Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 3. nem a Ragyogás?:DTim írta:Hej de hamar feladjátokA középső tényleg könnyű,az elsőhöz kis segítség,hogy Kevin Costner játszik benne(és nagyon rossz film),a harmadikban pedig Jack Nicholson(és nagyon jó film)
bazz tényleg nem is néztem, hogy mind a kettő csaj.Fecooo írta:az ikerlányok szellemei...
az ikerlányok szellemei és a rendező vallomása a holdraszállásról...Tim írta:Hej de hamar feladjátokA középső tényleg könnyű,az elsőhöz kis segítség,hogy Kevin Costner játszik benne(és nagyon rossz film),a harmadikban pedig Jack Nicholson(és nagyon jó film)
Akkor az első Waterworld a harmadik Lesz ez még így se.Tim írta:Hej de hamar feladjátokA középső tényleg könnyű,az elsőhöz kis segítség,hogy Kevin Costner játszik benne(és nagyon rossz film),a harmadikban pedig Jack Nicholson(és nagyon jó film)
A középső könnyű, de a másik kettőre még tippem sincs. Nagyon klasszikusok azok is? Mennyire kell visszamenni az időben?Tim írta: Más. Találjátok ki melyik három filmet jelölik a piktogrammok!
Sajnos valószinűleg a social network fog nyerni.Pedig elég gyenge film.Szandi írta:Naszóval megnéztem a 10 legjobb filmet oszkáréktól, a többi kategóriából még van 1-2 hiányosságom, meg idegen nyelvűekből természetesen, de azért lassan csinálhatnánk tippversenyt, mert én már nagyon Oscar lázban égek ^^
Ráadásul h nyomja a yamakasit,mi?lui1698 írta: Takers
Kriszbrán főszereplő. Írjak még róla valamit?![]()
Most kerítettem rá sort, hát szerintem a 'közepes' és a 'tucatthriller' két elég jó szó erre a darabra...és Mangold megint csalódást okozott (illetve nem, mert nem is vártam sokat, viszont a Walk the Line az tényleg csalódás volt)faithnomore írta: más:
Tud valaki írni 1-2 jó vagy rossz szót arról a filmről ami most megy a tv2-n, címe: Azonosság
már nem kezdem el nézni a háromnegyedénél, de ha többen mondjátok hogy jó, akkor holnap összeszedem
köszi
Bale nem akármilyen színész, de bohóc hasonlattal Wahlberget lehúzni felesleges, ő ennél nagyobb.lui1698 írta:The Fighter
A film maga nálam átlagos volt. Bale nyújtott egyedül kiemelkedőt. (azért nem mondom, hogy oscart érőt, mert a Király beszédét még nem láttam).
Wahlberg-et meg továbbra sem értem miért olyan nagy valami.
Esetleg, ha egy Barátok Közt részben ő ugrana be Szőke Zoli helyére és alakítani Berényi Mikit akkor meglepődnék rajta, de a nagyobbnak nevezett filmekben engem egyáltalán nem győzött meg.
Nekem nagyon bejött, bár nem mostanában láttam, de 10/9 simán.faithnomore írta: Tud valaki írni 1-2 jó vagy rossz szót arról a filmről ami most megy a tv2-n, címe: Azonosság
már nem kezdem el nézni a háromnegyedénél, de ha többen mondjátok hogy jó, akkor holnap összeszedem
köszi
Torrente 1-3gygerike írta:Valaki mondana 1-2 ütös vígjátékot , ha lehet újjabbat mert filmezés lesz nálunk a hétvégén és nem szeretnék olyat ami tul nagy "klaszikus". Köszönöm szépen
Ezzel nagyon egyet értek. Én sem értem mért akkora ász.lui1698 írta:The Fighter
A film maga nálam átlagos volt. Bale nyújtott egyedül kiemelkedőt. (azért nem mondom, hogy oscart érőt, mert a Király beszédét még nem láttam).
Wahlberg-et meg továbbra sem értem miért olyan nagy valami.
Esetleg, ha egy Barátok Közt részben ő ugrana be Szőke Zoli helyére és alakítani Berényi Mikit akkor meglepődnék rajta, de a nagyobbnak nevezett filmekben engem egyáltalán nem győzött meg.
.
Épp erről beszéltünk pár napja.gygerike írta:Valaki mondana 1-2 ütös vígjátékot , ha lehet újjabbat mert filmezés lesz nálunk a hétvégén és nem szeretnék olyat ami tul nagy "klaszikus". Köszönöm szépen
Persze. De a kérdés úgy szólt, hogy egyetem utánmessideco írta:Plusz az egyetemi bajnokságok is nem? De ez már off...