Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Andris írta:Hát, egyrészt tudnod kell hogy most nem sikerült mind a 4őnknek (család) egymás mellé, nade most valami extrém tömeg volt kivételesen, 80.000en voltunk, átlag kb 60-65e a nézősereg tudtommal.
másrészt egymásmellé ha véletlen nem is sikerül, akkor úgy is lehet h 1 v 2 szék van köztetek, és akkor a helyszínen leboltolni az illetőkkel a helycserét, mert egy széken semmi nem múlik ugye, és jófej kint mindenki.
harmadrészt pedig előre nem is lehet jegyet foglalni szinte, pláne nem jó helyre, pláne nem egymás mellé.várni kell meccs előtti 2-3napos időszakig, és akár meccs előtt pár órával is elég foglalni, a legtöbb jegy akkor van kb.
De általában 2-3, most pedig 1 nappal előtte már voltak kiváló helyek.![]()
Konkrétan most a 2. és 3. sorokban ültünk, a második karéj legelejében, pont középpályánál, ergo a legjobb helyeken a stadionban. és kettő volt egymás mellé, egy föléjük, egy meg két oszloppal odébb és egyel lentebb, szal az is kartávolságban gyakorlatilag. Úgyhogy nem egy nagy művészet hála ennek a Seilent Lleiure-nek vagy minek, ami a bérletesek visszamondó rendszerét takarja.
Ok, köszi, megpróbáljuk aztán ha mégsem marad a La Caixa fiók vagy a Camp Nou pénztára szombaton.Andris írta:Zsoma, az hogy lehet náluk vásárolni, nem jelenti automatikusan, hogy a városban bárhol kihelyezett automatáik is kezelik a magyar kártyát, illetve hát a külföldit.![]()
Azért írtam, mert kifejezetten úgy emlékeztem, h az automaták nem kezelik. de lehet hogy rosszul.
asszonyt nem sikerült még megfertőzni, 4 éves gyerek meg már inkább aludjon este 9-10korAndris írta:Én simán kimennék, bár kivinném a családot is ha már ottvannak. Persze csak ha belefér a keretbe.Egy 90000es stadion meccshangulatban bárkinek hatalmas élmény.
Egyébként holnap hajnalban megy a gépem, amennyiben a nyavalyás spanyol reptéri munkások nem sztrájkolnak tovább.
Én CIB-es mastercarddal vásároltam.Reyes írta:A neten a servicaixa.com milyen magyar (vagy nem spanyol) kibocsátású kártyát fogad el jegyvásárláskor?
Nézd ha engedett vele vásárolni akkor muszáj működnie. Megnéztem a rendszerükben is a kártyaszámommal és él a foglalás. Szerintem ha nem működnének akkor nem engedtek volna venni, mint a hivatalos oldalon.Andris írta:Nem vagyok meggyőződve róla h a caixa automaták működnek külföldi kártyákkal. Biztosak az infoid? Csak azért kérdem nehogy zátonyra fuss vele véletlen.
Ja, tényleg. Ha Messit akarja látni, akkor mindjárt másL.Messi 10 írta:Szerintem azért kérdezte mert úgy szeretne Barca meccsre menni, hogy Messit is lássa. És igy mindjárt más a lány fekvéseBree írta:ez nem volt egy kicsit off?messiacsaszar írta:Szasztok!
Megtudnátok mondani, hogy messi játszhat-e már hétvégén, vagy ha nem akkor mikor! Előre is köszi!

Szerencsére, mert arra megyek ki.Gali írta:Nem, jelen állás szerint legközelebb október 3-án a Mallorca elleni mérkőzésen játszhat (már ami a hazai mecsseket illeti).messiacsaszar írta:Szasztok!
Megtudnátok mondani, hogy messi játszhat-e már hétvégén, vagy ha nem akkor mikor! Előre is köszi!
Szerintem azért kérdezte mert úgy szeretne Barca meccsre menni, hogy Messit is lássa. És igy mindjárt más a lány fekvéseBree írta:ez nem volt egy kicsit off?messiacsaszar írta:Szasztok!

ez nem volt egy kicsit off?messiacsaszar írta:Szasztok!

Nem, jelen állás szerint legközelebb október 3-án a Mallorca elleni mérkőzésen játszhat (már ami a hazai mecsseket illeti).messiacsaszar írta:Szasztok!
Én a "Mes que un club" C betűjében ültem, onnan jobban látni, mint a TVben, viszont ugyanakkor belátni az egész pályátBree írta: Plusz még egy kérdés: mi éri meg jobban, az első sorba venni jegyet, ami jóval drágább, de jól látni, vagy hátulra, ahol kukker kell az élvezetes meccshez? Mert a pl koncerteken szerzett tapasztalataim szerint inkább veszem a drágább jegyet, csak közelről láthassam az embereket.
Hát nekem pont az a lényeg, hogy lássam az embereketRonal.10 írta:Tavaly 5. sorba ültünk.. Messi, Alves, Ibra, Tevez..bla bla.. ott szaladgált elöttünk... de meccsböl nem láttam sokmindent:D:D