2011.01.04. 20:26:25
Agüero!
Attól függ...ha te csak pl a csihi puhi, és ide oda lövök kétszer típusú cuccokat szereted,akkor nem a te sorozatod, ha viszont a mélyebb cuccok is bejönnek, akkor tetszeni fog. Sok dumával tarkított,elmerengős sorozat, egy kellően bizarr humorral is fűszerezve, mind a főszereplő,mind a többi szereplők által (Masuka, Deb,stb)
Más téma:
valaki tud olyan oldalról,ahol filmeket lehet megtalálni leírás alapján? pl nem tudom se a címét,se a színészeket,semmit,csak magát úgy ahogy a történetet,és ezekre kidob pár címet az a létező (?) oldal.
amit én keresnék most,azt kb 6-7évesen láttam, így az emlékeim eléggé megfakultak vele kapcsolatban, így az idősebb generációtól kérdezném első sorban:
szóval elképzelhető,h egy mini sorozatról van szó,aminek részei elég hosszúak, már-már kitesznek egy filmet is.
Egy Afrikai (talán) gyémántbánya kulcsszerepet játszik benne, a főszereplő fedezi fel,és épít óriási vagyont magának vele, majd lesz több bányája is úgy rémlik, természetesen több szálon megy a történet. Ez rémlik 1000%ra, szerintem elég régi film lehet, talán 70/80as években készülhetett. Aki ráismer please nevezze meg, köszönöm.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.