Ezen azért besírtam
"Cristofel brutálisan bántalmazta a lányomat. Ököllel ütötte, orrba verte, földre rántotta, fojtogatta és kést szegezett a torkának. Azt mondta, ha szólni mer a rendőrségnek, kinyírja.
Ezek után lefejezte a kedvenc plüssállatát" - mesélte a Fókusznak telefonon VV Veronika édesanya, akit azt is elmondta, lányát, aki az eszméletét is elvesztette, mentővel szállították kórházba.
"
Én nem csináltam semmit. Valóban
felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát, meghúztam a haját, és megpofoztam, a plüssállatának meg letéptem a fejét. Ezt nem kellett volna" - mondta Cristofel a Velvetnek.
lui1698 írta:
Na, most hogy a műsorban kb. 1 értelmes produkciót sikerült összeszedni az egy dolog, de ki az anyám fülszőre ez a paraszt Puzsér?
Egy fél részt végigszenvedtem, kritikán aluli az egész. De parasztvakításnak tökéletes, 1,5 millióan úgyis nézik a műsort (+ a sok hülye még szavaz is a gilisztaidomár Horváth Pistikére meg Nagy Jancsikára, a főállású jedire). Puzsérról meg inkább nem nyilatkoznék.
lui1698 írta:
Én bevallom (lehet, hogy az én hibám) a büdös életben nem hallottam semmit az emberről a már említett (és meglepő módon szintén retekklubbos) reggeli műsoros "kritikáján" kívül.
Volt neki valami rádióműsora.
kanty írta:Az oké, h minden zsűriben van egy jócsaj
X-Faktor/Megasztár/Csillag Születik hármasban már volt ilyen? Vagy Hernádi Judit jó csajnak számít?