Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen ez már gyenge voltGame90 írta:Bob, Lui, miihii, elmebetegek vagytok.
Illetve engem.visca el barca írta: mi? android gém?falusi gyerek vagyok, én csak a kananalas, meg szürke gémet ismerem
(Fúúúj, de olcsó poén volt.)
Illetve engem.visca el barca írta: mi? android gém?falusi gyerek vagyok, én csak a kananalas, meg szürke gémet ismerem
Azért remélem nem lesz a Fortunára szükség a győzelemhez,elég lesz a tudás isKash írta:shutterisland írta:miihiiepic.
![]()
már csak 21 óra, és kezdődik a tánc...ahol megcsapjuk a katalánok száját.
viva real madrid!
Elismerem, hogy vicces ez a Madridozás Barcelonás létetekre, én is szeretem az efajta viccelődést, ám annyira Hala Madridoztok, hogy a végén Fortuna megharagszik, amiért egy barcás oldalon ilyet csináltok, attól függetlenül, hogy csak vicc az egész...
shutterisland írta:miihiiepic.
![]()
viva real madrid!
nem hát,mert megtaposFirefox írta: Pepe mellet nem mehetsz el ...
Pepe mellet nem mehetsz el ...messideco írta:Azért Kaka talán a Real Madrid egyetlen becsületes embere Xabi Alonso mellett talán...
Javaslok egy terapeutát, mielőtt nagyobb bajlesz!shutterisland írta:miért cyrax ? nem így volt ? pepe kiállítása jogtalan volt, míg a második meccsen elvették higuain abszolút szabályos gólját.
de már megszokhattuk, hogy a barcelonának mindig megy a segítség, ha szorul a hurok.
(biztos vagyok benne, ha a chelsea ellen a 70. percig nem állnak továbbjutásra, akkor megy a szokásos kamutizi vagy kiállítás az ellenféltől.)
De az is lehet, hogy nemshutterisland írta:miihiiepic.
![]()
viva real madrid!
Sőt, tavaly az 5-0-nál is lefociztuk őket. Nyomták a szokásos antifocijukat, de végig jobbak voltunk. Sőt a végén nem értem, hogy Ramos miért is nem törte el Messi lábát?shutterisland írta:miért cyrax ? nem így volt ? pepe kiállítása jogtalan volt, míg a második meccsen elvették higuain abszolút szabályos gólját.
de már megszokhattuk, hogy a barcelonának mindig megy a segítség, ha szorul a hurok.
(biztos vagyok benne, ha a chelsea ellen a 70. percig nem állnak továbbjutásra, akkor megy a szokásos kamutizi vagy kiállítás az ellenféltől.)
Remélem ez vicc volt.soadroli írta:Én is úgy gondolom, hogy sima madridi győzelem lesz, ez nem is kérdés. Az előző mérkőzéseken is csak a bíróknak köszönhették a meccset, egyértelműen jobbak voltunk, mint a katalányok.
Nem vagy normális!lui1698 írta:és napi 10-12 órát is képes volt bemelegítést színlelni.
(erről sem volt hajlandó nyilatkozni, viszont megtudtuk, hogy ekkor csapódott be egy aszteroida a mexikói öbölbe ami állítólag rossz hatással volt a szervezetére.) hátráltatták, második évében azonban bizonyított.
Ha kellett főzött, mostott, takarított, illetve füvet is nyírt. Ha szükséges volt kimeszelte a klubszékházat, megetette a csapat libáit, megkapálta a virágos kertet a stadion előtt. És a szükséges volt játszott is. Nem is akárhogy.
mindent elért (szó szerint ugyan is az öltöző belmagassága mindösszesen 180 cm, így a villanykörtét is ő cserélte)