Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Beírtam, csak annyi, hogy ha valakinek így nem tetszik, akkor szerkessze nyugodtan, én nem nagyon akartam játszani a sorok tördelésével, csak betoltam így aztán kész.sjd írta:(továbbra is szeretném kérni, h az ajánló a doc-ba is vezesse be az ajánlását, Sheet4-en működünk)
Elsőre megijedtem, azt hittem valami Emil Kusturica darab ezlui1698 írta:Csak Előd kedvéért nem várok 23:59-ig.
Akkor ehune':
A világ nagy és a megváltás a sarkon ólálkodik
http://www.imdb.com/title/tt1178197/
Ne várjatok tőle hatalmas, világmegváltó tartalmat, mert nem nagyon van benne, viszont szerintem egy nagyon szerethető kis film, jó színészekkel, és helyszínekkel. Nem mellesleg némi magyar vonatkozása is van neki.
Sztem sok értelme nincs, legyen 00:00 és 24:00 között bedobható bármikor, sztem minden ajánlónál más, h mikor kerül géphez.messideco írta:Ajánlási órát pontosítunk az ajánlással kapcsolatban?
Amilyen lelkesen mondod, én már előre félek ezektől a filmektőlBob_Marley írta:Na akkor megnyugodtam, konzultálni szívesen szeretek bárkivel, lesz több filmem is a kalapban, de akkor szerencsére nincs olyan, hogy már pedig ezt nem
sjd írta:sztem idáig a filmklubok során egy ember nem volt, aki mindig megnézte az adott filmet határidőre.
Nem nekem szól, de ezzel simán megy:sjd írta: Ezzel kapcsolatban kérdezném, h Te milyen progi segítségével sorsoltál anno?
Bob_Marley írta:Kicsit oktondi lesz a kérdés, de lehet olyan, hogy sjd azt mondja hogy ezt a filmet nem ajánlhatod?
Ez egyébként közkívánatra lett így, ha jól emlékszem, ez még az összes szavazás előtt lett eldöntve, h ez a konzultáció úgy lesz, hogy az elnöknek nincs végleges szava. De ne aggódj, Veled azt hiszem lesz egy-két jó meccsem.sjd írta:Először is, azt megbeszéltük, h hiába mondom azt, h nem ajánlhatod, attól még a tag ajánlhatja, ilyen szinten nincs beleszólásom
Sztem csütörtökön lezárom, de utána ha pár nappal valaki jön még, akkor sztem az a pótlás mellett utolsó ajánlóként még bekerülhet.messideco írta:Dani, ha még itt vagy, mikor zárul a jelentkezés? Rögtön sorsolsz? Bocsi, h kcsg vagyok,de nálam ez már ilyen
Nézd, igazából két lehetőség van: a határidőt nem veszem komolyan, és engedékeny vagyok, ez esetben tökmind1, h van-e ténylegesen határidő. Idáig kb. 100%-ban ez volt.kanty írta: Ha nincs határidő, akkor a csúszás is több lesz.
Ha nincs határidő, akkor a csúszás is több lesz. A madridistán működik itt is menne szerintem. Főleg úgy, hogy mindenki újult erővel kezd neki és mindenkinek érdeke, hogy menjen a dolog.sjd írta: Igazából sztem azért nincs értelme a határidőnek, mert úgysem fogok kivágni senkit, ha nem teljesíti egy hét alatt a filmet, sztem idáig a filmklubok során egy ember nem volt, aki mindig megnézte az adott filmet határidőre. Úgyhogy ebből a szempontból tökmind1, h 1 hetet, 10 napot v 2 hónapot mondunk, felőlem lehet 10 nap is, az a lényeg, hogy rendszeresen legyen értékelés és ne legyen a társaság fele 4-5 filmmel elmaradva. Mondtam, h ha valakinek oka van rá, akkor nem fogom csakazértis kivágni.
Igazából sztem azért nincs értelme a határidőnek, mert úgysem fogok kivágni senkit, ha nem teljesíti egy hét alatt a filmet, sztem idáig a filmklubok során egy ember nem volt, aki mindig megnézte az adott filmet határidőre. Úgyhogy ebből a szempontból tökmind1, h 1 hetet, 10 napot v 2 hónapot mondunk, felőlem lehet 10 nap is, az a lényeg, hogy rendszeresen legyen értékelés és ne legyen a társaság fele 4-5 filmmel elmaradva. Mondtam, h ha valakinek oka van rá, akkor nem fogom csakazértis kivágni.sjay írta:Pluszkettő. Csak lehet aztán kavarás lenne.kanty írta:Pluszegy. Nem lenne hülyeség.visca el barca írta:nyugodtan lehetne ugy mint odaát, hogy csütörtöktől köv hét vasárnapjáig. és akkor két hétvége lenne mindenkinek.
Először is, azt megbeszéltük, h hiába mondom azt, h nem ajánlhatod, attól még a tag ajánlhatja, ilyen szinten nincs beleszólásom. Éppen ezért furcsa az olyan helyzet, h jön valaki 1 opcióval, és azt mondom neki h ez nem jó. És akkor mit ajánljon? Nyilván, ha van B terve, akkor azt eleve elküldheti nekem, ha nincs, akkor meg régen rossz.kurdt írta:Dehogy nincs! Szerintem pont ez a lényege az új megkötésnek, hogy ha jön valaki és azt mondja neked, hogy ő Saló-t szeretné ajánlani és más filmet még életében nem is látott, akkor te, mint maharadzsa mondhasd azt, hogy márpedig ezt a filmet akkor sem ajánlhatod, mert mindkettőnk fejét levágják és egy bot végére szúrva kirakják a szoborparkba.
Vagy én tévedek?
Azt nem tudom, de a pofám mindig nagyFaust írta:Erre bezzeg lenne időd.
Húúúú, támadt egy nagyon beteg ötletem; nem is értem hogy ez eddig hogy nem jutott eszembe, pedig egy ilyennek még rendszeres követője is vagyok!visca el barca írta: sztem saloval nincs gond. akkor van gond, ha előtte volt már 3 másik ilyen film.
kurdt írta:ő Saló-t szeretné ajánlani és más filmet még életében nem is látott