Sportfogadás
- visca el barca
- Presidente del Barça
kanty ha itt van mi legyen a tippeddel, nem jó, ma játsszák
9ig vagyok, addig válassz egy másikat (ha tudsz, ha nem, vagy nincs időd max kihagylak)
9ig vagyok, addig válassz egy másikat (ha tudsz, ha nem, vagy nincs időd max kihagylak)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

28096
U21Finnország - U21Oroszország D
Finnek az utolsó 10 meccsükből nagyon sokat döntetlenre játszotak.
Ezzel szembe az oroszok utolsó 9 meccsükön nem volt döntetlen a vége
Nem tudok belépni a másik felhasználóba...
U21Finnország - U21Oroszország D
Finnek az utolsó 10 meccsükből nagyon sokat döntetlenre játszotak.
Ezzel szembe az oroszok utolsó 9 meccsükön nem volt döntetlen a vége
Nem tudok belépni a másik felhasználóba...

-
- Jugador del Barça
Oroszország-Svédország D
Röviden: ezek az Oroszok eddig nagyon gyengén játszanak (nem is értem miért) 3.helyen állnak 4 pontra a Svédektöl. A döntetlen tökéletes eredmény a Svédeknek. Szerintem többre nem is nagyon képesek. Tippem 1-1
Röviden: ezek az Oroszok eddig nagyon gyengén játszanak (nem is értem miért) 3.helyen állnak 4 pontra a Svédektöl. A döntetlen tökéletes eredmény a Svédeknek. Szerintem többre nem is nagyon képesek. Tippem 1-1
- visca el barca
- Presidente del Barça
karpizzz, matyika, meg andris lóg még meccsel ha jól látom. andris múltkor sem volt, nem tudom mi a helyzet vele.
pfej mennyire nincs mire fogadni
16328 - 01
görög - finn H és 3.5 gólnál kevesebb 2.00
olyan egyszerűen nincs h ezek a görögök ennyire bénák legyenek. a finneket láthattuk mit tudnak, semmit, otthon egyszerűen muszáj lesz a helléneknek egy győzelmet összekaparni. bár lényegében tét nélküli meccs, kizárt h a 7. meccsüket se húzzák be. 3.5 alatt adott, a görögöknél ez a mutató 6/6, a finneknél 5/6 (egyedül feröreren volt egy 4 gólos meccsük)
pfej mennyire nincs mire fogadni

16328 - 01
görög - finn H és 3.5 gólnál kevesebb 2.00
olyan egyszerűen nincs h ezek a görögök ennyire bénák legyenek. a finneket láthattuk mit tudnak, semmit, otthon egyszerűen muszáj lesz a helléneknek egy győzelmet összekaparni. bár lényegében tét nélküli meccs, kizárt h a 7. meccsüket se húzzák be. 3.5 alatt adott, a görögöknél ez a mutató 6/6, a finneknél 5/6 (egyedül feröreren volt egy 4 gólos meccsük)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- balinteer
- Capitá del Barça
16728 Dánia-Albánia GÓLSZÁM: Kimenetelnél a kettest kell húzni, tehát 2-3 gól lesz a mérkőzésen.
Dánia az utolsó 5 mérkőzésén négyen 2-3 gól volt az egész mérkőzés góltermése, ahogy az albánoknál is 5 mérkőzésből háromszor.
Véleményem szerint a Dánok itt is képesek lesznek a sikerre, de nem fogják nagyon kitmni az albánokat, sima 3-0-ás vagy 2-1es végeredményt várok hazai pályán, talán a végén az albánok találnak egy gólt.
Dánia az utolsó 5 mérkőzésén négyen 2-3 gól volt az egész mérkőzés góltermése, ahogy az albánoknál is 5 mérkőzésből háromszor.
Véleményem szerint a Dánok itt is képesek lesznek a sikerre, de nem fogják nagyon kitmni az albánokat, sima 3-0-ás vagy 2-1es végeredményt várok hazai pályán, talán a végén az albánok találnak egy gólt.
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
Ciprus - Wales V 1,8
Wales egy esetleges győzelemmel már szinte ki is jutna. Eddig 6 meccsen veretlenek, és a belgákat is megelőzik a csoportban. Ciprus a negyedik, 9 ponttal, 3 vereség, és 3 győzelem a nevük mellett, 6 meccsen kaptak 11 gólt, míg Wales csak kettőt.
A két keret között azért minőségi a különbség, ráadásul Bale-nek a válogatottban - legalább - jól megy, eddig 5 gólt szerzett és adott két gólpasszt is.
Wales egy esetleges győzelemmel már szinte ki is jutna. Eddig 6 meccsen veretlenek, és a belgákat is megelőzik a csoportban. Ciprus a negyedik, 9 ponttal, 3 vereség, és 3 győzelem a nevük mellett, 6 meccsen kaptak 11 gólt, míg Wales csak kettőt.
A két keret között azért minőségi a különbség, ráadásul Bale-nek a válogatottban - legalább - jól megy, eddig 5 gólt szerzett és adott két gólpasszt is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Grúzia-Skócia V
Grúziának már nincs esélye kijutni az EB-re, ellenben Skócia jelenleg a 3. helyen áll, muszáj nyerniük, ha ki akarnak jutni Franciao.-ba. Egyszer már találkoztak ebben a selejtezőben, akkor a skótok tudtak győzni. Skócia mellett szól a 2 csapat formája is. Utóbbi 5 meccsből a Grúzok 1 tudtak megnyerni, a vérgyenge Málta ellen, a többit bukták. Skótok ezzel szemben elmúlt 5 meccsükből, csak 1x vesztettek, Anglia ellen.
Grúziának már nincs esélye kijutni az EB-re, ellenben Skócia jelenleg a 3. helyen áll, muszáj nyerniük, ha ki akarnak jutni Franciao.-ba. Egyszer már találkoztak ebben a selejtezőben, akkor a skótok tudtak győzni. Skócia mellett szól a 2 csapat formája is. Utóbbi 5 meccsből a Grúzok 1 tudtak megnyerni, a vérgyenge Málta ellen, a többit bukták. Skótok ezzel szemben elmúlt 5 meccsükből, csak 1x vesztettek, Anglia ellen.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem, megy a sorsológépbe, majd ő döntAlcantara írta:VEB!
Legyen igazságos. Én nem változtatok a tippemen semmiképpen sem.
Ezen a héten az én tippemet tegyétek parkolópályára, még úgysem voltam csak a nyaralás alatt mentesülve.

VEB!
Ezen a héten az én tippemet tegyétek parkolópályára, még úgysem voltam csak a nyaralás alatt mentesülve.
Jó, tudom, de ez most valahogy mégis más. Meglátjuk.visca el barca írta:mikor ha nem most?
mindig ilyenkor szoktuk a legnagyobbat bukni, most is elég sanszos, hogy pofára esés lesz a vége![]()
![]()
mindig megy a nagy fogadkozás aztán jön a nagy nulla. mondjuk ezt sztem pont nem alcantaranak kellene mondani, ő már átélte egy párszor
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- visca el barca
- Presidente del Barça
mikor ha nem most?
mindig ilyenkor szoktuk a legnagyobbat bukni, most is elég sanszos, hogy pofára esés lesz a vége
mindig megy a nagy fogadkozás aztán jön a nagy nulla. mondjuk ezt sztem pont nem alcantaranak kellene mondani, ő már átélte egy párszor 
mindig ilyenkor szoktuk a legnagyobbat bukni, most is elég sanszos, hogy pofára esés lesz a vége

Veb, mikor, ha nem most?visca el barca írta:ahhoz képest h "megbeszétük" h érzelmi alapon nem fogadunk se magyarokra, se barcára, se reálra![]()
de mind1, maradjon

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- visca el barca
- Presidente del Barça
ahhoz képest h "megbeszétük" h érzelmi alapon nem fogadunk se magyarokra, se barcára, se reálra
de mind1, maradjon

de mind1, maradjon

A héten akkor én kezdem el. Nem lehet kérdés mit teszek meg elsőnek:
14173 Magyarország-Románia H 2,58
Ez az első és utolsó olyan tippem, amit nem szeretnék különösen alátámasztani "szakmai érvekkel".
Egyszerűen le kell győzni őket itthon és kész.
- visca el barca
- Presidente del Barça
jó, akkor csütörtök 6 óra és lehet pénteki meccset is küldeni.
(meg ugye kihasználva az új, gazagabb mixet, lehet speciális fogadást (hendi, gólok, akármi) is tolni)
(meg ugye kihasználva az új, gazagabb mixet, lehet speciális fogadást (hendi, gólok, akármi) is tolni)

Legyen csütörtök a tipp határidő.
Én azt mondom pihenjünk, de ha a többség ezen a héten is akar tippelni, akkor persze jövök a tippel.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- visca el barca
- Presidente del Barça
oké, egy-két véleményt még megvárok, bár én is úgy terveztem, hogy csüt 6 legyen a határidő ezen a héten

Szerintem hozzuk 1 nappal előrébb. Tehát csütörtök estig lehessen hozni a tippeket.
Ja, és én 3/4-gyel állok.
Ja, és én 3/4-gyel állok.

- visca el barca
- Presidente del Barça
szégyelljük magunkat, csak karpizzz és messiasnak volt találata
karpizzz 2/4
alcantara 1/3
messias 3/4
veb 1/4
kanty 2/4
andris 0/2
s. agüero 2/4
balinteer 1/4
gyerekek, mit csináljunk a 7en?
- pihenjünk
- hozzuk egy nappal előbbre és akkor lehet a pénteki válogatott meccsekre tippelni, vagy
- maradjon a megszokott tempó és akkor 7végére lesz nekünk angol 8. liga, meg kuvaiti 3. osztály (vagy más sportesemény)

karpizzz 2/4
alcantara 1/3
messias 3/4
veb 1/4
kanty 2/4
andris 0/2
s. agüero 2/4
balinteer 1/4
gyerekek, mit csináljunk a 7en?
- pihenjünk
- hozzuk egy nappal előbbre és akkor lehet a pénteki válogatott meccsekre tippelni, vagy
- maradjon a megszokott tempó és akkor 7végére lesz nekünk angol 8. liga, meg kuvaiti 3. osztály (vagy más sportesemény)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2015.08.31. 12:07:43-kor.

- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Fluminense - Atlético MG D (1-2)
Bremen - M'gladbach D (2-1)
Roma - Juventus D (2-1)
Sevilla - Atl. Madrid D (0-3)
Monaco - Paris SG D (0-3)
Sturm Graz - Salzburg D (2-3)
Hétvégén ismét belecsaptam a lecsóba......lesz ez még jobb is!!!!!!
(12/2 17%)
Bremen - M'gladbach D (2-1)
Roma - Juventus D (2-1)
Sevilla - Atl. Madrid D (0-3)
Monaco - Paris SG D (0-3)
Sturm Graz - Salzburg D (2-3)
Hétvégén ismét belecsaptam a lecsóba......lesz ez még jobb is!!!!!!

(12/2 17%)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2015.09.01. 06:43:24-kor.
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Persze, h az jött, mivel az én tippem.visca el barca írta:megint királyak vagyunk, eddig 1/4, csak a szpörsz-everton X jött

- visca el barca
- Presidente del Barça
megint királyak vagyunk, eddig 1/4, csak a szpörsz-everton X jött