Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.13. 18:24:25

csababarca írta:
ozsimiki írta:Csaba!

Annyit írj le kérlek, hogy ha már Te és még mások is, azt gondolják,hogy nem a repülőgépek miatt dőlt össze a két torony...hogy oldották meg?

Mert mint írtam, az szemmel látható,hogy a becsapódásnál megy szét az egész, és zuhan rá az a pár tonnácska emelet még. Szóval akkor innentől írd le,hogy mi történt szerinted.

Mert ha szakszerű robbantásra gyanakszol, azt nem a 90.emeleten szokták nyélbeütni,hanem a földszinten,vagy alagsorban robbantanak. + attól,h ott fent robbantottak volna, még nem dől ugyanúgy össze az egész. Csupán érdekel hogy szerinted, szerintetek (ha már így gondoljátok), hogy intézték el a tornyok összeomlását.
Igazából leírtad,hogy miért dőlt össze.
Több szemtanú,még akkori interjúkban az utcán,köztük tűzoltók is beszélnek alagsori robbantásokról.
Most erre nem bírom leírni a bizonyítékokat,de ha akarod küldök egy dok.film címet,amit érdemes megnézned. Abban elég részletesen képekkel elmondják,hogy mi szól amellett,hogy irányított robbantás volt,ami gondosan elő volt készítve.
Megnézed,aztán utána el tudod dönteni,hogy személy szerint mit is hiszel.
Hallottam erről, nálam csupán azért nem tűnik igaznak, mert saját szememmel láttam,ahogy előbb a becsapódás helyén roggyan meg,és kezd ráesni a többi emelet. Namármost egy ilyen szakszerű robbantás nem úgy történik,hogy gondolnak egyet és bumm, de ezt ti is tudjátok. Ha igaz lenne, azt jelentené,hogy valaki figyeli mikor omlik össze a becsapódásnál a torony,és abban a pillanatban robbant az alaksorban. Nem tudom, számomra nem túl valószínű.

szerk: + szerintem az is kizárja az alaksori robbantást,hogy az alsó pár emelet állva maradt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.09.13. 18:27:02-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.13. 18:23:50

Annyit írj le kérlek, hogy ha már Te és még mások is, azt gondolják,hogy nem a repülőgépek miatt dőlt össze a két torony...hogy oldották meg?

Mert mint írtam, az szemmel látható,hogy a becsapódásnál megy szét az egész, és zuhan rá az a pár tonnácska emelet még. Szóval akkor innentől írd le,hogy mi történt szerinted.

Mert ha szakszerű robbantásra gyanakszol, azt nem a 90.emeleten szokták nyélbeütni,hanem a földszinten,vagy alagsorban robbantanak. + attól,h ott fent robbantottak volna, még nem dől ugyanúgy össze az egész. Csupán érdekel hogy szerinted, szerintetek (ha már így gondoljátok), hogy intézték el a tornyok összeomlását.
Bocs hogy én is válaszolok, de hangsúlyozom, hogy szerintem az lehet a nyerő teória, hogy termittel ilyen kis apróságokat hajtottak végre az épület magjában. Találtak is rá utaló nyomot a porban. Ez a kis cucc 2400 C izzik. Természetesen, innen már elég volt várni, hogy elkezdjen dőlni a kártyavár, fentről lefele, lent sem volt mi tartsa. Ez sem bizonyítja, hogy belső munka volt, tény, de fura, hogy ezt is el tudták intézni a barlang lakók? Számomra kicsit hihetetlen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2011.09.13. 18:25:52-kor.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Asys
Entrenador del Barça

2011.09.13. 18:21:39

Én csak annyit, fűznék a dologhoz, hogy az lenne a normális ha minden egyes ember másképp látná a világot. A bajok is általában ott kezdődnek, amikor találkozol olyannal vagy olyanokkal akik ugyanúgy látják mint Te...
PCsabi
aka Game90

2011.09.13. 18:15:37

Ez is érdekes:
http://www.myspace.com/video/vid/621625 ... id_OEV_P_P

Meg a Zeitgeist videó is ajánlós.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.09.13. 18:15:19

Igazából leírtad,hogy miért dőlt össze.
Több szemtanú,még akkori interjúkban az utcán,köztük tűzoltók is beszélnek alagsori robbantásokról.
Most erre nem bírom leírni a bizonyítékokat,de ha akarod küldök egy dok.film címet,amit érdemes megnézned. Abban elég részletesen képekkel elmondják,hogy mi szól amellett,hogy irányított robbantás volt,ami gondosan elő volt készítve.
Megnézed,aztán utána el tudod dönteni,hogy személy szerint mit is hiszel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2011.09.13. 18:14:58

Mihu írta:
És azt mivel magyarázod, hogy a WTC-ben dolgozó összes arab aznap szabadságon volt? Ezt nem hungarista portálról szedtem, hanem egy dokumentumfilmben láttam :wink: Illetve azt is mivel magyarázod, hogy a WTC 7-es tornya, amibe nemhogy egy Boeing de még egy vitorlázó repülő se repült bele, teljesen szabályosan dőlt össze, pont úgy, ahogy az épületrobbantásokkor szoktak a létesítmények? Illetve a repülők csak az egyik oldalon mentek be, pontosabban az egyik toronyba a sarkánál. Akkor nem lenne logikus hogy előbb utóbb azon az oldalon megrogy, de mivel a másik oldalon nem történt szerkezet gyengülés, így olyan elven dőlne le a torony, mint ahogy a fák, mikor kivágják...egyik oldalt vágnak egy V alakú részt, majd szépen arra az oldalra eldől, mivel ott nincs alátámasztás...De a két torony mellé egy vízmértéket oda lehetett volna tenni omlás közben....

Aztán mondhatnám azt is, hogy szerinted hogy lehetséges az, hogy 1 órával a WTC-be csapódások után, még belecsapódhatott egy gép a világ legjobban őrzött és legfontosabb katonai létesítményébe? Amerikában az a szabály, hogy bármi történik, 5 percen belül fel kell szállnia a vadászgépeknek a legközelebbi támaszpontról. Egy F16-os vadászgép 1.2 Mach-al képes repülni, ami 1400 km/h-t jelent. Ezzel számolva Miami-ból kb 35-40 perc alatt képesek lettek volna odajutni Washington-ba. Mégsem szedték le a gépet, pedig már tudták hogy eltérítették. 20 perc volt a két WTC-s gép becsapódása között. Ne mondja már nekem senki, hogy ha olyan fontos lett volna nekik a WTC, akkor nem áldoznak fel 200 embert 2000 helyett....De még ha nem is akartak Istent játszani, hogy megölik azt a 200 embert, akkor is a Pentagon-ba eleve nem repülhetett volna be egy gép, nemhogy 1 órával az első gép becsapódása után...A Pentagon környéke kb olyan védett hogy ha egy madár gyanúsan röpköd 5 km-es körzeten belül, azt tuti hogy leszedik...

A WTC-ben dolgozó összes arab aznap szabadságon volt.

Ezekre a tényekre kérnék válaszokat. És ha valaki meggyőző választ tud adni ezekre, akkor én biz' Isten hogy elhiszem hogy ehhez az amcsiknak semmi közük nem volt.
sjd
Llegenda del Barça

2011.09.13. 18:09:52

Sanama írta:Akinek van ideje
http://www.nytimes.com/interactive/2011 ... es.html?hp

Nem tudom mi van benne, vagy, hogy mennyire érdekes. De elvileg ez hivatalos felvétel.
Olvastam ezekről a felvételekről, ezek kapcsán egy érdekesség, hogy a sok légiirányítós hanganyag mellett két felvételt nem hoztak nyilvánosságra, és az egyik Dick Cheney és Donald Rumsfeld között zajlott. Na erre a felvételre nagyon kíváncsi lennék

Még valami: az senkinek nem gyanús, hogy pont a Fehér Házba (ahol ugye az elnök családja is él) vezetett gép zuhant le?
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.13. 18:08:51

Csaba!

Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.09.13. 18:05:27

Akinek van ideje
http://www.nytimes.com/interactive/2011 ... es.html?hp

Nem tudom mi van benne, vagy, hogy mennyire érdekes. De elvileg ez hivatalos felvétel.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.09.13. 18:05:15

Kennyke, nem az a probléma, h nem tud az ember egy ilyet "kinézni" az ottani döntéshozókból (egyébként nem tudok kinézni. ez van), hanem az, h ha ilyet megtennének, ahhoz hogy ez ne derüljön ki, gyakorlatilag minden politikával foglalkozó embernek az egyetértése kellene. nem hiszem el, h nem lett volna egy olyan vki, aki nem indíttatott volna el egy vizsgálatot ezügyben, amikor ennél ezerszer pitibb dolgokat veséznek ki odakint már-már fájóan aprólékos módon. ne ahhoz hasonlítsuk már a kinti hozzáállást, amit mondjuk kishazánkban tapasztalhatunk, odakint azért amellett, h természetesen nem minden tökéletes, de ezeket szitukat másképp kezelik.
az egészségügyükről meg annyit, h ott azért működik a társadalombiztosítás, és ha olyan szr lenne, akkor nem tüntetnének 10ezrek az obamacare ellen, arról nem is beszélve, h inkább itt kell nagy lóvékat kicsengetni, ha nem vmi szakbarbár állattal akarja rendberakatni magát az ember...

Miki, inkább nem kommentálnám. :oops: de mindenképpen köszi!
PUYOL-XAVI-INIESTA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.09.13. 17:59:41

Szerintem is hanyagoljuk a témát,mert itt akkora zöldségek repkednek,hogy az csak na.
Nem azt mondom,hogy nekem van igazam,vagy nekünk,akiknek sántít a dolog. De legalább annyi bizonyíték van a mi állításainkra,ha nem több.

Még egy érdekesség,arról,hogy megolvadtak ( :lol: ) az acélgerendák: Madridban volt talán 2005ben egy hasonló eset,és ott több mint 20 óráig LÁNGOLT az épület. A fél épület leégett,de nem dőlt össze,nem olvadtak meg az acéloszlopok.
Itt mi volt: bement a gép,robbant egy nagyot,aztán füstölgött kevesebb mint 1 óráig,aztán nyikk,mint a kártyavár összedől a torony.

És ne gondolja senki,hogy én utálom az amcsikat,mert imádom őket szinte minden téren. de itt ennél az eseménynél egyszerűen túl sok a véletlen egybeesés, túl sok a valószínűtlen esemény.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2011.09.13. 17:58:59

Ozsi!
Nem is neked céloztam azt a részt, ha magadra vetted bocs! Engem csak Michaabee stílusa zavart kissé. Amit ő helyesnek talál az szent és sérthetetlen,ha valaki mást gondol,az "nem tudja mit beszél".

nem vettem magamra, csak azért írtam,mert azt írtad,h ezeket mi sem tudjuk megmagyarázni. Vmit megpróbáltunk azért. Ozsi
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.13. 17:54:50

ozsimiki írta:
Boixos írta:szóval ezek közül az emberek közül beküldenek több százat megdögleni, rájukrobbantva a házat, ez enyhénszólva nonszensz.
Igazából ezt próbálom én is taglalni tegnap óta, de örülök,h nálam jóval tanultabb és tapasztaltabb fórum társam is hasonló véleményen van!

Szerintem, mint írtam tegnap, sokak annyira elítélték már az USA-t a más területeken, országokban tett dolgaiért,hogy ezt is előreszeretettel rávarnák, és könnyebben bedőlnek az összeesküvés elméleteknek.
Nem küldték őket, hanem maguk kötelesség tudatából mentek menteni, mert tehetetlenül nem bírták nézni, ahogy inkább kiugranak az emberek az ablakon. Nem tudjátok kinézni az amcsi fejesekből, hogy nekik lófütty ez a párezer élet? Csak nézzétek meg az egészségügyüket, eltörik valamid, olyan pénzeket kell kifizetned, hogy csak pislogunk, hogy ott, ilyen? még itt sincs ez... Hidegen hagyja őket a kisemberek problémája. Vagy Pszichiátria: Halálos profitszerzés videókat is végig nézheted/nézhetitek, vannak bizonyos rétegek, akiknek tökmindegy milyen nemzetiségű vagy, amíg dagad a pénztárca. És ezért bármit megtesznek, ölnek is, akár tűzoltót, rendőrt stb. mindegy. De túl sok a véletlen és az ellentmondás, hogy ne legyen gyanús ez az egész.
Volt itt téma az egyenruhásokról is, hogy már rosszra gondolunk egyből megláttunk egy ilyet. Pedig ÖLTÖNYBE több bűnt követtek már el és jelenleg is abba az "egyenruhába" van a legtöbb bűnöző.
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.13. 17:51:22

Sanyi! (Boixos)

Azért ismerem a saját felkészültségemet, hidd el elmarad bőven a tiedhez képest, elég sok területen (talán sport terén egyedül kiegyenlített :D ilyenkor jó,hogy ez sport fórum ) :) :)

Azért 5-6 év alatt sok mindent le lehet szűrni egy-egy ember írásaiból, én az alábbiakat szűrtem le :wink: És nem utolsó sorban, szerencsére olyan egyedi mód van becsomagolva mindig a mondandód, hogy élmény olvasni :D páran csak magas ló szimbólumával tudnák megoldani ugyanezt.
Nah a likeolással most végeztem :lol:

Dani! (Sanama)

pár dologra próbáltam magyarázattal szolgálni, meg még páran. Ha nem is mindre.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.09.13. 17:41:24

Miki, a tapasztalat okés (az is max akkor, ha a kort nézzük), azt, h tanultabb meg hagyjuk... :lol:

részemről is max annyi az ehhez való hozzáállás, h amellett, h nem kell letérdelni az amik előtt, de nem is kell feltétlenül patásördögnek nézni őket, mint a régi, szép kommancs időkben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sanama
Llegenda del Barça

2011.09.13. 17:41:01

Michaabee nem értem miért kell a magas lovon ülni. Hülyeséget írtál,ami nem igaz, senki nem röhögött ki.

Én nem állítom,hogy igazam van. Egyszerűen túl sok a MIÉRT számomra ahhoz, hogy higgyek abban, hogy ehhez az USA-nak semmi köze nincs.

Teszem hozzá ezeket a miérteket Ti sem tudjátok megmagyarázni(véleményem szerint ennyi véletlen nincs 1 napon), szimplán Michaabee állítja,hogy mi nem tudjuk mit beszélünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.09.13. 17:41:40-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.13. 17:36:42

Boixos írta:
Mihu írta: Milyen Fehér Házról beszélsz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak a Pentagonba csapódott bele egy gép. És pontosan hogy a látszat kellett, mert így lehet azt mondani, amit Te is, hogy ez már túl sok volt ahhoz, hogy azt lehessen gondolni, hogy meg volt rendezve az egész.
a united 93mat a fehér háznak (v a capitoliumnak) szánták.

93ban volt az első wtc akció, bizonyos arab körökben azóta gyúrtak egy nagyobb történetre. a wtc, mint a nyugati pénzügyi (és média) világ központja bőven elég volt ahhoz, h "motiválja" azokat a taknyokat akik végülis leküldték. azzal, h ilyen látványosan odaszrtak az asztalra, maximálisan elérték, amit akartak. nem tudom, h hogyan sikerült ezt megcsinálniuk, milyen véletlenek, lazaságok, rosszul végzett munkák vezethettek idáig, de egy olyan országban, ahol kongresszusi vizsgálóbizottság előtt nyírnak egy olyan elnököt, aki megdudliztatta a gyakornokát, vagy ahol lemondatnak egy olyat, aki lehallgatott és nyomoztatott az ellenfelei irodájában, egyszerűen életszerűtlennek tartom, h egy ilyen kaliberű dolgot bevállalnának, akármilyen indokból. most hagyjuk azokat az áldozatokat, akik közül minden másodiknak - kb 1500 embernek - kiskorú gyereke volt (tehát 14 év alatti), de ha azt nézzük, h milyen odakint a tűzoltók megbecsülése, akik közé jóformán csak kihalásos alapon lehet bekerülni, akiket a létező összes kedvezménnyel támogatnak, mert elismerik, h az életüket teszik kockára nap, mint nap (BÁRCSAK ELJUTNÁNK ERRE A SZINTRE ITT EBBEN AZ ORSZÁGBAN IS!!!), szóval ezek közül az emberek közül beküldenek több százat megdögleni, rájukrobbantva a házat, ez enyhénszólva nonszensz.
Igazából ezt próbálom én is taglalni tegnap óta, de örülök,h nálam jóval tanultabb és tapasztaltabb fórum társam is hasonló véleményen van!

Szerintem, mint írtam tegnap, sokak annyira elítélték már az USA-t a más területeken, országokban tett dolgaiért,hogy ezt is előreszeretettel rávarnák, és könnyebben bedőlnek az összeesküvés elméleteknek.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.09.13. 17:32:36

Mihu írta: Milyen Fehér Házról beszélsz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak a Pentagonba csapódott bele egy gép. És pontosan hogy a látszat kellett, mert így lehet azt mondani, amit Te is, hogy ez már túl sok volt ahhoz, hogy azt lehessen gondolni, hogy meg volt rendezve az egész.
a united 93mat a fehér háznak (v a capitoliumnak) szánták.

93ban volt az első wtc akció, bizonyos arab körökben azóta gyúrtak egy nagyobb történetre. a wtc, mint a nyugati pénzügyi (és média) világ központja bőven elég volt ahhoz, h "motiválja" azokat a taknyokat akik végülis leküldték. azzal, h ilyen látványosan odaszrtak az asztalra, maximálisan elérték, amit akartak. nem tudom, h hogyan sikerült ezt megcsinálniuk, milyen véletlenek, lazaságok, rosszul végzett munkák vezethettek idáig, de egy olyan országban, ahol kongresszusi vizsgálóbizottság előtt nyírnak egy olyan elnököt, aki megdudliztatta a gyakornokát, vagy ahol lemondatnak egy olyat, aki lehallgatott és nyomoztatott az ellenfelei irodájában, egyszerűen életszerűtlennek tartom, h egy ilyen kaliberű dolgot bevállalnának, akármilyen indokból. most hagyjuk azokat az áldozatokat, akik közül minden másodiknak - kb 1500 embernek - kiskorú gyereke volt (tehát 14 év alatti), de ha azt nézzük, h milyen odakint a tűzoltók megbecsülése, akik közé jóformán csak kihalásos alapon lehet bekerülni, akiket a létező összes kedvezménnyel támogatnak, mert elismerik, h az életüket teszik kockára nap, mint nap (BÁRCSAK ELJUTNÁNK ERRE A SZINTRE ITT EBBEN AZ ORSZÁGBAN IS!!!), szóval ezek közül az emberek közül beküldenek több százat megdögleni, rájukrobbantva a házat, ez enyhénszólva nonszensz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.09.13. 17:31:11

Jó lenne nem kiröhögni a Fehér Házzal kapcsolatos megjegyzésem miatt, hanem inkább tájékozódni. Volt egy gép, ami végül csak a földbe csapódott, mert az utasok megrohamozták a pilótafülkét és levitték a gépet mielőtt az arabok a Fehér Házba küldték volna bele.

Nem akarok tovább ezzel a témával foglalkozni, egy dolgot mondanék zárásul, amiről 10000%-ig meg vagyok győződve. Nem amerikaiak szervezték a merényleteket az al-Qaida nélkül. Aki ezt elhiszi, az nem normális.

Nem szándékom azt boncolgatni, hogy tudott-e róla előre az amerikai kormány illetve melyik része mit, mikor tudott meg. Nem is tisztem ezt se nekem, se senki másnak itt eldönteni. De aki szerint nem volt terrortámadás az nem tudja mit beszél. BIZONYÍTÉKOK vannak arra, hogy miképp szervezték az arabok a merényleteket, már a kilencvenes évek elejéről.

Részemről vége a történetnek, igyekszem többet nem is olvasni ezt a vitát...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.13. 17:26:44

Egyrészről:

-Fehér Ház: itt természetesen nem repült bele semmi, viszont volt egy 4.gép,amit hiába térítettek el, az utasok szembe szálltak,és simán lezuhantak, azaz a terroristák (vagy akiknem jobban esik gondoljanak mást a helyükbe) nem jártak sikerrel. Úgy tudom a Fehér Ház volt a 4. célpont.

-összeomlás: imént néztem meg a "102 perc ami megrendítette a világot" című dokumentum filmet, ami csak amatőr és élő felvételekből állt aznapról. A 2.torony, mármint időrendben, összedőlése teljesen kivehető, ahol becsapódott a gép azok az elemek egyszerre összeomlanak hirtelen, a felső emeletek rázuhannak,és összedől. Nem tudom kik láttak már vonatszerencsétlenséget, de ott szabályosan egymásba fúródnak a szerelvények. Itt meg mindez függőlegesen történt meg. Pár emelet maradt a földtől számítva.

Az érdekes kérdés,hogy miért nem dőlt el, de azt hogy tudjátok elképzelni,hogy berepül oda egy gép, vagy bármi, ég 1 órán keresztül, több száz fok, végig füst , meg minden. Majd gondolnak egyet ,felküldenek oda pár szakit, kiteszik a bombábakat és felrobbantják pont ott? Mert az tisztán látszik,hogy a becsapódásnál fáradt el az anyag,és omlott rá a többi emelet.

Ez elég kivitelezhetetlen.

-Pentagon: ez számomra is fura, láttam sok dolgot a lyukról is, stb. Itt egyedül TALÁN el tudom képzelni,hogy utólag okoskodtak valamit. MÁRMINT LÁTVÁN A KÉT TORONNYAL TÖRTÉNT dolgokat, rá akartak dobni még egy lapáttal, és ráküldtek egy rakétát. Szóval ha már az én véleményem, szerintem a tornyok elleni merénylet,és a Fehér Ház elleni meghiúsult merénylet valós, míg a Pentagon elleni LEHETSÉGES,hogy már az Amerikaik gyors elgondolása volt, ezzel még nagyobb okot adva,hogy azt tegyék a közeljövőben amit. Persze így olvasva ez is hülyeség lehet, mind1.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.09.13. 17:18:23

visca el barca írta:
Kalap1988 írta:A Rongyos Gárda a Sopron környéki népszavazások kiprovokálója ( bár ők egész Nyugat Magyarországért harcoltak és ez csalódás volt...), 1921. aug. 28-án alakult meg,
mint kolléga, a leendő kollégának, csak a történeti hűség kedvéért: 1919 áprilisában alakultak meg.

a te általad említett időpontban már csatát vívtak.
Igazad van, egészen addig titokban meg a szövetkezés, szervezkedés 1921. aug 28-án vált nyilvánossá és kimondottá a harcok elkezdtével. Ez a szigorú hűség kapcsán jogos, mindenesetre én az 1921. aug 28-at tartom fontos dátumnak.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.13. 17:13:25

Hát, az ez nem irányított robbantás volt, akkor el se tudom képzelni, hogy mi! Túl szimmetrikus volt és véletlen se oldalra dőlt, hanem önmagába! A középső magnak állva kellett volna maradnia mindenféleképp, ha csak az emeletek esnek egymásra, de ez se történt meg. Vannak képek, amiken látszódik is, hogy olyan szögben vannak "eltörve" az acél gerendák, ahogy természetesen nem szabadna neki törni, ezért is használják. A jó öreg termittel, el lehet érni ilyet...
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
Mihu
Director del Fútbol

2011.09.13. 17:11:23

MichaaBee írta: Nem vagyok Ozsi, de erre reagálnék.

Rengeteg tűzoltó halt meg a romok alatt, amikor összedőlt az épület. Aztán érdekelne, hogy milyen megbízható forrásból tudod, hogy a WTC-ben nem volt bent a dolgozók nagy része ill. hogy 35%-os telítettsége volt csak azoknak a gépeknek. És kérlek ne holmi hungarista portál tegnapelőtti cikkével bizonyítsd. CNN vagy BBC szintű forrás szerintem minimum elférne, mielőtt ilyennel érvelünk.

Aki pedig úgy gondolja, hogy az amerikaiak leszervezték az egészet, hogy leöljenek ennyi embert, az nézzen már magába és kezdjen el gondolkodni. Adnak a látszatra? Hagyjuk már, a WTC-be belevinni 1 db gépet nem elég látszat? Minek még további 3 a Pentagonba és a Fehér Házba is? Miért akarná egy nemzet lepusztítani a legjelentősebb épületeit látszatkeltés gyanánt? Itt bukik a legnagyobbat az egész összeesküvés elmélet...

A robbantásról: nem vagyok én senki, hogy azt boncolgassam, hogy miképp dőlt össze az épület, de azt el tudom mondani, hogy már 91-92 körül (nem tudom a pontos dátumot) is robbantottak egyet a WTC parkolópincéjében arab terroristák.
És azt mivel magyarázod, hogy a WTC-ben dolgozó összes arab aznap szabadságon volt? Ezt nem hungarista portálról szedtem, hanem egy dokumentumfilmben láttam :wink: Illetve azt is mivel magyarázod, hogy a WTC 7-es tornya, amibe nemhogy egy Boeing de még egy vitorlázó repülő se repült bele, teljesen szabályosan dőlt össze, pont úgy, ahogy az épületrobbantásokkor szoktak a létesítmények? Illetve a repülők csak az egyik oldalon mentek be, pontosabban az egyik toronyba a sarkánál. Akkor nem lenne logikus hogy előbb utóbb azon az oldalon megrogy, de mivel a másik oldalon nem történt szerkezet gyengülés, így olyan elven dőlne le a torony, mint ahogy a fák, mikor kivágják...egyik oldalt vágnak egy V alakú részt, majd szépen arra az oldalra eldől, mivel ott nincs alátámasztás...De a két torony mellé egy vízmértéket oda lehetett volna tenni omlás közben....

A WTC-be belevinni egy gépet nem elég, mert a WTC az nem egy toronyból áll. A köztudatban két toronyként él, úgy mint a Petronas tornyok Malajziában pl. Így mindkettőt le kellett rombolni, mert így volt teljes a nemzet egyik jelképének pusztulása.

Milyen Fehér Házról beszélsz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak a Pentagonba csapódott bele egy gép. És pontosan hogy a látszat kellett, mert így lehet azt mondani, amit Te is, hogy ez már túl sok volt ahhoz, hogy azt lehessen gondolni, hogy meg volt rendezve az egész.

Aztán mondhatnám azt is, hogy szerinted hogy lehetséges az, hogy 1 órával a WTC-be csapódások után, még belecsapódhatott egy gép a világ legjobban őrzött és legfontosabb katonai létesítményébe? Amerikában az a szabály, hogy bármi történik, 5 percen belül fel kell szállnia a vadászgépeknek a legközelebbi támaszpontról. Egy F16-os vadászgép 1.2 Mach-al képes repülni, ami 1400 km/h-t jelent. Ezzel számolva Miami-ból kb 35-40 perc alatt képesek lettek volna odajutni Washington-ba. Mégsem szedték le a gépet, pedig már tudták hogy eltérítették. 20 perc volt a két WTC-s gép becsapódása között. Ne mondja már nekem senki, hogy ha olyan fontos lett volna nekik a WTC, akkor nem áldoznak fel 200 embert 2000 helyett....De még ha nem is akartak Istent játszani, hogy megölik azt a 200 embert, akkor is a Pentagon-ba eleve nem repülhetett volna be egy gép, nemhogy 1 órával az első gép becsapódása után...A Pentagon környéke kb olyan védett hogy ha egy madár gyanúsan röpköd 5 km-es körzeten belül, azt tuti hogy leszedik...

Épp ezért lett áldozat a WTC. Így rá lehetett fogni, hogy az arabok voltak, mert már volt előzménye. Ha ez az Empire States Building-ben történt volna 91-ben, akkor 2001-ben abba reptettek volna bele egy gépet...
Sanama
Llegenda del Barça

2011.09.13. 16:56:34

Michabee,

A Pentagonba NEM repült gép. A felvételen SEM látszik gép, és a "gép" által ütött nyomba sem fér bele egy utasszállító.És ha jól tudom a Fehér Házba sem.

WTC-be miért nem elég 1 gép? Mert így sokkal jobban rá lehet húzni azt, hogy terrorakció.Sokkal többen gondolkoznának el azon, amit mi mondogatunk most,ha csak 1 gép ment volna bele.Akkor az lenne,hogy miért csak 1be mentek bele ha akkora kárt akartak okozni az USA-nak...

Mit jelent durván 3ezer ember ezeknek áruld már el? Pont ma gondolkodtam el rajta,hogy mennyi az ??? A mi sulinkba jár 700 ember nap mint nap. Most ennek az arányát tedd hozzá a WTC 2db tornyához és nézd meg a számokat....Remélem most már rájössz, hogy a dolgozók nem kis része "lógott tanításról"

Ha a gépekről akarsz bizonyítékot, nem hiszem, hogy olyan fárasztó google-ba beírni a dolgokat. Én magamnak vettem a fáradtságot,hogy utánanézzek ezeknek,és ezután beszéljek róla, Te meg nem. Nem fogok neked itt bizonygatni semmit, ha valóban érdekel akkor magadtól is utána fogsz olvasni.

Már hsz-ek óta mondod ugyanazt egyébként,de arra amit mi leginkább vitatunk képtelen vagy válaszolni.Azt lerendezed annyival hogy nem vagy szakértő...
A WTC 7-esről meg gondolom még nem is hallottál(ha igen elnézést), ez csak 1 példa arról,hogy a média azt takar el amit akar,vagy amit mondanak neki. Arról én is mindössze 2éve hallottam először.
sjd
Llegenda del Barça

2011.09.13. 16:51:18

MichaaBee írta: Aztán érdekelne, hogy milyen megbízható forrásból tudod, hogy a WTC-ben nem volt bent a dolgozók nagy része
"On a typical weekday 50,000 people worked in the towers" - wikipedia (vö. 2600 halott a tornyokban)

(és gondolom a többi kérdésre sem lenne nehéz megtalálni a választ)
Válasz küldése