Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.21. 00:36:11

ja, meg pep is játsza itt a nagy fiatalbeépítővagyok szerepet, beteszi a megnyert meccseken azt a gyenge cuencát és tellot, meg a társaikat.
egyik sem lesz soha se xavi, se iniesta, de még pedro sem.

ellenben mou becseréli callejont, altintopot vagy sahint is, megfelelően rotálva ezzel a felnőtt játékosainkat, nem pedig hiú ábrándot keltve a fiataljainkban, hogy elhiggyék, ami soha nem fog megtörténni, hogy valaha is az első csapat játékosai lehetnek.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.21. 00:32:37

Engem az bosszantott már hónapok óta, hogy a Barcelonánál az edző csak vakargatja a fejét,ha gáz van, de a mi Josénk... Ő hihetetlen milyen megoldásokkal képes variálni a pályán és azon kívűl is. Annyira megalázza a Madrid az ellenfeleket,hogy jogosan teszi fel magának a kérdést,hogy Por que?!

Egyszerűen nem erről a bolygóról való az az ember, emberfeletti amit művel. Ahol eddig megfordult siker sikert követett, remélem most is ez lesz!!

Vamos José!!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.21. 00:26:51

egyetértek sanama, én ezt az unalmas tili-tolit is meguntam, szánalmas, hogy alibipasszokkal untatnak minket, meg mindig hazaadják.
a színészkedés, csoportos reklamálás pedig már kihúzta a gyufát, ezért váltottam én is a királyi gárdára.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.21. 00:17:29

Sanama ez szinte hihetetlen, de többünk is így érez!Én már lentebb kifejtettem, hogy sajnos eddig a gonosz oldalán álltunk, de ezek szerint neked is megjelent álmodban San Garcia Gabriel Jorge Gustavo Enrique Marquez arkangyal, s ráébresztett a valóságra!
Láthatóan megtisztult a fórum, fehérbe öltöztünk!

Mihii átoperálás, Ronaldo ott megfeküdtem :D

Lui-nál elgondolkodtató, hogy ő tényleg pszichiátriai eset :D Ennyire hülye nem lehet valaki :D Óriási főleg a vége az elért mindent, még a villanykörtét is :D

Firefox se volt rossz,csak kicsit több áhítat kellett volna :D
Át kell szellemülj teljesen :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.21. 00:02:00

Game90 írta:Bob, Lui, miihii, elmebetegek vagytok.
visca el barca írta: mi? android gém? :shock: falusi gyerek vagyok, én csak a kananalas, meg szürke gémet ismerem :(
Illetve engem.

(Fúúúj, de olcsó poén volt.)
igen ez már gyenge volt :D a heti adagodat a hét első felében eldurrantottad már :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.21. 00:01:49

ezt akartam tegnap leírni,csak valamelyik modi törölte...

Nem hittem volna, hogy lesz ilyen nap, de már 1 napja ideges vagyok a tegnap történtek miatt, enni se bírtam egész nap.
Egy ideje már érlelődik bennem a dolog, a tegnapi teljesítmény csak a pontot tette fel az i-re.

Egyszerűen nem tudok tovább szorítani egy ilyen csapatért, aki ki fog esni a bl-ből így, és a bajnokságba sem képez már akkora súlyt, mint 2-3éve.

Viszont pár hete elkezdtem nézni a Real meccseit, és feltűnt, hogy Pepe összeszedte magát, nagyon jól játszik. Ronaldo pedig hátán viszi a csapatot, és teljesen leszokott arról, hogy nyávog. Eddig ez a 2 olyan dolog volt a Realban, ami miatt rájuk sem tudtam nézni.Mourinhot én bírtam mindig is, csak sajnáltam, hogy nem ő érkezett '08-ban a Barcához.
Szóval a Real az utóbbi időben sokkal nagyobb szórakozást nyújt számomra,és nem értem mi értelme lenne továbbá szurkolni egy olyan csapatnak, ami semmi örömet nem okoz már.
Szóval kérlek ne lepődjetek meg, de ezt a holnapi meccs előtt szerettem volna tisztázni, hogy ne legyenek félreértések.

Hala Madrid!!

ui: remélem a fórum azért nem dob ki magából egy ilyen dolog miatt.
PCsabi
aka Game90

2012.04.20. 23:47:15

Bob, Lui, miihii, elmebetegek vagytok.
visca el barca írta: mi? android gém? :shock: falusi gyerek vagyok, én csak a kananalas, meg szürke gémet ismerem :(
Illetve engem.

(Fúúúj, de olcsó poén volt.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.20. 23:42:04

és akkor nyer a madrid ? akkor sem leszünk szomorúak, hisz kedvenc csapatunk nyer.
ha meg a barca nyer, akkor átpártolunk hozzájuk. 8)
miihii
KHAL

2012.04.20. 23:42:01

Kash írta:
shutterisland írta:miihii :lol: epic. :D

már csak 21 óra, és kezdődik a tánc...ahol megcsapjuk a katalánok száját.

viva real madrid!

Elismerem, hogy vicces ez a Madridozás Barcelonás létetekre, én is szeretem az efajta viccelődést, ám annyira Hala Madridoztok, hogy a végén Fortuna megharagszik, amiért egy barcás oldalon ilyet csináltok, attól függetlenül, hogy csak vicc az egész... :?
Azért remélem nem lesz a Fortunára szükség a győzelemhez,elég lesz a tudás is ;)
A másik dolog,h ezzel is cs az ellenfelet akarjuk összezavarni,a csapat érdekében történik.Ha megtudják a madridiak,h a BARCÁsok is őket éltetik,úgy el fognak szállni,h simán leverjük őket :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.20. 23:32:16

viva real madrid!

Elismerem, hogy vicces ez a Madridozás Barcelonás létetekre, én is szeretem az efajta viccelődést, ám annyira Hala Madridoztok, hogy a végén Fortuna megharagszik, amiért egy barcás oldalon ilyet csináltok, attól függetlenül, hogy csak vicc az egész... :?
Kép
daffy
Madridista

2012.04.20. 23:25:13

Firefox írta: Pepe mellet nem mehetsz el ...
nem hát,mert megtapos
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.20. 23:12:50

messideco írta:Azért Kaka talán a Real Madrid egyetlen becsületes embere Xabi Alonso mellett talán...
Pepe mellet nem mehetsz el ...
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
messideco
Presidente del Barça

2012.04.20. 23:11:56

Azért Kaka talán a Real Madrid egyetlen becsületes embere Xabi Alonso mellett talán...
Kép
"And my heart will leave you never."
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.20. 23:10:04

Egész kicsi koromban kezdődött minden. Az apukám pap volt( :lol: ), minden percét az egyháznak szentelte, ritkán volt rám és öcsémre ideje.
De egyszer történt, hogy magával vitt egy gyönyörű vasárnapon a misére, hogy segítsek neki. Én örömömben már öltöztem volna, de nem volt papi kellékem, ezért habfehér ruha után kellett néznem. Kutattam szekrényekben, székekben-asztalokban( :lol: ), de sehol semmi. Míg nem édesanyám sztriptízrúdja alatt elrejtve ráleltem egy fehér, és egyben csodálatos ruhadarabra, amin számomra gyerekfejjel érthetetlen módon egy nagy C és F betű állt karikában, kis koronával a tetején. Édesapámat megkérdeztem, miért volt elrejtve ez a csodálatos papi ruha. Azt válaszolta, ez nem papi ruha, hanem KINCS! Érdeklődtem utána egyre jobban, hogy miért is akkora kincs ez a ruhadarab, mint ahogy elmondta apám?! Bújtam a könyveket, de semmi. Mígnem másnap reggel jött egy szórólap, miben az állt, hogy este 20:00-tól Barcelona - Real Madrid labdarúgó mérkőzés, a Futball ünnepe. Ebből engem csak az ÜNNEP szó fogott meg, mivel nagyon ünnepi család voltunk. Vártam az estét, és végre elkezdték! Ekkor vettem észre ugyan azt a jelet a Televízió sarkán, mint ami a felsőn is van, és csodálkoztam, hogy engem még Isten is ennek a klubnak teremtett. A mérkőzést a Blancók nyertél 0-100-ra. Másnap jól beb*sztunk, és azóta minden meccs egy ajándék, amelyet az Úrtól kapok. Ámen. Hala Madird!

:lol: :lol:
Fuc*k off Madrid!
cyrax
Jugador del Barça

2012.04.20. 23:08:57

shutterisland írta:miért cyrax ? nem így volt ? pepe kiállítása jogtalan volt, míg a második meccsen elvették higuain abszolút szabályos gólját.
de már megszokhattuk, hogy a barcelonának mindig megy a segítség, ha szorul a hurok.

(biztos vagyok benne, ha a chelsea ellen a 70. percig nem állnak továbbjutásra, akkor megy a szokásos kamutizi vagy kiállítás az ellenféltől.)
Javaslok egy terapeutát, mielőtt nagyobb bajlesz!
cyrax
Jugador del Barça

2012.04.20. 23:07:59

viva real madrid!
De az is lehet, hogy nem
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.20. 23:02:28

miihii :lol: epic. :D

viva real madrid!
miihii
KHAL

2012.04.20. 22:48:35

Ha már így kitárulkozott mindenki,akkor én is felfedem valómat.

Tudom,h nem a portrék topic,de pár mondatban bemutatkoznék.

Igazából későn érő típusként sokáig nem érdekeltek a sportok,így nem követtem semmilyen eseményt,a focit sem.Tehát tulajdonképpen HABFEHÉR lap volt az életemben a sport.Aztán elérkeztünk a nagy döntéshez,ami a továbbtanulás terén vár mindenkire. Engem a makulátlanul FEHÉR köpenyes tanáraim nagyon humánus döntéssel a REÁLos tárgyak felé tereltek,így döntésem ebbe az irányba vitt el. Ez időtájt sokan kérdezték tőlem,h mi leszek,ha nagy leszek és én azt feleltem,h REÁLos. Észrevettem ,h ezek után sokkal nagyobb tisztelettel tekintettek rám az emberek,bár akkor még nem értettem az okát.

Az iskolák befejezése után megismerkedtem egy gyönyörű FEHÉRnéppel, akivel FEHÉRvárra költöztünk.Portugál származású a drágám,Cristiana a neve. Vettünk egy gyönyörű labrador kutyát,akit BLANCO-nak neveztünk el.Kedvesem jártasabb volt a sportokban,aktívan futballozott is. Gyermekkora óta hatalmas REAL MADRID szurkoló volt,folyamatosan erről beszélt és minden meccset vele kellett néznem.Szó mi szó,hamar magával ragadott az a úriemberi magatartás és szemkápráztató játék,amit bemutattak,egyszerűen többnek éreztem magam miattuk,mint egy átlagember.És azon kaptam magam,h már nem cs kedvesem miatt,hanem a saját passziómból is nézem a meccseket.Igazából akkor köteleztem el maguk mellett végleg,amikor ráébredtem,h mennyire aljas sport ez a futball,tele csalásokkal,alattomos megmozdulásokkal,színészkedésekkel,és ők a sikereiket mindezek nélkül tudják elérni,mindössze a saját képességeiknek és mérhetetlen erkölcsi tartásuknak köszönhetően.

Visszakanyarodva a barátnőmre...Gyönyörű hosszú és nagyon izmos combjai vonzották a szemet és nem ritkán mutogatta is,amire nagyon féltékeny is voltam.Sokszor említettem neki,h nem kéne,emiatt gyakran hisztizett.Ezek miatt később odáig fajult a dolog,h szakítottunk.Később tudtam meg,h annyira felzaklatta ,amiért elveszített engem,h lelkileg teljesen összeomlott. Bánatában férfivá operáltatta magát és visszatért hazájába,ahol focistának állt.Azóta nem tudok róla...

Én azóta már ritkábban követem a meccseket,mert rá emlékeztetnek ezek és összeszorul a szívem.Egyszerűen fájdalom nézni számomra a REAL MADRID játékát :cry:
Ráadásul ott van egy olyan furcsa érzés is bennem amikor meglátom Ronaldo-t.Olyan ismerős érzést kelt,de az istennek sem tudok rájönni,h miért.... :-k :x

Bár meccset ritkábban,de az eredményeket mindig nézem és ugyanúgy érzek a REAL-lal kapcsolatban mint hosszú évek óta már.Sőt,ez az érzés erősödött is bennem,amióta Mourinho ül a padon.Ezzel a szenzációs stratégával,a támadófutball jeles képviselőjével sokat erősödött a csapat,érezhető a mentalitása az egész klubon is. Idén lehet,h kinéz egy komolyabb trófea a vitrinbe a tavalyi fél mellé.Kellene is ,mint egy falat kenyér már. José lehetne az alkalmas ember a feladatra,h csúcsra érjen a csapat,még inkább beírhatná magát a történelembe és még komolyabban vehetné a világ a szavait egy ilyen egyedülálló személyiségnek,szókimondó prófétának.Tisztelem benne,h felemeli a hangját a korábban említett sportszerűtlenségekkel szemben,ugyanúgy bosszantják őt is,mint engem.Végre egy ember,aki ki mer állni a nagyvilág elé és felteszi a megfelelő kérdéseket.POR QUÉ?

Nos,röviden ennyit tudok mondani magamról.Remélem nem untattalak titeket ;)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.04.20. 23:21:40-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.20. 22:44:26

shutterisland írta:miért cyrax ? nem így volt ? pepe kiállítása jogtalan volt, míg a második meccsen elvették higuain abszolút szabályos gólját.
de már megszokhattuk, hogy a barcelonának mindig megy a segítség, ha szorul a hurok.

(biztos vagyok benne, ha a chelsea ellen a 70. percig nem állnak továbbjutásra, akkor megy a szokásos kamutizi vagy kiállítás az ellenféltől.)
Sőt, tavaly az 5-0-nál is lefociztuk őket. Nyomták a szokásos antifocijukat, de végig jobbak voltunk. Sőt a végén nem értem, hogy Ramos miért is nem törte el Messi lábát?
Ésmég utána ők háborogtak, hogy Szpessölfájv és társai ...pfejj. A kupapárharcnál is lefociztuk őket, de Puyol a sámson hajával továbblőtte őket egy sor lökés után, Alves meg úgy lőtte élete gólját, hogy először a másodperc töredéke alatt lekezelte (szó szerint), majd bedobta a kapu hosszújába, csak ez úgy tűnt egy másodperc leforgása alatt mintha bombagólt lőtt volna, pedig egyértelmű kezezés volt. :lol:
Fuc*k off Madrid!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.20. 22:35:51

miért cyrax ? nem így volt ? pepe kiállítása jogtalan volt, míg a második meccsen elvették higuain abszolút szabályos gólját.

messideco
Presidente del Barça

2012.04.20. 22:35:18

Év hsz-e...
Kép
"And my heart will leave you never."
cyrax
Jugador del Barça

2012.04.20. 22:33:00

soadroli írta:Én is úgy gondolom, hogy sima madridi győzelem lesz, ez nem is kérdés. Az előző mérkőzéseken is csak a bíróknak köszönhették a meccset, egyértelműen jobbak voltunk, mint a katalányok.
Remélem ez vicc volt.
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.20. 22:29:21

Tippeket kérek a Mega-meccsre :lol:

Szerintem a búza fiúcska kiesik. :lol:
Hala Madrid!
Fuc*k off Madrid!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.20. 22:13:46

lui1698 írta:és napi 10-12 órát is képes volt bemelegítést színlelni.

(erről sem volt hajlandó nyilatkozni, viszont megtudtuk, hogy ekkor csapódott be egy aszteroida a mexikói öbölbe ami állítólag rossz hatással volt a szervezetére.) hátráltatták, második évében azonban bizonyított.

Ha kellett főzött, mostott, takarított, illetve füvet is nyírt. Ha szükséges volt kimeszelte a klubszékházat, megetette a csapat libáit, megkapálta a virágos kertet a stadion előtt. És a szükséges volt játszott is. Nem is akárhogy.

mindent elért (szó szerint ugyan is az öltöző belmagassága mindösszesen 180 cm, így a villanykörtét is ő cserélte)
Nem vagy normális! :lol:
Ezeknél a részeknél sírtam! :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.20. 21:56:07

Én őszintén megmondom sokat gondolkodtam, hogy kiről is kellene írnom, és úgy döntöttem, hogy nem egy jelenlegi kerettag lesz az alanyom.
Akiről én szeretnék megemlékezni, olyan a Madridnak, mint Chuck Norris-nak a körszakáll, Obamának a barack vagy éppen Michael J. Fox-nak a vonalzó.
Az ember aki letette a mai labdarúgás alapjait, aki megreformálta a teljes klubot.
Ladies and Gentlemen, Julien Faubert!
83-ban született, egyes források szerint Franciaországban, ez azonban azért nem jelenthető ki teljes bizonyossággal, mert egy nyilatkozatban Juli édesapja elszólta magát:

"...a fiam rengeteget nézte kisebb korában a Superman filmeket, ami nem meglepő hiszen ő maga is..."

És itt megszakadt az interjú. Azóta a szülők nem hajlandók nyilatkozni, azonban a kérdés felmerül: mire gondolhatott az apa?

Iskolába nem járt, hiperaktivitása már 3 évesen megmuatatkozott, rengeteget csocsózott, és napi 10-12 órát is képes volt bemelegítést színlelni.

A cannes-i filmfesztiválon figyeltek fel rá, a helyi tehetségkutatók, mikor az egyik riportel által elejtett mikrofont utánozhatatlanul cseles módon adta vissza.

Az egyik szemtanú így emlékezik meg a történtekről:

"Julien csak állt a tömegben, majd mikor látta, hogy a mikrofon a földre zuhant, ő előlépett és általam addig soha nem látott eleganciával lehajolt érte. Ezek után átnyújtotta és csak mosolygott."

1998-tól 2002-ig pallérozódott az cannes-i futbball akadémián, ahol ugyan pályára nem lépett, de edzéseken tanúsított lelkesedése, és utánozhatatlan tarkócsillogása meggyőzte a klub vezetőit, hogy helye van a nagyok között.
Így került Cannes felnőtt keretébe, ahol azonnal bizonyított is. Két év alatt 45 bajnokin elképesztő 4 (!) gólt szerzett.

Bordeaux-ban nem is tétlenkedtek tovább, leigazoltán az akkor mindössze 21 éves tehetséget.
Itteni karrierjéről írásos feljegyzések nem születtek ugyan is ebben az időszakban zajlott a nagy bordeaux-i "Toll forradalom", amikor 5 éven keresztül senki nem írt semmit.

Ezt unta meg, Juli és miután megtudta, hogy London-ban felszabadult egy poszt a West Ham-nél, kapott az alkalmon és felhívta a klub vezetőit, felajánlva szolgálatai.
A rossz anyagi helyzetben levő klubnál hosszas gondolkodás után megírták Faubert 16 évre szóló szerződését, melyben évi 240 fontos fizetés szerepelt.

Első londoni évében sérülések, és családi problémák (erről sem volt hajlandó nyilatkozni, viszont megtudtuk, hogy ekkor csapódott be egy aszteroida a mexikói öbölbe ami állítólag rossz hatással volt a szervezetére.) hátráltatták, második évében azonban bizonyított.
Olyannyira, hogy fél év elég volt, hogy a királyi gárdánál felfigyeljenek rá.

A Real Madrid akkori vezetősége elérkezettnek láttam az időt Julien szerződtetésére, azonban figyelembe véve az akkori világgazdasági helyzetet úgy döntöttek, hogy nem fizetik ki a franciáért kért elképesztő 680 ezer eurót, hanem először inkább csak kölcsönbe hozzák el a spanyol fővárosba a géniuszt.

Madridban igazi vezére volt a csapatnak. Ő mindent meg tett amit kértek tőle, teljesen a csapat érdekeit helyezte sajátjai elé. Ha kellett főzött, mostott, takarított, illetve füvet is nyírt. Ha szükséges volt kimeszelte a klubszékházat, megetette a csapat libáit, megkapálta a virágos kertet a stadion előtt. És a szükséges volt játszott is. Nem is akárhogy.

Nem kért pénzt, így a munkája tiszta haszon volt. Nagy szerepe volt ennek a tevékenységnek a klub anyagi stabilitásának helyreállításában, és abban, hogy a későbbiekben Perez megvásárolhatta CR7-et vagy Kakát.

Julien a szezon végeztével, úgy érezte itt már nincs mit tennie, mindent elért (szó szerint ugyan is az öltöző belmagassága mindösszesen 180 cm, így a villanykörtét is ő cserélte), így visszatért Londonba ahol azóta istenként tisztelik.

Vamos Julien! HALA MADRID!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése