Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is csak mondták, akkor még inkább nem nézem meg, úgyse érteném. Nem szerettem a Tekken játékokat, mindig Mortal-os voltam.Saviola írta:A karakter név stimmel,de semmi köze Jared Letohoz.Fernando írta:És amúgy ez a Tekken jó film? A játékkal nem játszottam, a filmről pedig annyit tudok, hogy van benne egy Dargunov nevű karakter akit Jared Leto játszik, de még ez sem biztos.
A film meg foscsi,max. a csajok miatt érdemes..ilyen retekklubbos egy estés kb.
A karakter név stimmel,de semmi köze Jared Letohoz.Fernando írta:És amúgy ez a Tekken jó film? A játékkal nem játszottam, a filmről pedig annyit tudok, hogy van benne egy Dargunov nevű karakter akit Jared Leto játszik, de még ez sem biztos.
Fecooo írta:nem a Tekken, amiben a szép cicisnéni volt? :lolcsababarca írta:...
Tekken???csababarca írta:Keresek egy filmet. Arról szól,hogy van egy harctorna,ahol midőn meglepő,verekednek![]()
Nem régi film,láttam is,de totál elfelejtettem a címét.
Egy idősebb harcmester van benne,akinek a fia átveszi a hatalmat a harc ellenőrzése felett. Ő is harcos,ő vív meg az ifjú kihívóval.
Street fighter/Mortal Kombat stílusú,de jobban kivitelezett film.
Azt hiszem 8 embert sorsolnak ki a harcra,de ez nem biztos,viszont azt hiszem a főszereplő csávót azt úgy sorsolják ki...
Valakinek esetleg tipp?
nem a Tekken, amiben a szép cicisnéni volt?csababarca írta:Keresek egy filmet. Arról szól,hogy van egy harctorna,ahol midőn meglepő,verekednek![]()
Nem régi film,láttam is,de totál elfelejtettem a címét.
Egy idősebb harcmester van benne,akinek a fia átveszi a hatalmat a harc ellenőrzése felett. Ő is harcos,ő vív meg az ifjú kihívóval.
Street fighter/Mortal Kombat stílusú,de jobban kivitelezett film.
Azt hiszem 8 embert sorsolnak ki a harcra,de ez nem biztos,viszont azt hiszem a főszereplő csávót azt úgy sorsolják ki...
Valakinek esetleg tipp?
Persze láttam már. Jarmusch egyik legjobb filmje. Most egyébként épp a Cry-Babyt lesem, ez is elég jó, olyan Grease-es, csak szerintem ez jobb.Tim írta:Ez azon kevés filmek egyike,amiért hajlandó voltam pénzt kiadni.Kicsit tényleg elvont,de nagyon jó film! Ráadásul a zenéje is nagyon rendben van.Fernando írta:Az utóbbi két napban 2 filmet is megnéztem:
Arizonai álmodozók:
1993-as Kusturica film, Johnny Deppel a főszerepben. Érdekes sztori, kiváló mondanivalóval és nagyszerű színészi teljesítményekkel, de nekem már-már néhol túl elvont volt. Tetszett azért.
10/7.
"És azt tudtátok hogy Pápua Új-Guineában.."![]()
Viszont ha már Johnny Depp,próbáld megszerezni valahonnan a Halott Ember c.filmet. Ez a másik kedvencem tőle,bár egy kicsit nehezebben befogadható mint az előző.
Akkor azokhoz a részekhez még nem jutottam elfcbarca0827 írta:A 4. évadban jó pár részben benne van. Szerintem, a 3-ban is benne volt.![]()
Ez azon kevés filmek egyike,amiért hajlandó voltam pénzt kiadni.Kicsit tényleg elvont,de nagyon jó film! Ráadásul a zenéje is nagyon rendben van.Fernando írta:Az utóbbi két napban 2 filmet is megnéztem:
Arizonai álmodozók:
1993-as Kusturica film, Johnny Deppel a főszerepben. Érdekes sztori, kiváló mondanivalóval és nagyszerű színészi teljesítményekkel, de nekem már-már néhol túl elvont volt. Tetszett azért.
10/7.
Elkezdtem olvasni, mindenképp ajánlós!miihii írta:Nemrégiben szóba került Bud Spencer nemrég kiadott önéletrajzi könyve,amire többen is kíváncsiak voltatok.Nos,az előbb láttam az egyik MAGasan jegyzett letöltős oldalon,uh indzsoj
5. évadban megint benne van ha jól emlékszem, biztos szabadságon volt addigbence-barca írta:Dexter-nézőktől kérdezném:
Mi lett Matthews kapitánnyal? 2. évadban történt vele valami? Mert 3. évadban eltűnt és 4.-ben sem tűnt fel. Kiírták a sorozatból ilyen sunyi módon, vagy csak én bambultam el, mikor történt vele valami?![]()
Nem egy főszereplő, néha néha feltűnt és ennyi.bence-barca írta:Dexter-nézőktől kérdezném:
Mi lett Matthews kapitánnyal? 2. évadban történt vele valami? Mert 3. évadban eltűnt és 4.-ben sem tűnt fel. Kiírták a sorozatból ilyen sunyi módon, vagy csak én bambultam el, mikor történt vele valami?![]()
A 4. évadban jó pár részben benne van. Szerintem, a 3-ban is benne volt.bence-barca írta:Dexter-nézőktől kérdezném:
Köszi. Szerintem el is megyek a héten , sokat nem veszthetek . Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz .daffy írta:nézd,nekem megéri a plusz 600ft-ot,hogy neked mennyire tetszik,azt nem tudom. próbáld ki,rossz nem lesz,az biztos. egyébként eleve a filmtekercs sem 35mm-es filmre van rögzítve,hanem 70mm-esre és meg is hajlítják a filmet,hogy jobban mutasson az eleve hajlított vásznon. amikor először voltam imax terembe,a vászon nagyságán csodálkoztam percekig.infowikko írta: És a 3D is annyival jobb ?
nézd,nekem megéri a plusz 600ft-ot,hogy neked mennyire tetszik,azt nem tudom. próbáld ki,rossz nem lesz,az biztos. egyébként eleve a filmtekercs sem 35mm-es filmre van rögzítve,hanem 70mm-esre és meg is hajlítják a filmet,hogy jobban mutasson az eleve hajlított vásznon. amikor először voltam imax terembe,a vászon nagyságán csodálkoztam percekig.infowikko írta: És a 3D is annyival jobb ?
És a 3D is annyival jobb ?daffy írta:sokkal! a vászon 30 méter,ha jól tudom. meg van hajlítva,így az egész látóteret betölti és feljesen beleéled magad a filmbe. megéri azt a plusz párszáz forintotwikko írta: Amúgy sokkal jobb az IMAX3D mint a sima?
sokkal! a vászon 30 méter,ha jól tudom. meg van hajlítva,így az egész látóteret betölti és feljesen beleéled magad a filmbe. megéri azt a plusz párszáz forintotwikko írta: Amúgy sokkal jobb az IMAX3D mint a sima?