Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Atesz írta:
Vááá, nem néztem utána,![]()
Na majd holnap! Ajánlom, hogy eszembe jusson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atesz írta:Nem garantálom, hogy meglesz. De csak holnap fogom kereseni.el fuero írta:Azt megköszönném az öcsém nevében is.![]()
az sztem mindegy, a lényeg, h flashget-el jönnek le a dolgok, és így vmiért nem jó a rapid...barca99 írta:Milyen böngészőt használsz?
Erre gondolok, és sztem is rohadt jó, de nekem vmiért csak 5 KB-os számok jönnek le rapidshare-ről...barca99 írta:Hát ha erre a számra gondolsz, ami benne van a filmben (és sztem rohadt jó) akkor tessék:
KATT
Nekem az továbbra sem volt jó, viszont a másik már igen.ozsimiki írta:
Nem tudom Lio mit művelsz,de nekem sincs gondom velefree-re,majd kódót beírom,entőőőr,és mentés,és jön is le
Nem tudom Lio mit művelsz,de nekem sincs gondom veleGame90 írta:lionelmessi19 írta:Igen a második, de vmiért letöltöm, és 5 kbájt.
MIt csinálok rosszul?![]()
![]()
Én letöltöttem és nekem 4,7 MB. Próbáldd meg mégegyszer.
Na, megcsináltam mégegyszer és feltettem egy másik helyre. Remélem már jó lesz. De ha megint nem tudod letölteni, akkor sz.r vagylionelmessi19 írta:ahham
No mind1, majd megkérdezek másokat is.
Köszi, hogy fáradoztál!
ahhamGame90 írta:Nemlionelmessi19 írta:De mind1, Game, címét-előadóját meg tudod mondani?Amiket belinkeltek és nem tudom a címét, akkor kiveszem a videóból a zenét
Most is úgy csináltam.
Nemlionelmessi19 írta:De mind1, Game, címét-előadóját meg tudod mondani?
lionelmessi19 írta:Igen a második, de vmiért letöltöm, és 5 kbájt.
MIt csinálok rosszul?
Igen a második, de vmiért letöltöm, és 5 kbájt.Game90 írta:Gondolom a második zene kelllionelmessi19 írta:Ha vki meg tudná mondani a címét, előadóját a számnak, az nagyon megköszönnémK.A.T.T.
Nem garantálom, hogy meglesz. De csak holnap fogom kereseni.el fuero írta:Azt megköszönném az öcsém nevében is.Atesz írta: Ez a verzió nekem is csak így van meg, az eredetiben viszont király káromkodások vannak.Azon röhögtem anno. nagyokat. Ha kell előkeresehetem neked.
Azt megköszönném az öcsém nevében is.Atesz írta: Ez a verzió nekem is csak így van meg, az eredetiben viszont király káromkodások vannak.Azon röhögtem anno. nagyokat. Ha kell előkeresehetem neked.
Ez a verzió nekem is csak így van meg, az eredetiben viszont király káromkodások vannak.Game90 írta:Az a baj, hogy tényleg azel fuero írta:Jaja, de nem nekem kell, hanem az öcsémnek. Én nem hallgatok ien f.st. De itt sír nekem.Inkább külföldit hallgasson
![]()
http://rapidshare.com/files/34854482/TK ... _.mp3.html
Csak cenzúrázva van megDe majd az öcséd odaképzeli a csúnya szavakat
Vagy ha Atesz megtalálja, akkor feltölti.