Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.26. 18:07:49

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rajmó
Capitá del Barça

2011.12.26. 17:49:30

Sziasztok!

Nem tudom mennyire off ez az offtopicon belül,de pár jó barátommal elindítottunk egy oldalt, ahol a legfrissebb dubstep és electro zenéket rakjuk ki, magyar előadókkal készítünk interjúkat illetve buli info is megtalálható az oldalon.
Ha érdekel vagy kedvet kaptál, akkor kukkants ránk: https://www.facebook.com/pages/Dubstepm ... 8592609238 : )

ha tiltott a reklámozás akkor nyugodtan töröljék a modik :oops:
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.25. 19:49:21

MessiFan írta:Sokat gondolkodtam hogy mit vegyek magamnak karácsonyra és végül a zenelejátszónál maradtam.
Tudtok ajánlani olyan zenelejátszókat amiknek nagy a memóriája (kb 5giga) és strapabíró + árban sem több 20 ezernél?
Bár elég ha zenelejátszókat ajánlotok :D
http://www.ebolt.hu/product386501-Phili ... GB_os.html
8GB-os és nem több 20ezernél.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.25. 19:44:48

Miska nem mondod komolyan, hogy mentek a Montera?!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.25. 19:38:40

Sokat gondolkodtam hogy mit vegyek magamnak karácsonyra és végül a zenelejátszónál maradtam.
Tudtok ajánlani olyan zenelejátszókat amiknek nagy a memóriája (kb 5giga) és strapabíró + árban sem több 20 ezernél?
Bár elég ha zenelejátszókat ajánlotok :D
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.12.25. 01:56:03

Mihu írta:
S.Agüero írta:...
...
Nem gyenge rajz. Mihu neked meg sok sikert a vizsgához :D

Én már megkaptam karácsony előtt az ajándékom, egy új ágyat, elég drága volt szóval mondtam, hogy elég ez Kaárcsonyra, de azért még kaptam egy Puma pulcsit, meg egy Fradi könyvet az 1995-ös BL csodával kapcsolatban.
Kaptam még egy sálat meg pénzt :D

Holnap/ma pedig még jönnek rokonok.

Ja és még a két ünnep között kapok a géphez cuccokat (merevlemez,RAM) amikért már régóta könyörgök mert ez a gép enyhén fos, de azért nem akarok újat venni, mert pár éves. De mondjuk ezekbe már egy kicsit pótolnom kell :D
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Mihu
Director del Fútbol

2011.12.25. 01:03:32

S.Agüero írta:Mit kaptatok? :P :P

ezeket kaptam: tusfürdő, spray, Piqué karikatúra rajz(tesóm csinálta), édességek, Moncz Attila : A világ legjobb futballklubja: FC Barcelona(könyv), bögre(horoszkópos), naptár, "Mátyás" törölköző, zoknik, kávés csésze.

Rajznak meg könyvnek nagyon örültem. :P 8)

Tavaly ilyet rajzolt nekem tesóm:
Kép

A mostani még jobb. :)
Holnap(ma) lehet felteszem. :D
Nagyon komoly ez a Messi-s rajz :D Kíváncsi vagyok a Piqué-sre :D Tesód jól rajzol :wink:

Anyáéktól zoknikat, és egy gránátvörös színű pólót, aminek a mellkasán középen van egy nagy Barca címer, tesóméktól meg egy tároló rekeszt a kocsim csomagtartójába, mert állandóan csak behányok mindent a csomagtartóba, és olyan kupi van benne hogy borzasztó :D Úgyhogy ezentúl lesz hova pakolnom a cuccokat :D Aktuálisan most csak ezt a 3 ajándékot kaptam, de lesz egy késleltetett karácsonyi ajándék is, január közepén, ugyanis ha sikerül letudni a 4 vizsgámat január 16-ig, akkor irány a Monte Carlo Rally 8) 8) 8)
MatyiG
Adminisztrátor

2011.12.25. 00:38:34

Mit kaptatok? :P :P

ezeket kaptam: tusfürdő, spray, Piqué karikatúra rajz(tesóm csinálta), édességek, Moncz Attila : A világ legjobb futballklubja: FC Barcelona(könyv), bögre(horoszkópos), naptár, "Mátyás" törölköző, zoknik, kávés csésze.

Rajznak meg könyvnek nagyon örültem. :P 8)

Tavaly ilyet rajzolt nekem tesóm:
Kép

A mostani még jobb. :)
Holnap(ma) lehet felteszem. :D
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.12.24. 20:55:42

Sanama írta:multkor volt itt téma a 1 million parfüm
Nos 100ml-es ma akcios a követkző helyen
http://www.csak1parfum.hu/
Ezt nem vettem észre ugyan, de erre esett a választás, épp most csomagoltam ki pár perce. Vadállat egy parfüm, nem lőttem vele mellé. Köszönöm mindenkinek aki ajánlotta. 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.24. 16:17:51

igazad van, kanty...és neked is capon :)

BARCA TOONS KARÁCSONY 2011 :wink: :wink: :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.24. 16:17:17

shutterisland írta:valójában egy szép, és meghitt ünnep ez a karácsony, de az utóbbi időben már annyira markenting-központú lett, és annyira tele van hatásvadász dolgokkal, hogy engem annyira nem hoz lázba.

kiskoromban én is lelkesen díszítettem a fát, loptam a szaloncukrot, és amikor jött a szenteste, kíváncsian bontottuk az ajándékokat.
viszont mióta felnőttem, szüleim elválltak, szét van hullva a rokonság, a család (szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinél ez így van..) és ez kölcsönhatásban az első bekezdésemmel azt eredményezi, hogy nem igazán érdekel a karácsony.

alibizek végig, őrlángon túlesek rajta, aztán igazából ennyi volt.

aki maximálisan át tudja élni, és meghitten eltölteni, azt valahol kicsit irigylem, de ez lenne a normális.
Először a végére reagálnék. Nincs olyan hogy normális karácsony ezt is csak ráerőltetik az emberre, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie és könnyes szemmel ölelkezve kell énekelni a fa körül. A karácsony olyan lesz ahogy te azt megéled éppen. Ha olyan lelki állapotba kerülsz akkor magával ragad egyébként meg nagy általánosságban semmi különös nincs benne.
Nem csak mostanában lett pénzközpontú és hatásvadász ez a dolog, ez mindig is így volt. Mikor december 1én már mindenhol állnak a karácsonyfák és tökig fel vannak díszítve a boltok akkor hamar megunja az ember mert nem lehet 1 hónapig ünnepi hangulatban lenni.

Ami kanty válaszát illeti pedig igaza van, hogy csak rajtad múlik mennyire fog a pénzről szólni a karácsonyod. Én pl CSAK a legszűkebb családnak veszek ajándékot (persze + barátosné ha van) ez 5-6 embert jelent. Még a legjobb barátaimnak sem veszek ajándékot és ezzel senkinek semmi problémája nincs is mert tudják hogy ilyen vagyok.
Annál borzalmasabb nincsen mikor valaki bizonyítási kényszerben van és képes adósságba verni magát csak azért mert karácsony van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2011.12.24. 16:19:29-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.24. 15:03:43

shutterisland írta:valójában egy szép, és meghitt ünnep ez a karácsony, de az utóbbi időben már annyira markenting-központú lett, és annyira tele van hatásvadász dolgokkal, hogy engem annyira nem hoz lázba.

kiskoromban én is lelkesen díszítettem a fát, loptam a szaloncukrot, és amikor jött a szenteste, kíváncsian bontottuk az ajándékokat.
viszont mióta felnőttem, szüleim elválltak, szét van hullva a rokonság, a család (szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinél ez így van..) és ez kölcsönhatásban az első bekezdésemmel azt eredményezi, hogy nem igazán érdekel a karácsony.

aki maximálisan át tudja élni, és meghitten eltölteni, azt valahol kicsit irigylem, de ez lenne a normális.
Mindenki maga dönti el, h milyen lesz a karácsonya. Ha nem akarod, h a Te karácsonyod marketingközpontú legyen akkor nem is lesz. ezen tudsz változtatni, azon sajnos nem, h ha a szüleid elvannak válva. Senki sem kényszeríti az embereket arra, h méregdrága ajándékokkal lepjél meg egymást. Akiknél pedig a szeretet az ajándék értékében mérik, azokat
szívből sajnálom.
Számomra eléggé különleges az idei karácsony. Egyetem miatt 250 kmre lakok az otthonomtól és 7 hétig nem voltam itthon, tehát valahogy sokkal fontosabb idén nekem az egész ünnep.
Amúgy nem kell szerintem túl bonyolítani az egészet. Egyszerű, érezd jól magad és légy azokkal, akik a legfontosabbak számodra.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.24. 13:59:35

valójában egy szép, és meghitt ünnep ez a karácsony, de az utóbbi időben már annyira markenting-központú lett, és annyira tele van hatásvadász dolgokkal, hogy engem annyira nem hoz lázba.

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.12.24. 13:44:54

S.Agüero írta:Ti mit kajoltok szentnap, karácsonykor?

Nekem szentnap Ebéd: Korhelyleves
Vacsora: Rántott hal franciasalátával és krumplipürével.

Többi nap halászlé, töltött káposzta meg ilyesmik. :)

Ti :?:

Ill. sütik? Nálunk van dióskifli, zserbó, kókuszos, bejgli, gyümölcskenyér, mézeskalács, karamellás és ilyen piskótás gyümölcsös cucc. :D
8)
ÉN speciel semmit nem eszek most amiben szénhidrát van. :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.24. 13:37:15

No, a kormány úgy döntött, hogy ő is kedveskedik a leendő egyetemistáknak egy kisebb karácsonyi ajándékkal, innen is köszönöm nekik

http://index.hu/belfold/2011/12/23/nemz ... egyetemek/

"Az elfogadott javaslat szerint állami finanszírozásban jövőre negyvenezren, 2014-ben pedig már csak harmincezren tanulhatnak. Ugyanakkor az elfogadott költségvetésben már jövőre is csak harmincezer felsőoktatási hallgatói hely finanszírozására különítettek el pénzt.

Új elem, hogy az állam a jövőben szerződést köt az egyetemi hallgatókkal, mely alapján az állam által finanszírozott képzésben résztvevőktől akár vissza is követelhetik a képzés költségét, például ha a diplomázásuk utáni 20 évből legalább ötben nem Magyarországon helyezkednek el."
MatyiG
Adminisztrátor

2011.12.24. 13:06:56

Ti mit kajoltok szentnap, karácsonykor?

Nekem szentnap Ebéd: Korhelyleves
Vacsora: Rántott hal franciasalátával és krumplipürével.

Többi nap halászlé, töltött káposzta meg ilyesmik. :)

Ti :?:

Ill. sütik? Nálunk van dióskifli, zserbó, kókuszos, bejgli, gyümölcskenyér, mézeskalács, karamellás és ilyen piskótás gyümölcsös cucc. :D
8)
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.23. 21:54:02

Kellemes Ünnepeket kívánok előre is mindenkinek, és (Barca) sikerekben gazdag új évet is!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.23. 20:51:20

jaj dehogynem, tagok top hsz szerint rendezze ott megtalálod. jó szórakozást
köszi, valamelyik nap átfutom, hogy tisztában legyek a miért-ekkel. :D

más : mindenkinek boldog karácsonyt.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BA¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BARǨ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BARCAB¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BARCABAR¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BARÇABARÇA¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BARÇABARÇABA¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BARÇABARÇABARǨ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BARÇABARÇABARÇAB¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BARÇABARÇABARÇABAR¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨BARÇABARÇABARÇABARÇA¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨___ _l_l_____¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.23. 20:45:18

shutterisland írta:
ozsimiki írta:Látom a díszpinty már megint megvillantotta, hogy is illik egy Barca fannak nyilatkoznia az edzőről :D
gondolom a régi eb-s hsz-eit nem lehet megnézni...kíváncsi lennék :D
jaj dehogynem, tagok top hsz szerint rendezze ott megtalálod. jó szórakozást :wink:
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.23. 20:42:38

ozsimiki írta:Látom a díszpinty már megint megvillantotta, hogy is illik egy Barca fannak nyilatkoznia az edzőről :D
gondolom a régi eb-s hsz-eit nem lehet megnézni...kíváncsi lennék :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.23. 20:31:45

Látom a díszpinty már megint megvillantotta, hogy is illik egy Barca fannak nyilatkoznia az edzőről :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.23. 19:50:12

Initom írta:
shutterisland írta:ejj, a "barcás karakterek" csoportomban hatalmas harcok dúlnak ismét :D
Szörnyű olvasni.
nyerünk 9-0 ra,és egymást marják az emberek. :roll:
Az a helyzet,egy két embernek semmi nem jó.
uncensored eb lehetne :D
Initom
Entrenador del Barça

2011.12.23. 19:40:50

shutterisland írta:ejj, a "barcás karakterek" csoportomban hatalmas harcok dúlnak ismét :D
Szörnyű olvasni.
nyerünk 9-0 ra,és egymást marják az emberek. :roll:
Az a helyzet,egy két embernek semmi nem jó.
Abi & Tito
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.23. 19:17:45

Az biztos :D Rúgj ki mindenkit! :lol:
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.23. 18:53:59

ejj, a "barcás karakterek" csoportomban hatalmas harcok dúlnak ismét :D
Válasz küldése