Azt hiszem, ez itt jobb helyen lesz, mert elég sok dolog van benne
Mégha egyet is értek nagyrészt Veled akkor is azt kell mondanom,h próbálj meg kevésbé ingerült lenni. 
B.
Ne haragudj, hogy beleszólok, de ez komolyan felhúzott.
Piramisért vannak kitiltva itt emberek, és ő meg annyit kap, hogy "próbálj meg kevésbé ingerült lenni - szmájli"? Főleg azok fényében, hogy jelwaztól már nem ez az első ordenáré stílusú hozzászólás, korábban is láttam már ilyet (főleg Barca vs. Real topik).
Nincs bajom ha egyetértesz vele, de szvsz nem vélemény alapon kéne szórni az embereket (mondjuk egy-két Villa-imádó tényleg megérdemli, de az elv szempontjából az se fair)
ON:
jelwaz írta:
Jó pár dolgot sikerült belekverned, szóval nézzük sorban:
A Touréról írt résszel egyetértek. A Rossellel kapcsolatosakkal is részben, más kérdés, hogy nekem Cesc 5 gólja és 4 gólapassza többet ér, mint hogy Unicef legyen a Qatar Foundation helyén. Természetesen (mint mindenki másnak) nekem is jelent valamit a mes que un club, de én hétvégente elsősorban meccset nézni ülök le 90 percre, nem katalán szabadságharcos küzdelmeket (van pár ember itt a fórumon, aki nehezen dolgozza fel, hogy nem katalánnak született, így nem utálhatja igazán a Madridot a Franco-érában történtekért pl.), és ebből a szempontból számomra sokkal többet jelent, hogy van még egy világklasszisunk, mint hogy "tiszta" legyen a mezünk. (És a legfontosabb, hogy ezzel a sociók is egyetértenek). És inkább ne csak katalán játékosokat játszassunk, hogy lehessen egy Messink, Iniestánk. Azonban én is úgy vagyok vele, hogy Qatar Foundation-ös mezt biztos nem fogok venni és ha a klub gazdasági helyzete engedné, eltüntetném, de ez így utólag ráadásul már tárgytalan is a hagyomány szempontjából.
Azt nem igazán értem, hogy Pepet miért küldenéd el (ahogy a gondolataidból kiveszem, az ebből születő sikertelen évek biztosan segítenének a szurkolótábor megszűrésében).
Úgy vélem, inkább legyen 200 divatszurkoló a fórumon, minthogy a 15. helyen tanyázzon a csapat, nekem az 1. helyezett csapat Busquets-el jobban tetszik, mint a 3. helyezett Touréval. (De gondolom te se szívesen látnál újra 8 hollandot a csapatban 8 katalán helyett). És szerintem azok, akik megélték ezeket a 15. helyes időket, egyetértenének velem.
De persze én csak egy divatszurkoló vagyok 2006 óta, aki divatszurkoló volt a Liverpool elleni égés alatt, divatszurkoló volt, amikor még 180 perc alatt egyet sem tudtunk lőni az MU-nak, nem hogy 5-öt, és divatszurkoló volt, amikor a Villareal mögött égtünk a tabellán