hogy lesz időm boltokat keresni, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Vajon hol találok pontosan a városban olyan üzletet, ahol kaphatok ilyen mezt?
Előre is köszönöm a segítséget!
A mezzel meg legyetek óvatosak, mert valami nem okés velük. Az utazótársaim is vettek mezt, és rá egy nappal kifakult a színe, a mellkas környékén, meg a háta is megkopott... Foltok is keletkeztek. Mindez egy nap alatt

Kőkemény 85 euró volt az egész.
szerk: már látom, hogy Ronal.10 is beszámolt erről.