Nekem ugyanez a véleményem a Machete filmről. Néhol gagyi jelenetek, sablonos sztori. Még egyszer tuti nem nézem megmiihii írta:Pancser police
Fájt.Nem kicsit,nagyon.
Több szót nem is érdemel...
Mozi & Filmek
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ma megnéztem a Csúf igazságot. Hát nem egy igazi szerelmi vígjáték, eléggé sok a káromkodás és a szexre utalás. Viszont a maga kategóriájában nagyon jó film. Heigl a Grace klinika mellett is nagyon jó színész, Butler fura ezzel a balra húzós szájjal, de mindketten jók voltak.
Összességében jó film, de túl szexorientált. Lehet ez a lényege, más mondjuk egy Hová lettek Morganéktől. 
8/10

8/10

- sjay
- Entrenador del Barça
Biztos nem szeretnél tag lenni?messideco írta:sjay: olyat lehet csinálni, hogy írnék egy elemzést a blogotokba majd? Nem szeretnék tag lenni, de lenne kedvem egy filmelemzéshez.![]()

Írhatsz egyébként, és amolyan vendég szereplő lennél a blogunkon

- sjay
- Entrenador del Barça
Pontosan átírod a film nevére és beteszed a filmet tartalmazó mappába.albicelesteX írta:Na mindjárt neki esek a Criminal Minds 6.évad első részének!!!Kíváncsi vagyok nagyon!Annyi van,hogy a feliratot leszedtem egy oldalról azt hogy tudom betenni?
Egyébként írtam egy nagyon rövid beszámolót a No Country For old manről

- El fanático
- Entrenador del Barça
Szerintem is az "Outer limits " lesz az, mert abban mondják az elején ezt a szöveget és az AXN Sci-fi csatorna adja - a Fibernetes kábeltévén van, Digin és UPC-n nincs, ha jól tudom.kennyke04 írta:nem a végtelen határokra gondolsz?dorzsolt7 írta:A tegnap eszembe jutott egy regi sorozat, amit a teve kozvetitett. A neve "Alkonyzona"vagy valami hasonlo.. (ugy kezdodott a sorozat mindig, hogy mondtak, a hiba nem az On keszulekeben van... stb.)Honnan tudnam leszedni ezt a sorozatot? Koszi szepen!

- kennyke04
- Entrenador del Barça
nem a végtelen határokra gondolsz?dorzsolt7 írta:A tegnap eszembe jutott egy regi sorozat, amit a teve kozvetitett. A neve "Alkonyzona"vagy valami hasonlo.. (ugy kezdodott a sorozat mindig, hogy mondtak, a hiba nem az On keszulekeben van... stb.)Honnan tudnam leszedni ezt a sorozatot? Koszi szepen!
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
nevezd át. ugyan az legyen a neve,mint a film fájlnak,kivéve h .srt kiterjesztésű legyen,míg a film .avi vagy .wmvalbicelesteX írta:Na mindjárt neki esek a Criminal Minds 6.évad első részének!!!Kíváncsi vagyok nagyon!Annyi van,hogy a feliratot leszedtem egy oldalról azt hogy tudom betenni?
- visca el barca
- Presidente del Barça
jelwaz írta:Kramer kontra Kramer![]()
Egyszer láttam, mély nyomott hagyott bennem, most megnézem újra. Szerintem klasszikus, és még a művészfilmeseknek is elfogadható alkotás. Dustin Hoffman szokásosan szuper, Meryl Streep meg brilliánsan zseniális (az egyik, ha nem a legjobb színésznő), mint mindig.
ha dustin hoffman akkor esőember. abszolút number one film, nem csak a történet szépsége miatt, hanem azért is, mert sztem hoffmann meg cruise is ebben nyújtják életük legjobbjukat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- albicelesteX
- A Vadász
Na mindjárt neki esek a Criminal Minds 6.évad első részének!!!
Kíváncsi vagyok nagyon!Annyi van,hogy a feliratot leszedtem egy oldalról azt hogy tudom betenni? 

-
- Barça B
- Kapcsolat:
A tegnap eszembe jutott egy regi sorozat, amit a teve kozvetitett. A neve "Alkonyzona"
vagy valami hasonlo.. (ugy kezdodott a sorozat mindig, hogy mondtak, a hiba nem az On keszulekeben van... stb.)Honnan tudnam leszedni ezt a sorozatot? Koszi szepen!

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
A 9. évadig végéig folyamatosan néztem, de a 10. évadra még nem jutott időm (kb minden sorozattal ez a helyzetFecooo írta: Smallville

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
aki még nem nézte meg az Expendables-t, mert várt a szinkronos változatra, annak nem kell többet várni 
kijött a bluerayripes cinedub kiadás

kijött a bluerayripes cinedub kiadás

Én is nagyon élveztem Zsebest, annak ellenére, hogy nem igazán volt jófiú. Az új sorozat nem lesz nagy hmm, de egy jó színész benne lesz...lui1698 írta:Kedvenc karakterem a PB-ből új sorozatban.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Alap!ozsimiki írta:Csúf igazság tényleg adja, régebben láttam,de megérte.
Amit viszont már nagyon sokszor láttam: A bosszú Börtönében, Slyal. Nagyon nagy film, aki még nem látta,nézze. Na nem az a feldobós hangulatú

Az egyik film, amin felnőttem...
Ez jó rész volt???bence-barca írta:HIMYM s6e04:
Eddig messze a legjobb rész az új évadban (abból a 4 részből)
Akkor mi valami egészen mást nézhetünk. Szerintem szánalmasan gyenge volt, mint ahogy ez az egész évad, az ötödikkel együtt.
Mégis miről szólt ez a rész, aminek köze lenne a sztorihoz? Oké, arról, hogy ki mire jön rá az életében, meg satöbbi, de annyira gyengék voltak ezek a metaforák, bár annak nem is nevezném őket. Vagy azt mondd meg, hol volt poén? Én kb kétszer mosolyodtam el. Egy komédiától az ember nem ezt várja...
Ami még érdekes, hogy nagyon sok ember nézi a környezetemben, és mindenki szerint hulladék volt már megint.
El van túlozva minden szituáció, nagyon gyenge poénok, bár igazán nem is voltak azok, a fő szál szempontjából teljesen irreleváns történet.
SZ. A. R.
- miihii
- KHAL
A Csúf igazság valóban egy kicsit talán jobb,mint az Exférj,de sztem utóbbi is megér egy misét,ha tetszett az előbbi.GB itt is a szokásos laza,vagány csávó,és jó dumák vannak ebben is.Szal sztem az elrettentő cím azért elég jóféle belsőt takar.P.U.Y.O.L. írta:Az exférjes cuccot nem néztem meg, (már a címe is borzalmas) de a Csúf igazság egyáltalán nem volt rossz. Bár nem mostanában néztem meg, de emlékszem, hogy jó dumák voltak benne...

Adom.jelwaz írta:Kramer kontra Kramer![]()
Egyszer láttam, mély nyomott hagyott bennem, most megnézem újra. Szerintem klasszikus, és még a művészfilmeseknek is elfogadható alkotás. Dustin Hoffman szokásosan szuper, Meryl Streep meg brilliánsan zseniális (az egyik, ha nem a legjobb színésznő), mint mindig.
Többször láttam már,mivel régebben nem egyszer nyomták a TV-ben.Azt tudom,h nagyon tetszett,megfogott a film.Kösz,h felhoztad!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2010.10.14. 01:34:00-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Csúf igazság tényleg adja, régebben láttam,de megérte.
Amit viszont már nagyon sokszor láttam: A bosszú Börtönében, Slyal. Nagyon nagy film, aki még nem látta,nézze. Na nem az a feldobós hangulatú

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Az exférjes cuccot nem néztem meg, (már a címe is borzalmas) de a Csúf igazság egyáltalán nem volt rossz. Bár nem mostanában néztem meg, de emlékszem, hogy jó dumák voltak benne...
a Csúf igazság jobb film 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A Csúf igazság nem olyan mint az Exférj újratöltve? Asszem abban is Gerald van, de az a film valahogy nem fogott meg. Remélem ez a másik jobb lesz, én is letöltöm és megnézem.gergo9 írta:Nah, köszönöm szépen mindenkinek az ajánlást. ElBartimeus-nak, Miihii-nek, Fecoonak,AlbicelesteX-nek,Lionel 85-nek,Illúvatar- nak és El fánatico-nakVégül a miihii barátom által ajánlott
Csúf igazságra esett a választásunk. Kifejezetten tetszett
De szerencsére huszadrangú dolog volt a ma,tegnap estében a film.
De a többi filmet is elraktározom.
Dextert meg meglesem most, korán van még:mrgreen: