soadroli írta:shutterisland írta:legegyszerűbb, legegyedibb (és talán legolcsóbb) megoldás, ha bemész valamilyen ruhaboltba, ahol lehet kapni egyszínű, jó anyagú pólót 1500-2000 ftért (van elég sok olyan üzlet.) és olyan 1500-ért max vasaltatsz rá valami patent dexteres cuccot.
nekem van vagy 10 pólóm ilyen módszerrel (speedy gonzalez, stewie griffin, johnny bravo,stb...) bár igaz, hogy nekem faterom nyomdász.

Na hát nekem nincs ilyen szerencsém...De amúgy
ITT van egy pár jó, amit kinéztem, csak nem tudom honnan lehet ilyeneket rendelni. A vasaltatós dolgot meg nemtom....Szerintem itt a közelbe nincs ilyen hely ahol vasalnának rá. (meg amúgy is hogy? mutatok nekik egy képet hogy ezt tedd rá, vazze??) Szóval inkább rendelnék

Amúgy jól bírják ezek a pólóid?
hát te tudod, nyilván egyszerűbb és jobb megvenni, ha van lehetőséged.
úgy működik, h a képet egy adathordozón vagy emailben eljuttatod nekik, felvázolod hova és mekkorában akarod rá a mintát, és ennyi.
elég jól bírják, bár én kézzel mosom.
amúgy azért szoktam faterral nyomatni ilyeneket, mert ilyen 1000%, hogy nem jön szembe az utcán, és ez nekem fontos.
most épp ilyet tervezek majd :
elejére a barcás
a hátuljára meg csak simán "messi 10"
ha az előbb említett ebayről rendelsz, olyan 3.000 körül jöhetsz ki a dologból legolcsóbban, de nekem mindig picit kacifántos volt a paypal, meg egyéb velejárók.