Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.ebolt.hu/product386501-Phili ... GB_os.htmlMessiFan írta:Sokat gondolkodtam hogy mit vegyek magamnak karácsonyra és végül a zenelejátszónál maradtam.
Tudtok ajánlani olyan zenelejátszókat amiknek nagy a memóriája (kb 5giga) és strapabíró + árban sem több 20 ezernél?
Bár elég ha zenelejátszókat ajánlotok
Nem gyenge rajz. Mihu neked meg sok sikert a vizsgáhozMihu írta:...S.Agüero írta:...
Nagyon komoly ez a Messi-s rajzS.Agüero írta:Mit kaptatok?![]()
![]()
ezeket kaptam: tusfürdő, spray, Piqué karikatúra rajz(tesóm csinálta), édességek, Moncz Attila : A világ legjobb futballklubja: FC Barcelona(könyv), bögre(horoszkópos), naptár, "Mátyás" törölköző, zoknik, kávés csésze.
Rajznak meg könyvnek nagyon örültem.![]()
Tavaly ilyet rajzolt nekem tesóm:
A mostani még jobb.![]()
Holnap(ma) lehet felteszem.
Ezt nem vettem észre ugyan, de erre esett a választás, épp most csomagoltam ki pár perce. Vadállat egy parfüm, nem lőttem vele mellé. Köszönöm mindenkinek aki ajánlotta.Sanama írta:multkor volt itt téma a 1 million parfüm
Nos 100ml-es ma akcios a követkző helyen
http://www.csak1parfum.hu/
Először a végére reagálnék. Nincs olyan hogy normális karácsony ezt is csak ráerőltetik az emberre, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie és könnyes szemmel ölelkezve kell énekelni a fa körül. A karácsony olyan lesz ahogy te azt megéled éppen. Ha olyan lelki állapotba kerülsz akkor magával ragad egyébként meg nagy általánosságban semmi különös nincs benne.shutterisland írta:valójában egy szép, és meghitt ünnep ez a karácsony, de az utóbbi időben már annyira markenting-központú lett, és annyira tele van hatásvadász dolgokkal, hogy engem annyira nem hoz lázba.
kiskoromban én is lelkesen díszítettem a fát, loptam a szaloncukrot, és amikor jött a szenteste, kíváncsian bontottuk az ajándékokat.
viszont mióta felnőttem, szüleim elválltak, szét van hullva a rokonság, a család (szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinél ez így van..) és ez kölcsönhatásban az első bekezdésemmel azt eredményezi, hogy nem igazán érdekel a karácsony.
alibizek végig, őrlángon túlesek rajta, aztán igazából ennyi volt.
aki maximálisan át tudja élni, és meghitten eltölteni, azt valahol kicsit irigylem, de ez lenne a normális.
Mindenki maga dönti el, h milyen lesz a karácsonya. Ha nem akarod, h a Te karácsonyod marketingközpontú legyen akkor nem is lesz. ezen tudsz változtatni, azon sajnos nem, h ha a szüleid elvannak válva. Senki sem kényszeríti az embereket arra, h méregdrága ajándékokkal lepjél meg egymást. Akiknél pedig a szeretet az ajándék értékében mérik, azokatshutterisland írta:valójában egy szép, és meghitt ünnep ez a karácsony, de az utóbbi időben már annyira markenting-központú lett, és annyira tele van hatásvadász dolgokkal, hogy engem annyira nem hoz lázba.
kiskoromban én is lelkesen díszítettem a fát, loptam a szaloncukrot, és amikor jött a szenteste, kíváncsian bontottuk az ajándékokat.
viszont mióta felnőttem, szüleim elválltak, szét van hullva a rokonság, a család (szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinél ez így van..) és ez kölcsönhatásban az első bekezdésemmel azt eredményezi, hogy nem igazán érdekel a karácsony.
alibizek végig, őrlángon túlesek rajta, aztán igazából ennyi volt.
aki maximálisan át tudja élni, és meghitten eltölteni, azt valahol kicsit irigylem, de ez lenne a normális.
ÉN speciel semmit nem eszek most amiben szénhidrát van.S.Agüero írta:Ti mit kajoltok szentnap, karácsonykor?
Nekem szentnap Ebéd: Korhelyleves
Vacsora: Rántott hal franciasalátával és krumplipürével.
Többi nap halászlé, töltött káposzta meg ilyesmik.![]()
Ti![]()
Ill. sütik? Nálunk van dióskifli, zserbó, kókuszos, bejgli, gyümölcskenyér, mézeskalács, karamellás és ilyen piskótás gyümölcsös cucc.![]()
köszi, valamelyik nap átfutom, hogy tisztában legyek a miért-ekkel.jaj dehogynem, tagok top hsz szerint rendezze ott megtalálod. jó szórakozást
jaj dehogynem, tagok top hsz szerint rendezze ott megtalálod. jó szórakozástshutterisland írta:gondolom a régi eb-s hsz-eit nem lehet megnézni...kíváncsi lennékozsimiki írta:Látom a díszpinty már megint megvillantotta, hogy is illik egy Barca fannak nyilatkoznia az edzőről
gondolom a régi eb-s hsz-eit nem lehet megnézni...kíváncsi lennékozsimiki írta:Látom a díszpinty már megint megvillantotta, hogy is illik egy Barca fannak nyilatkoznia az edzőről
uncensored eb lehetneInitom írta:Szörnyű olvasni.shutterisland írta:ejj, a "barcás karakterek" csoportomban hatalmas harcok dúlnak ismét
nyerünk 9-0 ra,és egymást marják az emberek.![]()
Az a helyzet,egy két embernek semmi nem jó.
Szörnyű olvasni.shutterisland írta:ejj, a "barcás karakterek" csoportomban hatalmas harcok dúlnak ismét
Az biztosshutterisland írta:ejj, a "barcás karakterek" csoportomban hatalmas harcok dúlnak ismét