A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Bill Murray a legjobb az egész filmben, pedig alig van benne 10 perce...sjd írta: Azt hiszem a Zombieland ismeretében képtelen lennék egy ilyet röhögés nélkül végigülni
Azt hiszem a Zombieland ismeretében képtelen lennék egy ilyet röhögés nélkül végigülnilui1698 írta: Októbertől zombis sorozat a Remény rabjai rendezőjétől:
blaugrana!? írta:ez alapján óriási zárás készűl a generációm filmjének/könyvének bár ami tavaly láttam a moziban annál csak jobb lehet, hát remélne hogy nem cáfolnak meg....
nyílván ez csak egy "tréler" nem mérvadó de ami a könyves részét illeti az olyan hogy évek óta kihagynak egy csomó mindent jó példa rá a 6 mert az egyszerűen szánalmas a könyv vs filmben.sjd írta:hát én alapvetően nem izgultam össze magam a tréler láttán, (pedig alapvetően kedvelem a trélereket), szóval nem tudom mit mondjak, hogy még 2 percben sem tudták izgalmassá tenni (arról ne is beszéljünk h a könyvben vt pár nagyon látványos jelentet, aminek itt nyomát sem láttam)blaugrana!? írta:ez alapján óriási zárás készűl a generációm filmjének/könyvének bár ami tavaly láttam a moziban annál csak jobb lehet, hát remélne hogy nem cáfolnak meg....

milyen Z-re gondolsz?Fernando írta:Pusztítom a Z-t! Első 3 rész után ismét 10/10. Végeztem a simával. A közepén pár rész és az utolsó pár rész uncsi volt, de egyébként azt leszámítva 10/10.
hát én alapvetően nem izgultam össze magam a tréler láttán, (pedig alapvetően kedvelem a trélereket), szóval nem tudom mit mondjak, hogy még 2 percben sem tudták izgalmassá tenni (arról ne is beszéljünk h a könyvben vt pár nagyon látványos jelentet, aminek itt nyomát sem láttam)blaugrana!? írta:ez alapján óriási zárás készűl a generációm filmjének/könyvének bár ami tavaly láttam a moziban annál csak jobb lehet, hát remélne hogy nem cáfolnak meg....

messideco írta:El akarok kezdeni nézni két sorozatot: az egyik a CSI Las Vegas, a másik a Joey. Vélemények róluk?
A negyedik típusút nemrég láttam, írtam is róla pár sort ide a fórumra. Szerintem érdemes megnézni!soadroli írta: Van pár film hétvégére, nem tudok választani:
Negyedik típusú találkozások
Pandorum
A harcmező hírnökei
A fehér szalag
Tigris és sárkány
Mennyei királyság
Bosszúhadjárat
Jó lenne ha valaki írna valamit néhányról.

Na, ez nekem nagyon bejött, még moziba is láttam anno. A sztori picit sablonos talán, de attólmég nagyonjó, a zene eszméletlen... A látvány is jó, szerintem megéri megnézni, bár én amúgyis rajongok a történelmi filmekért...soadroli írta: Na azért, mert sose hallottam róla.![]()
Van pár film hétvégére, nem tudok választani:
Mennyei királyság
Jó lenne ha valaki írna valamit néhányról.
Na azért, mert sose hallottam róla.lui1698 írta:Mivel amcsi csatorna így sanszos.soadroli írta:De ez angol lesz, nem?

Mivel amcsi csatorna így sanszos.soadroli írta:De ez angol lesz, nem?

De ez angol lesz, nem?lui1698 írta:Ott van a képen is, hogy az AMC-n nyomják majd.soadroli írta:Na ez jó lehet, hol fogják adni?

Ott van a képen is, hogy az AMC-n nyomják majd.soadroli írta:Na ez jó lehet, hol fogják adni?

Na ez jó lehet, hol fogják adni?lui1698 írta:Októbertől zombis sorozat a Remény rabjai rendezőjétől

Ezt én is meglesem.miihii írta:Nekiálltam megnézni a Machete-t.
Eddig nem igen találtam jó verziót,de aztán kijött egy egész egész tűrhető és végre -ráégetett- felirattal.Ahham,csak úgy a 20. perc körül volt benne egy ugrásUtánanéztem és ez 7 perccel rövidebb,mint az eredeti
![]()
És az a kemény,h egyelőre az a ráégetett felirat létezik ehhez a filmhez,uh még várni kell egy picit.
Mindamellett öröm,h közben ki is jött egy proper verzió a filmhez.Ez már zsír minőség (és teljes hossz),szal ajánlom ezt figyelmébe mindenkinek,aki várta már ezt a filmet.Sztem vagyunk így egy páran
Remélem hamarosan elkészül a felirat is...
Amennyit láttam,az alapján nagyon bejövős lesz

talán Jet Li-nek adtam volna más hangot(persze Görög Laci sem rossz...), de a többi teljesen rendben van, jobbat nem igazán lehetett volna találni egyikhez se, mindenkinek a jól megszokott, bejáratott hangja jutottlui1698 írta:Expendables szinkronhangok:
Sylvester Stallone - Gáti Oszkár
Jason Statham - Epres Attila
Jet Li - Görög László
Giselle Itié - Tenki Réka
Terry Crews - Galambos Péter
Mickey Rourke - Schneider Zoltán
Arnold Schwarzenegger - Reviczky Gábor
Bruce Willis - Dörner György
Dolph Lugdren - Jakab Csaba
Eric Roberts - Kőszegi Ákos
Mivan?bowlinggolyo írta:Mert most mindenki a House-szal volt elfoglalva és szerintem a HIMYM nyelvezete nem olyan nehéz sokkal nehezebb pl a House-nakEazzy írta:Én lefordítottam nagy részét magamnak poénból, de nem értem mért nem adják át olyannak, aki időben meg fogja csinálni...

Mert most mindenki a House-szal volt elfoglalva és szerintem a HIMYM nyelvezete nem olyan nehéz sokkal nehezebb pl a House-nakEazzy írta:Én lefordítottam nagy részét magamnak poénból, de nem értem mért nem adják át olyannak, aki időben meg fogja csinálni...