Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tényleg nagyon jó film,ráadásul Mo.-on készült a film valahol Miskolc közelébenS.Agüero írta:ez is jó dráma: A csíkos pizsamás fiú
Ajánlom mindenkinek!![]()
LM10 írta:Ha már ennyien mondtátok hirtelen, akkor majd meglesem ezt a filmet is![]()
Am nem amerikai focis, hanem rögbis: A csapatszellem.
http://www.imdb.com/title/tt0840322/
rögbisből vanég egy nagyon jo movie az invictus, matt damonnal, meg morgan freemannel..LM10 írta:Ha már ennyien mondtátok hirtelen, akkor majd meglesem ezt a filmet is![]()
Am nem amerikai focis, hanem rögbis: A csapatszellem.
http://www.imdb.com/title/tt0840322/
+ friday night lights (nem a sorozat, bár az is jó)visca el barca írta:minden héten háborűsjay írta:Valaki tudna ajánlani néhány amerikai focis filmet? (Csontdarálót, és a Vizes 8-ast már láttam)
emlékezz a titánokra
legyőzhetetlen
ezek viszont kőkemény drámák, nem vizesnyolcas meg csontdaralo...
Erre ráéreztemvisca el barca írta: minden héten háborű
emlékezz a titánokra
legyőzhetetlen
ezek viszont kőkemény drámák, nem vizesnyolcas meg csontdaralo...
Az Illúzionistát ajánlanám függetlenül attól h bűvészes!LM10 írta:Tökéletes trükk
2006-os film, ezt is csak ma láttam. Nem vagyok oda az ilyen bűvészkedésekért, de a film nagyon bejött. Ez a Nolan érti a dolgát. Nagyon megkedveltem Christian Bale alakításait is. A vége is kemény volt, szinte akkor derült ki egyszerre minden.
10/8.
Tud még valaki ilyesmi típusú filmet ajánlani?(Nem bűvészeset)
Illúzionista.LM10 írta:Tökéletes trükk
2006-os film, ezt is csak ma láttam. Nem vagyok oda az ilyen bűvészkedésekért, de a film nagyon bejött. Ez a Nolan érti a dolgát. Nagyon megkedveltem Christian Bale alakításait is. A vége is kemény volt, szinte akkor derült ki egyszerre minden.
10/8.
Tud még valaki ilyesmi típusú filmet ajánlani?(Nem bűvészeset)
minden héten háborűsjay írta:Valaki tudna ajánlani néhány amerikai focis filmet? (Csontdarálót, és a Vizes 8-ast már láttam)
nincs...LM10 írta:A the Fighter című film van már magyarul?
Lester: " "I know baby, I know", azon majdnem sírtamFecooo írta:Chuck
visszatérő résznek nagyon jó volt, bár jobbat is el tudtam volna képzelni
vazze, ha nem tudnám, h azért csinálták ezt a rész végi fordulatot, h kitartson a 24 rész, akkor rohadtul dühös lennék emiatt
visszatért kicsit a bénázó Chuck, Sarah drámai énje fantasztikus(ahogy a becsiccsentett is), Morgan idióta, Lester egy állat(így elszabni egy esélyt...
), Casey meg a fas.acsávó
milyen vagány szövege volt már szivarozás közben
amúgy amikor belépett Lester nője, az első pillanatban elborzadtam, mondván ez egy öreg nő, ritka előnytelenül mutatták, utána viszont kiderült, h nem is olyan rossz a csaj
ami viszont hatalmas feketepont, az a naplemente bemutatása volt... egyáltalán nem volt élethű, jó értem én, h nincs mindenre píz, de azé...![]()
mindenesetre Chuck továbbra is a legjobb sorozat!
nekiálltam a walking dead-nek.Zaen írta:Ebből kettőt nézek, a SoA-t és a The Walking Dead-et, mindkettő ajánlós.A SoA az egyértelműen az egyik legjobb sorozat amit eddig láttam, a The Walking Dead még nem az, de a rendező alapján még bőven lehet!
Ebből kettőt nézek, a SoA-t és a The Walking Dead-et, mindkettő ajánlós.visca el barca írta:hát lehet h te nézed egyedül, mert ez nem az én listám
amugy tényleg ilyen bonyolult, idoben ugralos az egesz?
ezek jonak tunnek, egy probat megernek:
Sons of Anarchy
Breaking Bad
The Walking Dead
Friday Night Lights
visca el barca írta:hát lehet h te nézed egyedül, mert ez nem az én listám
amugy tényleg ilyen bonyolult, idoben ugralos az egesz?
ezek jonak tunnek, egy probat megernek:
Sons of Anarchy
Breaking Bad
The Walking Dead
Friday Night Lights