Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Breaking Bad.Fernando írta:Más téma: Nem tud valaki valami izmos sorozatot? Ne vígjátékot.
Amiket végigpörgettem:
X-Akták, Szökés, Dexter, SoA, Boardwalk 1. évad, Küszöb, FlashForward, meg még biztos ami nem jut eszembe.
A Drót nem jött be, a Spartacus nem érdekel, meg amiket ide beírtatok nagyjából vágom. Valami ismeretlenebb de jó lenne a legjobb.
Flashforwardot nagyon sajnálom én is.Fernando írta:Szerk.: Utánanéztem ennek az Event-nek. Annyira nem fogott meg, de olvastam egy kritikát ami nagyon bejött, de nem ehhez kötődik szorosan:
Sokan már a bemutató előtt is az “új Lost” címkével igyekeztek felhajtást csinálni az NBC új sorozatának. Annak idején a Flash Forward is hasonló jókkal indult, és egyébként hiába volt az első évad sokkal jobb, mint a teljes Lost sorozat, mégis eltűnt a süllyesztőben.
Végre nem csak én látom így!
az 1. láttam...bár csak részletekbeBányász írta:Levelek Iwo Jimáról.
Szerintem az egyik legjobb háborús film.Viszont ha ezt megnézed akkor nézd meg a Dicsőség zászlaját is.(ha még nem láttad)Bár az utóbbi sztem gyengébbre sikeredett de egyszer érdemes megnézni azt is.Sőt sztem az egyik nem is az igazi a másik nélkül.
Téged sajnállak, őt viszont meg tudom érteni. Hatalmas film, 7 éves korom óta rongyosra néztem (videókazettán, fuckyeah), 10-11 éves koromra meg is értettem.Ilúvatar írta:Könyörögtem is a nővéremnek hogy menjünk ki, mert rosszul vagyok, de ő nem akart kimenni... :S
torrestoni írta:Szinte egytől egyig jó film, minden esetre néhányat még hozzátennék:
Gyalog galopp; Egy kis kiruccanás; Őrült nők ketrece; Lesz ez még így se; Pofa be; Sulihuligánok; Blöff; Indul a bakterház; Éretlenek; Oscar; Showtime; Kelly hősei; Furcsa pár 1-2; Legénylakás; Ünneprontók ünnepe; Bud & Terence filmek; Csendőrös filmek; Férj és férj; Szakíts, ha bírsz; Forró rágumik és még sorolhatnánk bizonyára...
Melyik nem?torrestoni írta:Szinte egytől egyig jó film
A Gyalog galopp szerepel (Monty Python); a Lesz ez még így se valahol a dráma és vígjáték közt mozog nálam, akárcsak a Blöff (csak gengszterfilmmel) és a Kelly hősei (háborús); a Pofa be és az Oscar nálam egyszernézőstorrestoni írta: Gyalog galopp; Lesz ez még így se; Pofa be; Blöff; Oscar; Kelly hősei;
Ezek szerintem gyenge filmek.torrestoni írta:Showtime; Ünneprontók ünnepe; Férj és férj; Szakíts, ha bírsz
Ezekről viszont vagy megfeledkeztem, vagy csak a top10-be nem fértek be.torrestoni írta:Indul a bakterház; Éretlenek; Furcsa pár 1-2; Legénylakás; Bud & Terence filmek
Én nagyon szeretem, főleg a 2ik világháborúsakat!Initom írta:szereti rajtam kívül valaki a háborús filmeket?
mint középkor,mind 1-2. vh?
esetleg tudtok ajánlani?
Odaát, HősökFernando írta:Más téma: Nem tud valaki valami izmos sorozatot? Ne vígjátékot.
Amiket végigpörgettem:
X-Akták, Szökés, Dexter, SoA, Boardwalk 1. évad, Küszöb, FlashForward, meg még biztos ami nem jut eszembe.
A Drót nem jött be, a Spartacus nem érdekel, meg amiket ide beírtatok nagyjából vágom. Valami ismeretlenebb de jó lenne a legjobb.
Áh.. Támad a Mars... Rémálmaim vannak tőle...kurdt írta:toronymagasan első helyen amúgy a Támad a Mars! (Tim Burton) állna, de az inkább szatíra, akárcsak a Dr. Strangelove... (Stanley Kubrick)
Szinte egytől egyig jó film, minden esetre néhányat még hozzátennék:kurdt írta:...
nem bántásból kérdezem, de a korodat szabad tudni? lehet hogy életkori különbségek miatt van az hogy sokaknak nem jön be a pite, az én 18 évemmel fiatalkorom kedvenc vígjátékának mondhatom, nekem ülnek ezek a poénok mai napig9Dave írta:Szerintem a piték nagy rakás hülyeségek.
Nem találtam semmi értelmét, erőltetett a humora.
Ezt te se gondolod komolyan.9Dave írta:Szerintem a piték nagy rakás hülyeségek.
Nem találtam semmi értelmét, erőltetett a humora.
Ebben is van valamiFernando írta: Szerk.: Azért az is sokat elárul, ha idézel belőle valamit 10-ból 8 ember vágja és ez kimondottan nem olyan film amit minden évben kétszer lead a retek vagy a tv2. Pedig igencsak 10-15-éves filmekről beszélünk. A Másnaposokból már 2-3 jelentre se emlékszem szinte. Akkor jókat röhögtem rajta de ennyi.
Fernando írta:Más téma: Nem tud valaki valami izmos sorozatot? Ne vígjátékot.
Amiket végigpörgettem:
Szökés, Dexter, SoA, Boardwalk 1. évad, Küszöb, FlashForward, meg még biztos ami nem jut eszembe.
Ments meg! (Rescue me) -t vágod? Sokszor ajánlgattam, de senki nem pörgött rá.Fernando írta:Más téma: Nem tud valaki valami izmos sorozatot? Ne vígjátékot.
Amiket végigpörgettem:
Szökés, Dexter, SoA, Boardwalk 1. évad, Küszöb, FlashForward, meg még biztos ami nem jut eszembe.
Hát az első háromnak Adam Herz volt a forgatókönyv írója onnantól nem ő. Szóval mondhatjuk, hogy teljesen új szakmai és színészi stáb is, csak a nevet bérelték vagy húzták mittudomén, a lényeg, hogy valójában semmi köze az első 3-hoz.kanty írta:Tisztára nosztalgikus a hangulat.![]()
Az Amerikai Pite 1, 2, 3 szerintem a maga műfajában a legjobb. Az első három rész után meg kellett volna állni és kész, csak a pénz nagy úr. 4,5,6,7-est kb. sokan (köztük én is) azért nézték meg, mert a címe Amerikai Pite, a hasonlóság is csak ennyi, a szinvonal ég és föld.