Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaja nagyon kemény film. Én moziban néztem, de szerintem majd megint meg fogom nézni gépen, mert a vége nem teljesen volt világos. Egyébként én DiCapriot nem birom, de itt baromi jó volt. Nálam is 10/10, mindenkinek ajánlom.Ilúvatar írta:Inception... Tejószagú... Ez a minden idők egyik legjobb filmje. Mondom EGYIK. IMDB értékelése se gyenge...9.1/10![]()
3 rész ment le eddig. Most volt 2 hét szünet, jövőhéten jön a 9x04.csababarca írta:Family guy 9. évadából eddig hány rész ment le?mert én letölöttem egy bizonyos 4.részt,de nincs hozzá felirat,még angol se.
hát igen, a Dark Knight után ismét alkotott a mester...Ilúvatar írta:Inception... Tejószagú... Ez a minden idők egyik legjobb filmje. Mondom EGYIK. IMDB értékelése se gyenge...9.1/10![]()
Kétszer kellett megnéznem a filmet, hogy minden darab összeálljon. Zseniális a Nolan. Ilyen filmet csak zseni képes csinálni. Nagyon bonyolult hálózatot, illetve rendszert kellett felvinnie a vászonra (álom az álomban, időtorzulás, stb), még úgy hogy ne legyen összevisszaság, érthető legyen. Sőt arra is volt ideje rá, hogy az apró poénokat is berakjon a filmbe. Minden részletre is odafigyelt... Olyanokra is, amelyek én észre se vettem, illetve fel se tűnt nekem. Ebben rejlik a rendező zsenialitása.
Fociban a Messi egy fogalom.
Filmvilágban a Nolan egy fogalom. Semmi kétség e felől.
az értékelésem: 10+n/10. Igen max pontszám és plusz ismeretlen számjegy. Annyira rejtélyes és zseniális a film, hogy már megyek is vissza megnézni a filmet újra.
így szoktammessideco írta:Te már megnézted? Angol felirattal?
Ez meghozza a karácsonyi és a helloween hangulatot is:albicelesteX írta:Üdv!Mára ilyen "helóvín" hangulatom lett és így este szeretnék nézni valami ilyen témájú filmet,nem feltétlen horror sima vígjáték vagy valami kis családi igazából az lenne a lényeg,hogy a hangulat átjöjjön!
trick'r treat. tökéletesÜdv!Mára ilyen "helóvín" hangulatom lett és így este szeretnék nézni valami ilyen témájú filmet,nem feltétlen horror sima vígjáték vagy valami kis családi igazából az lenne a lényeg,hogy a hangulat átjöjjön!
A Fűrész már nekem is rendesen be van célozva,de valszeg csak csütörtöktől játsszák itt.soadroli írta:Most néztem meg a Gru-t moziba. Elvileg a Fűrész volt betervezve de nem engedtek be.hogy rohadjanak meg,pedig a kaptárra beegedtek![]()
Na de a Gru is jó volt, sőt! Napjaink egyik legjobb meséje.
Joey előtt pedig kötelezően nézze végig mind a 10évad Friends-t! Nagyon jó a szinkron, úgyhogy bátran.messideco írta:Talán valamelyik CSI.
Vígjátékok közül a Joey és az Így jártam anyátokkal
Nem hiszem, hogy egyedül vagy vele, ne aggódj. Engem pl a jóbarátok irritál, ezt meg csípem.Victor_Valdes írta: szerk.: így jártam anyátoknak valahogy nem fekszik a humora. lehet az egyetlen ember vagyok a földön akinek nem jön be, de ez van...
Nem vagy egyedül.Victor_Valdes írta:Köszi perrero. 24-et el is kezdem, aztán szépen sorba bepróbálom a többit is majd. a Rescue me-t mindenképp.
szerk.: így jártam anyátoknak valahogy nem fekszik a humora. lehet az egyetlen ember vagyok a földön akinek nem jön be, de ez van...
Köszi perrero. 24-et el is kezdem, aztán szépen sorba bepróbálom a többit is majd. a Rescue me-t mindenképp.Perrero írta:V_V
Chase -ez uj sorozat
24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rescue Me
The Unit
CSI Miami és NY (vegasit nem birom)
NCIS Los Angeles
how i met your mother
mentalist
lie to me