Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak, mert nem mindegy. Van a warming, ami melegít, nem engedi elszökni a hőt a testedről, de kiengedi az izzadságot. És vannak ezek a vékonyak, amik kevesebbet melegítenek, mint egy atléta, ami arra jó, hogy a testedről elvezeti az izzadságot és megtartja a komfort érzeted. Mondhatnánk, hogy az atléta is beszívja az izzadságot, de tényleg nem ugyanaz. erre figyelj, mikor veszedshutterisland írta:...
a testresimulós kéne, és védeni.jelwaz írta:Aláöltözet. De ebből sok féle létezik. Bár a focisták a testresimulósat hordják többnyire, ahogy láttam. A hegymászóknál, túrázóknál, síelőknél van több féle, de azokat alpinista boltokban találod, szal NIKE-nál nem nagy ész kell kiválasztani a megfelelőt.shutterisland írta:ha már az előbb szóba került egy focista felszerelés, nekem is lenne egy kérdésem.
hogy keressek rá arra a felsőre, amit a mez alá vesznek fel a játékosok ? mi a neve ? undershirt ?
ILYESMIRE GONDOLTAM
Szerk: http://store.nike.com/hu/en_gb/?l=shop, ... pid-292396
Egyébként mire kell?
bence-barca írta:Én látomszajko írta:
nekem teljesen átlagos... pedig olvastam neten meg láttam képen is,hogy valami körgyűrűnek kéne körülötte lenni,de semmi...
lehet rossz szögből nézemKicsit jobban kell nézni. Először nem tudtam, h most ez-e az amit nézni kell, v vmi más, de gondoltam csak ez...
Aláöltözet. De ebből sok féle létezik. Bár a focisták a testresimulósat hordják többnyire, ahogy láttam. A hegymászóknál, túrázóknál, síelőknél van több féle, de azokat alpinista boltokban találod, szal NIKE-nál nem nagy ész kell kiválasztani a megfelelőt.shutterisland írta:ha már az előbb szóba került egy focista felszerelés, nekem is lenne egy kérdésem.
hogy keressek rá arra a felsőre, amit a mez alá vesznek fel a játékosok ? mi a neve ? undershirt ?
ILYESMIRE GONDOLTAM
csősálnak hívják ha jól tudom (erre mondta Sir Alex Ferguson h búza az a játékos aki ilyet hord)argyelan írta:amit a két külső játékos hord, az a fekete valami amivel eltakarják a fél fejüket, na az micsoda???
http://www.eurobarca.hu/viewp.php?pic=n ... 50c1d14f52![]()
![]()
Szerintem a lakásunk fekszik rossz szögbenbence-barca írta:Ha 10ből egy ember nem látja a holdat, akkor nem a másik 9 ember ittas...Zsolti95 írta: Én még a Holdat se látom![]()
Nem lehet az h nem bírjátok a piát?![]()
Ha 10ből egy ember nem látja a holdat, akkor nem a másik 9 ember ittas...Zsolti95 írta: Én még a Holdat se látom![]()
Nem lehet az h nem bírjátok a piát?
Most lebuktamfcbarca0827 írta:Ezek szerint te vagy az aki nem bírja.Zsolti95 írta:Én még a Holdat se látom
Ezek szerint te vagy az aki nem bírja.Zsolti95 írta:Én még a Holdat se látom
Én még a Holdat se látomfcbarca0827 írta:UFOZsolti95 írta:Miért mi van?TT írta:gyorsan caplassatok ki és nézzetek fel az égre!!gyorsaaaaan!
Persze, nem. A Hold felé bambulj. Amúgy nagyon komolyan néz ki.![]()
Legalábbis remélem jót nézek.
Én látomszajko írta:nekem teljesen átlagos... pedig olvastam neten meg láttam képen is,hogy valami körgyűrűnek kéne körülötte lenni,de semmi...fcbarca0827 írta: A Hold felé bambulj. Amúgy nagyon komolyan néz ki.![]()
lehet rossz szögből nézem
nekem teljesen átlagos... pedig olvastam neten meg láttam képen is,hogy valami körgyűrűnek kéne körülötte lenni,de semmi...fcbarca0827 írta: A Hold felé bambulj. Amúgy nagyon komolyan néz ki.![]()
UFOZsolti95 írta:Miért mi van?TT írta:gyorsan caplassatok ki és nézzetek fel az égre!!gyorsaaaaan!
Miért mi van?TT írta:gyorsan caplassatok ki és nézzetek fel az égre!!gyorsaaaaan!