daffy írta:
más:
benneteket mennyiben érint a szmog?
nekem nagyon komoly porallergiám van,melyre csak a szteroidkúra lehetne jótékony hatással. semmi gyógyszer és semmi csoda nem segített. így ég a tüdőm,váladékozik a szemem,eldugul az orrom,kapar a torkom. van még valaki,aki ilyen szerencsétlen?
Pont ma voltunk Pesten anyumékkal a Szent Rókus kórházban / nyócker / és mint vidéki jány, nem éreztem semmi különbséget az 1 milliós főváros és a mi szeretett 13 ezer lelket számláló vidéki kisvárosunk levegője között, hacsak annyit nem, hogy Pesten legalább nem borítja az utcát elviselhetetlen füstszag is még plusszban, mert nálunk aztán amúgy jó vidékiesen minden - de minden éghetőt rádobnak a tűzre, aztán bűzlik az egész város, mivel a gázárak miatt sokan visszaálltak a szilárd tüzelőre / nem mintha egy fuvar fa sokkal olcsóbb lenne /
Porallergiám az nekem is van, de nem olyan durva, mint neked - engem inkább a poratka-allergiám visel meg, az nagyon kemény dolog. Szóval nem kínzott a fél napos Pesten tartózkodásom alatt a szmog, sőt - mondom: legalább nem volt égett bundabugyi szag, meg a kerti gazok égetéséből származó kőkeményen fullasztó füst.