Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Pont azért volt valamilyen szinten kötött a történet, mert sok mindenben kellett hű maradnia a játékhoz. Ezért nem is vártam túl csavaros történetet. Könnyen emészthető film, a megoldások jók, de előzetesen sem lehetett semmi hiperszupermega filmet várni.Fernando írta:Túlvagyok a Prince of Persia-n. Nagyon bírom Jake Gyllenhaal-t, de ebbe a filmbe semmit nem alakított szinte, az a csaj, aki Tamina-t alakította egy nagy 0. Annyi színészi teljesítménnyel van megáldva mint én. Ben Kingsley is elég sablonos volt, pedig őt is nagyon bírom. Sima kifestett szem, elején tudni lehet, hogy gonosz karakter lesz. Nem voltak benne csavarok, sablonos történet, gyenge színészi teljesítmény, ellenben nagyon jó képvilág, effektek. Egyszer nézhetős kategória, de csak mert bírtam a játékot.
10/6.

Nem tudtam, hogy ez is az ő filmje.jelwaz írta:És a Kontroll? Szerintem azzal elég komoly dolgot adott a magyar film(művészet)nek. Azokat a filmjeit nem láttam, amiket már az USA-ban rendezett, arról nem nyilatkozhatom. Szóval csak érdeklődöm a Kontrollról alkotott véleményedre, ha láttad.Capon írta:A másik filmje amit láttam az a Szállítmány(?)...
Ennyi. Azt hittem elalszom.
Egyébként szerintem a (mai) magyar filmművészet sajátossága ez az megolvad a tej a számban stílus, mondjuk nekem bejön.
És a Kontroll? Szerintem azzal elég komoly dolgot adott a magyar film(művészet)nek. Azokat a filmjeit nem láttam, amiket már az USA-ban rendezett, arról nem nyilatkozhatom. Szóval csak érdeklődöm a Kontrollról alkotott véleményedre, ha láttad.Capon írta:A másik filmje amit láttam az a Szállítmány(?)...
Ennyi. Azt hittem elalszom.
A másik filmje amit láttam az a Szállítmány(?) Egész jól kezdődött de aztán a film fele arról szólt hogy 1 ember a kocsiban kuksol a többi meg kint áll és megy a párbeszéd hogy:jelwaz írta:Mi a baj Antal Nimróddal?Capon írta:Bár meggyőződésem ha nem Antal Nimród rendezi a filmet akkor még talán tetszett is volna.
1-2P.U.Y.O.L. írta:De csak az 1. részét érdemes! Az klasszikus...Lionel85 írta:Ahogy Ozsinak is megvan az embere a filmekre, nekem is megvan már. Reméltem, hogy te tudni fogod megint. Köszi!Már töltöm is.
Mindenben egyetértekP.U.Y.O.L. írta:A többi része már nem volt az igazi...Lionel85 írta:Igen, láttam hogy több része is van. Egyelőre az első részt szedtem le és ha bejön, akkor a másodikat is és ha az is bejön, akkor a harmadikat és így tovább.
Még sorozat is készült belőle, de (bár pontosan nem tudom) nem ért meg túl sok évadot.
Szerk: Resident Evil - Túlvilág 10/7
Összességében nem volt rossz, de nekem pár helyen már kissé "sok" volt. Azért voltak benne jó jelenetek, bár amikor szembe kerülnek a nagydarab kaszás muksóval, attól a jelenettől többet vártam...
Az azért hozzá tartozik az értékeléshez, hogy mozis minőségben és mozis hanggal néztem. Lényegében nem nagyon fog változni a véleményem, majd ha meg tudom már nézni jó minőségben, de mindenképp nagyobb élményt nyújt úgy egy film. Főleg, ha ennyire a látványelemekre épül.
A többi része már nem volt az igazi...Lionel85 írta:Igen, láttam hogy több része is van. Egyelőre az első részt szedtem le és ha bejön, akkor a másodikat is és ha az is bejön, akkor a harmadikat és így tovább.
Igen, láttam hogy több része is van. Egyelőre az első részt szedtem le és ha bejön, akkor a másodikat is és ha az is bejön, akkor a harmadikat és így tovább.P.U.Y.O.L. írta:De csak az 1. részét érdemes! Az klasszikus...Lionel85 írta:Ahogy Ozsinak is megvan az embere a filmekre, nekem is megvan már. Reméltem, hogy te tudni fogod megint. Köszi!Már töltöm is.

A szamurájok törvénytisztelete, hűsége jó dolog, de vajon mindig? A Túl merev hozzáállás iagzságot szül? Kb. ilyen kérdéseket boncolgat (kicsit lebutítottam), egy adott eseményt bemutatva. Jó benne, hogy kívűlállóként maradhat meg benne a néző! De nem akarok túl sokat elárulni belőlealbicelesteX írta:Jelwaz!A kritikus hang alatt mit értesz?
albicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.
Az utolsó szamuráj egy vicc (Bár Ken Watanabe zseniálisat alkotott a filmben). Hollywood szagú az egész. Meg sem üti az igazi szamuráj-atmoszférát. Nem véletlenül a Japán filmek a legjobbak e téren. Ha igazi szamuráj-feeling -et akarod megkapni, akkor az általam felsorolt első hármat kell megnézni.soadroli írta:Azt utolsó szamurájalbicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.

De csak az 1. részét érdemes! Az klasszikus...Lionel85 írta:Ahogy Ozsinak is megvan az embere a filmekre, nekem is megvan már. Reméltem, hogy te tudni fogod megint. Köszi!Már töltöm is.
Wááá, ez a Tremors!!!Lionel85 írta:Na akkor én is írnék egyet megint.
Megint nem tudom a film címét, de van egy jelenet, amikor az emberek a sivatagban vannak. Mindegyik egy autón áll, vagy más, szilárd dolgon, ugyanis a sivatagi homok alatt szörny-félék vannak, amik érzékelik a mozgást. Talán még az ember által keltett hőt is, nem tudom. Amikor a talajon vannak az emberek, a szörny odamegy és elkapja.
Sajnos pontosabb leírást nem tudok adni, ha valaki felismeri, kérem mondja meg a címét.

Tuti,h köztük van az a 6 is,meg még pár finom darabTim írta:
Ozsinak pár Godzilla film:Godzilla (1954) · Godzilla, King of the Monsters! (1956) · Godzilla Raids Again (1955) · King Kong vs. Godzilla (1962) · Mothra vs. Godzilla (1964) · Ghidorah, the Three-Headed Monster (1964) · Invasion of Astro-Monster (1965) · Godzilla vs. the Sea Monster (1966) · Son of Godzilla (1967) · Destroy All Monsters (1968) · All Monsters Attack (1969) · Godzilla vs. Hedorah (1971) · Godzilla vs. Gigan (1972) · Godzilla vs. Megalon (1973) · Godzilla vs. Mechagodzilla (1974) · Terror of Mechagodzilla (1975)
The Return of Godzilla (1984) · Godzilla vs. Biollante (1989) · Godzilla vs. King Ghidorah (1991) · Godzilla vs. Mothra (1992) · Godzilla vs. Mechagodzilla II (1993) · Godzilla vs. SpaceGodzilla (1994) · Godzilla vs. Destoroyah (1995)
Ezekre gondoltál?

Ajánlanék én is párat:Sword of doom,Tenchu,Goyokin,Kiru!(kill!),Sword of the beast,Hidden blade..Vigyázz mert némelyiknek több része is van! Ilyen például a Zatoichi ami 25 filmet jelent(bár szigorúan véve nem szamuráj film,hiszen nem minden kardforgató szamuráj).albicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.

soadroli írta:Azt utolsó szamurájalbicelesteX írta:Szamurájos filmeket tudnátok mondani?Nagyon érdekel a kultúrájuk.