Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
El fanático írta:Lélekben biztosanfcbarca0827 írta:A BarcamezzelpózolóHamilton miihiihez tartozott.és nekem is tetszik a párosítás, de a Miihii-kollégának "Give me 5"-os ava-ja volt
Mekkora FAIL!visca el barca írta:kantynak nagyon régóta bryant volt az avája ahol barca mezzel pózolt. talán ez.
http://koteny.blog.nepsport.hu/files/2011/07/bryant.jpg
De korábban neki volt ez. Egyszer biztos. Vagy, nem?El fanático írta:Lélekben biztosanfcbarca0827 írta:A BarcamezzelpózolóHamilton miihiihez tartozott.és nekem is tetszik a párosítás, de a Miihii-kollégának "Give me 5"-os ava-ja volt
Lélekben biztosanfcbarca0827 írta:A BarcamezzelpózolóHamilton miihiihez tartozott.
A BarcamezzelpózolóHamilton miihiihez tartozott.El fanático írta:
Neked volt a Hamilton-os barca mezes avád ugye?
Itt a kép normál méretbenhttp://i41.tinypic.com/55h3lz.jpg
...és avának megcsinálva, de elég bénán: http://i41.tinypic.com/20l1l3d.jpg
Neked volt a Hamilton-os barca mezes avád ugye?kanty írta:Basszus, kicsit visszanyalt a fagyi.
A régi sigem és avám már egy ideje pihent a nevem alatt, nem is igazán akartam megváltoztatni és a régi gépemen is maradt, plusz még új windows is került rá. A link pedig ahova feltöltöttem nem igazán akar bejönni.
Tehát, amíg nem keresem elő őket valahonnan, addig maradnak a havizósrácok.
Először nem tudtam, hogy kiről van szó, de aztán rákerestem. Kár volt.Bob_Marley írta: De ez az Azis elég durva![]()
Látom mindenkinek komoly keresési műveletei voltakvisca el barca írta:
pfff... buktam![]()
![]()
vmi napiszaron vagy hasonlon volt még anno, de a nevére nem emlékeztem, igy elkezdtem keresgetni a guglin... hát ha vki visszanézné az elozmenyeket h mikre kerestem rá, az is megérne egy misét. biztos volt vagy fél óra mire megtaláltam...
Mondtam, hogy megharagudtam rádGame90 írta:Bob! Te meg már rögtön lecserélted Bosh-t, mekkora áruló vagy...![]()
![]()
pfff... buktamBob_Marley írta:Én csak annyit kérdeznék meg visca el barca, hogy ezt az Azis gyereket hol sikerült találni
Csabi sajnos ez van a jókat elnyomják,Game90 írta:Utolsó pár oldalt lementettem én is, persze csak az oltásokat, a képeket nem akarom megnézni még1x.lui1698 írta:Azért szerintem az utolsó pár oldalt mindenki aki szeretne a későbbiekben röhögni egyet mentse le a gépére.
Így kiderülhet pölö, hogy is lett sjd Bayern fan, daffy és visca el barca szilikon függő, hogy én és Anti hogy lettünk MO két legaktívabb vulkánja, illetve, hogy Csabi...háát neki mindegy, ő szerintem alapból ilyen pulyka volt.
Kiemelt szöveghez:
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=l1dnqKGuezolui1698 a sorozatok topicban írta: Shiiiieeettt.
Remélem nagyon gyorsan megtalálod őketkanty írta: Tehát, amíg nem keresem elő őket valahonnan, addig maradnak a havizósrácok.
Utolsó pár oldalt lementettem én is, persze csak az oltásokat, a képeket nem akarom megnézni még1x.lui1698 írta:Azért szerintem az utolsó pár oldalt mindenki aki szeretne a későbbiekben röhögni egyet mentse le a gépére.
Így kiderülhet pölö, hogy is lett sjd Bayern fan, daffy és visca el barca szilikon függő, hogy én és Anti hogy lettünk MO két legaktívabb vulkánja, illetve, hogy Csabi...háát neki mindegy, ő szerintem alapból ilyen pulyka volt.
Narancslé nem ital, Justin Bieber nem férfi, a medve nem játék?messideco írta:Miért nem pálinka a narancslé helyett?sjd írta: Ezt küldeném![]()
Talán a mangalicás kép a legélethűbbTim írta:Micsoda mázli,hogy már nem él..Ugyanis egy rosszul sikerült kitömés eredménye. További képek ITTvisca el barca írta:uhfuckme mekkora kutya
(szegény
)
Látom ebben is egy cipőben járunk,nem cs az ízlésünk remekkanty írta:Basszus, kicsit visszanyalt a fagyi.
A régi sigem és avám már egy ideje pihent a nevem alatt, nem is igazán akartam megváltoztatni és a régi gépemen is maradt, plusz még új windows is került rá. A link pedig ahova feltöltöttem nem igazán akar bejönni.
Tehát, amíg nem keresem elő őket valahonnan, addig maradnak a havizósrácok.
NEEEEElui1698 írta: Csabi...háát neki mindegy, ő szerintem alapból ilyen pulyka volt.