Rohadt hosszan írhatnék, de mindenkit megkímélek, mert 1; úgyse olvassa senki 2; ínhüvelygyulladást kapok
Belenéztem ebbe a Puzsér Róbertbe (itt megjegyezném annyira nem ismerem, hogy azt hittem Zsolt, s először azt írtam Puzsér Zsoltba

)
Arrogáns, nagyképű flegma hirtelen ezek jutottak az eszembe....Ő bohócozza le az embereket, miközben őt érzem nevetségesnek!
Rendben biztos nem egyszerű iksz órán keresztül ott ülni, s elmondani xy-nak, hogy ne haragudj pajti ez gyenge volt!De a minimális stílust megköveteli az ember, mégse egy piacon vagyunk!
Amit még megjegyeznék, hogy sokszor látom Kis Pista 20 éves miért jelentkeztél, mert sztár akarok lenni, s közben meg érezhetően nincs meg a tehetsége, vagy legalábbis amit választott abban nincs!Még azt mondom próbálja is meg, nem veszthet semmit, de 20 évesen ne ez legyen az életcélom, hogy sztár legyek meg hasonlók!Én komolyan sajnálom ezeket a fiatalokat, mert 1; valószínűleg nem egyszerű a helyzetük tudjuk továbbtanulás stb is nehézkessé vált 2; az értékrendjük elcsorbult!
http://www.youtube.com/watch?v=4Jb9ilKw ... re=related
Ez meg még azt is mondanám nem is rossz DE az a baj ezzel, hogy alapvetően mindenki úgy tekint a hiphopra meg a rappre, hogy kiállok jól leribncozok mindenkit és az a rap!Miközben ez rohadtul nem igaz, a hiphop egy életérzés a rap meg a modern kori költészet!És amikor pl tudjuk mik történnek olyan valóban értékes és sokkal nagyobb pályát befutni képes ELŐADÓKKAL mint pl TKYD aki a lelkét önti rímekbe, akkor az ilyen piszlicsáré "műmájerek" még jobban rontják ezt az imidzset!Ami viszont baj!
A srác azt mondta van más száma is, kíváncsi vagyok rá!Mert ezt is simán előlehetett volna adni úgy, hogy egy ilyen rbancozás meg egy normális hangvételű!Mert a rímek nem voltak rosszak, frappáns is volt helyenként, de hozzá ez a röhögök meg küldöm az exeimnek annyira lerontja az egész képet, meg minden, hogy csak szörnyülködök!
És még attól is elvonatkoztatok, hogy alapból a káromkodást csúnya beszédet elítélem, de a rapp valahol "megköveteli" de túlzásokba ne essünk!
Ha valami a szívedből jön, ott még "belefér" 1-1 erősebb kifejezés, de az is frappáns sorok között!Ez csak egy "lejáratásnak" éreztem!
Viszont az alap jó
Amúgy meg szóba került, hogy jó csaj kell legyen

Ördög Nóra gyönyörű szép, úh ebből a szempontból nincs hiány