Offtopic
- shutterisland
- Director del Fútbol
Azt olvastam, akkor oké. Csak azt hittem csak neki van emiattfcbarca0827 írta:Matyinak volt valami dolga egy nutellás labdadorral és az miatt.Sanama írta:mi ez a nutella egy csomo ember képénél??![]()
Amúgy olvasd vissza a Humor topik legutóbbi két oldalát és megérted.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Matyinak volt valami dolga egy nutellás labdadorral és az miatt.Sanama írta:mi ez a nutella egy csomo ember képénél??

Amúgy olvasd vissza a Humor topik legutóbbi két oldalát és megérted.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
mi ez a nutella egy csomo ember képénél?? 

-
- Barça B
Srácok, tudnátok ajánlani nekem pár idézetet? Évkönyvbe kéne és nem találtam megfelelőt
Ilyen stílusú lenne a legjobb: "A logika a legnagyobb terrorista"
(Még tán Barcas is jó lenne
)

Ilyen stílusú lenne a legjobb: "A logika a legnagyobb terrorista"
(Még tán Barcas is jó lenne

Més que un Club||||
- Scooby Bent Bwoy
- Capitá del Barça
http://smallcitylife.szhblog.ro/2012/01 ... rnet-vege/FCB.Gabesz írta:őszintén valaki felvilágosítani h miaza sopa? beütöttem a googlebe de nem sokat tudtam meg,és nagyon érdeklene mert kb mindenki erről beszél és fogalmam sincs h most minva?
http://hup.hu/cikkek/20120117/holnap_el ... s_masok_is
Tegnap pont egy angol személyre kerestem rá, nem tudtam megnézni a wikin, ma már sikerült.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
-
- Jugador del Barça
őszintén valaki felvilágosítani h miaza sopa? beütöttem a googlebe de nem sokat tudtam meg,és nagyon érdeklene mert kb mindenki erről beszél és fogalmam sincs h most minva?
írtam már párszor,hogy nem nagy élvezet számomra egy mai meccs elé leülni,mert nem tetszik az,ami felé halad a labdarúgás. viszont kitaláltam,hogy mi az,amit élveznék. A RÁDIÓS KÖZVETÍTÉST. régen a papámmal leültünk a pincébe és végighallgattunk egy meccset,hatalmas volt. ilyen van manapság is?
Sajnos ez nem így megy...Marcustork írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha Németországba veszek egy telefont,akkor azt itthon is tudom használni?(a telefon t-mobilos,és itthon is t-mobilos kártya lenne benne.)

Your village called. Their idiot is missing.
-
- Barça B
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha Németországba veszek egy telefont,akkor azt itthon is tudom használni?(a telefon t-mobilos,és itthon is t-mobilos kártya lenne benne.)
- miihii
- KHAL
Mivel meg kell adni a kedvenc színt is,mi a gránátvörös-kéket mondjuk.Aztán akkor jut mindkettőnknek egy-egy szín és lehet együtt isVictorValdes19 írta:Benne vagyok! Olyannak tudom elképzelni a párost, hogy max. 2x lehet egymást váltani vagy nem tudom. Érdekes lehet

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Benne vagyok! Olyannak tudom elképzelni a párost, hogy max. 2x lehet egymást váltani vagy nem tudom. Érdekes lehet 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- miihii
- KHAL
Induljunk el párosban,ha van olyanVictorValdes19 írta:Ebből vajon meglehet élni?Ha igen, már megyek is

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ebből vajon meglehet élni?

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- miihii
- KHAL
http://www.origo.hu/sport/20120111-magy ... sagot.html
Ha siettek még nevezhettek a festékszáradás-néző VB-re
Jézusom,ilyen "sportot"
Hamarosan olimpiai versenyszám lesz sztem 
Ha siettek még nevezhettek a festékszáradás-néző VB-re

- shutterisland
- Director del Fútbol
remélem visszajöhet ferni.
na, ma megjött a fejhallgatóm.
Ő AZ
viszont az a bajom vele, hogy a telefonommal úgy szól, mint egy szokolrádió, asszony mp4-ével vagy haverom telójával meg mint ha a hi-fi két hangala közé dugnám a fejem.
az lehet a baj, hogy a Sony Ericcson telóm ugye nem jackes, hanem a headset-je tartalmaz egy átalakítot, amibe beledugtam ezt a fejhallgatót ?
a másik két eszköz, amin próbáltam, jack-es, és direktben kapcsolódik ugye ezáltal hozzájuk a kis drágaságom.

na, ma megjött a fejhallgatóm.
Ő AZ
viszont az a bajom vele, hogy a telefonommal úgy szól, mint egy szokolrádió, asszony mp4-ével vagy haverom telójával meg mint ha a hi-fi két hangala közé dugnám a fejem.
az lehet a baj, hogy a Sony Ericcson telóm ugye nem jackes, hanem a headset-je tartalmaz egy átalakítot, amibe beledugtam ezt a fejhallgatót ?
a másik két eszköz, amin próbáltam, jack-es, és direktben kapcsolódik ugye ezáltal hozzájuk a kis drágaságom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2012.01.16. 22:48:09-kor.
- IvánC
- Madridista
ferninho:
Üdv, mint ahogy észrevettem, megint ki lettem tiltva.
és rendkívül rossz ez, hogy nem tudok róla semmit.
szóval legyetek szívesek, ha legközelebb lesz ilyen, akkor a Kitiltások topikbaírjátok be, hogy mennyi időre és a többi-t, hogy miért, mi volt a baj.
bár remélhetőleg ez is csak 1 napos lesz mint az előző, amiről azóta se tudok semmit, hogy miért és hogy történt (bár kétlem...), szóval kérlek szépen titeket tájékoztassatok a mostani helyzetről.
és ugye megint a szokásos:
beneveztem a Pool billiárd bajnokságra, de én így ezt sajnos nem tudom vállalni.
Tudom, hogy reménytelen próbálkozás, de olyat nem lehetne, hogy visszaengednétek és addig az ideig, amíg ki lennék tiltva nem írnék semmit sehova, vagyis nem küldök hozzászólást, egyedül az Eurobarca Online Bajnokságok topikba?miután befejeztem az ottani szereplésem folytatódna a büntetés
tudom, hogy nincs erre sok esély, de egy próbát megér.
Várom a válaszotokat.
Üdvözlettel: ferninho
S.Agüero írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... &start=125Sanama írta:ezt a labradoros sztorit mondja már el valaki:D
oldal közepe felé.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=236
oldal alja felé.

Gyakran használsz nutellát?

- MatyiG
- Adminisztrátor
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... &start=125Sanama írta:ezt a labradoros sztorit mondja már el valaki:D
oldal közepe felé.

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=236
oldal alja felé.

ezt a labradoros sztorit mondja már el valaki
:D