Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.23. 17:47:12

csababarca írta:GoT

Hold the Door!!!!!
Megkönnyeztem, utoljára Robb halála volt ilyen hatással rám. Illetve Jon,de őt már könyvben olvastam, úgy kevésbé hatott, inkább csak nem tudtam hogy mivan.

Én amúgy épp ezen agyaltam, hogy enniyre még egyik szereplő halála se "viselt meg" a sorozatban.. Könyvben olvastam Robbék halálát is már, Oberynt is, majdnem felrobbantam közben, de úgy nem érintett mélyen. Ez viszont basszus, nagyon kemény jelenet volt, ahogy a 6 évadon át szőtt dolgok összeérnek, ahogy leesett a Hold the Door=Hodor, aztán mellé ez a zene, a Hodort játszó színész is átjött nekem nagyon, ahogy szenvedve tartja az ajtót, mellé Brann ahogy majdnem elsírja magát amikor megérti, hogy Hodor mitől lett Hodor.. Eszméletlen jól megcsinálták, én is megkönnyeztem hősiesen bevallom, nem hiszem, hogy lesz erősebb jelenet az évadban ennél. Nekem legalábbis ez nagyon betalált.

Ez meg true story.
Amúgy hogy ne csak GoT legyen, Banshee évadzárót sekni nem nézte még meg? :D Semmi vélemény? :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.23. 16:39:40

GoT

Eddig négyszer néztem meg a részt, brutális.
Sorozat egyik legerősebb része volt szvsz.

Arya szerintem még 1-2 rész erejéig lesz ott,aztán fogja Tűt,és gyorsan visszahúz Westerosra, ez látszik mostmár.
Greyjoyok végre mutattak valamit, talán feljavul az ő száluk,illetve becsatlakozik a történetbe, mert ahogy maguk is kimondták a részben,elég kívülállóak ők,és sose érdekeltek senkit.
Jonék mennek házalni, ez jó, nagyon jó, remélem Kisujj nem veri át Sansát ezzel a Tully sereggel,de van egy rossz érzésem...jobb lett volna ha Brienne gyorsba belevágja a kardot.

Branék meg...atyavilág...itt durva dolgok lesznek még, mondjuk ez elég zavaros most még,hogy mi is történt pontosan, mondom negyedjére sem kristálytiszta,hogy akkor most honnan hogy mikor vargolt Hodorba,jelenben múltban...wáááá.
Hold the Door!!!!!
Megkönnyeztem, utoljára Robb halála volt ilyen hatással rám. Illetve Jon,de őt már könyvben olvastam, úgy kevésbé hatott, inkább csak nem tudtam hogy mivan.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.05.23. 16:27:52

GoT

Kijelenthető hogy az évad egyik legdurvább része volt ez. Amikor Brandon a mások között plangált... :shock: Hát nem semmi, mondhatni minden szálon végletekig ki van élezve a történet, baromi kíváncsi vagyok a folytatásra, és ugye lesz még a törvényszerű 9. rész mint minden évadban, francba hogy csak 10 részes. :D Hodort nagyon sajnálom, Brandon meddig fog így jutni... Arya szál nekem továbbra is pazar, érdekes hogy van egy "király vagyok uralkodok" és egy ilyen misztikus vonal a sorozatban, mindegyik nagyon élvezetes.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
geridoss
Director del Fútbol

2016.05.23. 13:31:35

GoT

Hát az ember a 9. résztől várja az ilyen döbbenetet.. Nagyon tetszett ez a rész, szerintem a komplett hatodik évad eddig zseniális.

Sajnos már az évad felénél vagyunk. :(

Ettől óriási ez a sorozat, hogy még hat év után is meg tudnak lepni..nem is akárhogy!

Én még egy részt sem láttam szinkronnal, de ezt meg fogom nézni, hogy a végét hogy oldják meg :mrgreen: Fel lett adva a lecke, az biztos.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
palesz77

2016.05.23. 11:27:17

GoT

Hát ez nagyon komoly rész volt. A "töltelékek" se voltak rosszak, de a vége bakker.. Fuh, hidegrázós volt nekem, ha ezt Martin írta így, akkor ő a zseni, ha meg a rendezők hozták ki belőle, akkor ők. Baromi durva volt, de nagyon tetszett. Mondjuk nem tudom mire mennek majd észekon ketten, egy sereggel a hátukba. De baromira várom a következő hetet..
palesz77

2016.05.22. 10:11:24

Banshee s04e07-08

Na, tegnap pótoltam is, meg az évadzáró is megvolt.

Szerintem baromi jó lett. Mindenki megkapta a lezárását nagyjából, egészen tetszettek is. Izgultam, hogy Carrievel ne jöjjön újra össze, de hál istennek nem is így történt. Nagyon tetszett az a lezárás is, ahogy mondta hogy Goodbye Anna, ő meg javította Carriere, jó volt nagyon, tényleg lezárás érzésem volt utána. Burton szál érdekes volt, de nekem az is bejött, így már a sorozatgyilkosnak is volt értelme így az utolsó évadra.. Az mondjuk jobban tetszett volna, hogyha Proctor ott a folyónál megöli saját magát is Burton után, de így is jó volt. Proctor halála amúgy kicsit vicces volt, megöli a Cartell vezérét, erre küldenek 6 embert.. :lol: Na mindegy, jó volt, hogy nem mutatták ahogy szitává lövik, az egyik legnagyobb karakter volt a sorozatban, szinte sebezhetetlen, nem passzolt volna hozzá, ha a végén cafatokban látjuk, így jobb volt. Bunker-Calvin harc se volt rossz, az meg külön tetszett, amikor a végén Brock felvázolta, hogy hogy zajlott a bunyó.. :lol: Erős jelenet volt amúgy ott a harc végén amikor egymást ölelik, tesónak is jobb lett így, már nagyon kicsúszott alóla a talaj.

Na nem ragozom tovább, szerintem jó kis finálé volt, a sorozat maga meg parádés. Kicsit sajnálom, hogy nem folytatják tovább, de annak örülök, hogy nem nyújtják túl a pénz miatt, annyit hoztak ki belőle, amennyi volt benne erőlködés nélkül. Aki meg nem kezdte még el, annak csak ajánlani tudom, az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi időben volt szerencsém végignézni. =D>
Messias2 írta:

Igen. :(

Te troll, végén már azt vártam, hogy akkor öngyilkos lesz biztos.. :lol:
PCsabi
aka Game90

2016.05.17. 20:34:06

Petr írta:Prison Break előzetes!
https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA
Vááááááááá \:D/

Banshee

Olvastam egy jó kommentet:

Azért azt a Calvin féle felmondást sokan megirigyelték szerintem. Ki ne szeretné félmeztelenül szétverni a főnöke fejét? Majd kiadván a gőzt, nyugodtan kisétálni, miközben a kollégák tátott szájjal néznek.

:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Varatrix
Director del Fútbol

2016.05.17. 09:15:31

Ronaldinho&Barca írta:GoT

Évadok óta drukkoltam Sansa legalább meneküljön meg a sok farokmutogató királyfi elől, kíváncsi vagyok leverik-e a Bolton dickhead-et. Nála tenyérbemászóbb agyagedény nincs még egy ebben a sorozatban. :D

Ezt sosem értettem pontosan, mert azt megértem hogy valaki "Dickheadnek tartja, de szerintem az izgalmat nem egy halálosan kiszámítható Havas János képviseli például. Meg például számomra Arián kívül az összes stark kiábrándítóan unalmas. Ramsey legalább visszacsempészett valamit a Joffrey féle történésekből. Szóval kellenek az ilyen karakterek, remélem ha meg is hal legalább csak a végén. :(

Nem vagyok elborult rajongó, ráadásul utállom a starkokat is. Lord Bolton féle arcokért szeretem nézni... :D
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.17. 07:19:37

palesz77 írta: Srácok, én még az újat nem láttam, annyit mondjatok csak meg légyszi, hogy

az FBI-os csaj meghal? Majd csak pár nap múlva nézem - remélhetőleg :D -, de ezt szeretném tudni addig. :D

Igen. :(
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Tromort77

2016.05.17. 00:50:55

palesz77 írta: Srácok, én még az újat nem láttam, annyit mondjatok csak meg légyszi, hogy

az FBI-os csaj meghal? Majd csak pár nap múlva nézem - remélhetőleg :D -, de ezt szeretném tudni addig. :D
Tessék:

Én azért sem mondom meg! :twisted: 8) :twisted:
palesz77

2016.05.17. 00:31:24

Tromort77 írta:
PCsabi írta:Tromort, Banshee? :)
Néztem hát! :D
Srácok, én még az újat nem láttam, annyit mondjatok csak meg légyszi, hogy

Petr
Entrenador del Barça

2016.05.17. 00:23:59

Prison Break előzetes!
https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA

Van egy sanda gyanúm, hogy a szintje az első évad magasságának a közelében sem lesz, de ettől függetlenül várós :).
Tromort77

2016.05.16. 23:59:07

PCsabi írta:Tromort, Banshee? :)
Néztem hát! :D

Banshee

Úgy igazán Banshee-sre sikeredett ez is mint az előző.
1. Persze, hogy Banshee-ben olyan pszihológus van aki arra ösztönöz, hogy fejezd be amit elkezdtél. :D =D>
2. Burton egy állat. Nem tudom valaha kedveltem-e karaktert aki ilyen keveset szerepel. :D
3. Eleve ahogy elkapták Hood-ot és Brock-ot béna volt, a kiszabadulásuk pláne. De kellett egy olyan közeg ahol már minden mindegy és Hood felfedheti ki is valójában. Az a párbeszéd nagyon jó volt. Hood hiába buta arcú a sorozat 90%-ban, amikor kell akkor azért jó színészi játékot tud letenni. Szegény Brock meg... Elején nem kedveltem de szerethető karakter lett, ehhez képest hiába sheriff, csak a sz.rt kapja. Így eléggé leesett neki, hogy tényleg akkora balek volt mint hitte. A végén még lehet lecsukja Hood-ot. :D
4. Job... már amikor segített Hood-nak láttam, hogy innen vissza fog térni. Maga a bosszú tárgya meg zseniális. Job(haha)bat nem is lehetett volna kitalálni.
5. Nem tudom, hogy hol van Banshee(fikció) de Proctor gyorsan oda és vissza ugrott Washington-ból. :D Kemény lesz ha a nyakába kapja a Cartell-t

Örülök, hogy két részre bontották és a vége előtt letudták ezt a szektás baromságot.
Kemény lesz a vége. Attól tartok nem lesz feltétlen happy end. Nagyon hiányozni fog. :(
PCsabi
aka Game90

2016.05.16. 23:18:01

Tromort, Banshee? :)

1. Cruz végre meztelen, erre kinyírja őt Burton :(
2. Nácik lecsaptak, Calvin meg tényleg elmebeteg, de az évad egyik legjobb szereplője :D
3. Burton csinált egy kis akciót, erre nem mutatják...
4. Amikor Brock megtudta az igazat :shock:
5. Hood és Brock kiszabadulása nagyon gagyira sikerült.
6. Job 8)

Ami maradt az utolsó ( :( ) részre:
1. Hood?
2. Proctor?
3. Calvin - Bunker.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.05.16. 22:55:00

GoT

Évadok óta drukkoltam Sansa legalább meneküljön meg a sok farokmutogató királyfi elől, kíváncsi vagyok leverik-e a Bolton dickhead-et. Nála tenyérbemászóbb agyagedény nincs még egy ebben a sorozatban. :D Deni szál nekem néha egy kicsit túl van már cifrázva, bár a mai akciója tetszett, előző rész nagyon lapos volt, nagyon lassan halad az ő térhódítása. Királyvár nekem is eléggé fájdalmasan ostobaság, bár a történelemben visszanézünk, a vallás körül mindig volt valami, itt sincs ez másképpen, az öreglány mondata mindent elárult az egész bagázsról, "inkább ők, mint mi". Szép. :D Én leginkább Arya szálra vagyok marha kíváncsi, hogy ő mire viszi majd a sorozatban és Bren talán, valami azt súgja ebben az évadban sem merítik ki túlságosan velük kapcsolatban az eseményeket. :? Ez a baj, van 10 rész, és még ennyi mondanivaló... :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Deus
Boixos Nois

2016.05.16. 18:30:28

Ezen a héten dől el, mit nézünk ősztől a tévében

http://comment.blog.hu/2016/05/16/ezen_ ... aign=index" target="_blank

Hannibalt sajnálom nagyon :cry:
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2016.05.10. 21:44:42

Bejelentették a Strain érkezését is augusztusra, tudom nem sokan követitek :(

Illetve a Wayward Pines is kezdetét veszi hamarosan, két hét múlva.
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2016.05.09. 21:28:55

Banshee s04e06

Na, ez még az ötödik résznél is jobb volt.

1. Hát, nem szórakoztak a rész elején :shock: Csaj felgyújtotta magát, Calvin meg véresen besétált a szobába, majd megerőszakolta a feleségét...
2. Deva pont a legjobbkor tért vissza :D
3. Calvin-t ki fogja megölni? Proctor/Burton/Bunker?
4. Nyomozás szépen halad, mondjuk a csajt jól elkapták...
5. Eliza Dushku <3
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.09. 20:47:10

Tyrionon kívül dög unalmas a Lannister dinasztia. Csípem a fél karú tesóját is, de felőlem a törpén kívül simán kihalhatna az a ház.

Most mi ez, hogy a király szava semmit sem ér? Meg ilyen fogalmam sincs emberek bebörtönzik a királynét, úgy, hogy semmit sem lehet ez ellen tenni? Magyarázzátok már el, mert nekem ez nagyon fura. Joffrey is így becsicskult volna nekik? :D Mármint a serege.
Tromort77

2016.05.09. 20:18:26

Got 6x03

Vissza a lagymatag körkapcsolásba. Pedig az előző rész után reménykedtem, de megint nem történt semmi értékelhető.
Banshee 4x06

Rájöttek, hogy ideje elkezdeni az évadot mert már nagyon kevés van hátra. :D

-A Bunker - Calvin párbeszéd nagyon kemény volt. Tisza Hegylakó, csak egy maradhat. :D
-Hood-nak csak 6 rész kellett, hogy egy pár másodpercre valós érzelmeket mutasson és ne csak buta nézéssel sodródjon az árral.
-Proctor is az egész évadban csak sodródik. Ő maga nem is nyomozik Rebecca gyilkosa után, miközben egy sereget küld Carrie-re. Előző évadban ismert Proctor házról házra járna egy sereggel a bósszúért.
-Sajnáltam, hogy Brock így be lett alázva.
-Ha a nyomozó csaj is meghal akkor lezárhatják úgy a sorozatot, hogy Hood most 15 évre megy el esőembernek.
PCsabi
aka Game90

2016.05.06. 20:32:20

Banshee s04e03-04-05

1. Ezt a Leo-t milyen könnyen megtalálták végül... Amúgy Job azért kapott rendesen.
2. Annyira érezhető volt, hogy Hood-ot is meggyanúsítják Rebecca meggyilkolásával (akinek a holttestét hányszor mutatták meg idáig? 15-ször?).
3. Négy résszel a vége előtt minek kell egy sátánista sorozatgyilkos vonalat behozni? Sokkal "jobb" lett volna, ha Rebecca-t Proctor egyik ellensége ölte volna meg...
4. Nyomozó csaj is teljesen felesleges.
5. Börtönből szabadult náci sokáig élvezhette a kinti életet, Calvin nem szórakozott.

Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki ebből, ott van még Bunker - Calvin, Proctor - Kartell, Hood - sátánisták stb...
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2016.05.05. 01:12:10

A vörös pap Thoros és a felélesztés hatása.

Miután megbeszélik,hogy már hatodszorra hozta vissza.
Thoros: Egyre nehezebb a dolog.
Beric: Tudom,valahányszor visszajövök kevesebb vagyok.Lemorzsolódnak rólam darabok.
Arya: Visszahozható valaki akit lefejeztek?Nem hatszor,csak egyszer?
Thoros: Tartok tőle az lehetetlen gyermekem.
palesz77

2016.05.04. 22:32:50

csababarca írta:

Nem emlékszem, az a baj azokat a könyveket már régen olvastam, meg a konkrét részt is.
De valami volt mondva, de én olyanra emlékszem,hogy csak egyre nehezebb volt visszahozni Berricet, ezt Thoros mondta.
De igazából megtudjuk majd Jon viselkedéséből hogy változott e. Sokan úgyis bemagyarázzák hogy igen.

Nekem valamiert total az remlik, hogy mondja, hogy minden visszahozatal utan egyre kevesbe volt onmaga, es hogy mar a csaladja arcara se emlekszik.. :-k Na mindegy, valami gebasz ugyis kell hogy legyen, de akkor ugy erzem nem mi okoskodjuk most ki, hogy mi az ar.. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.04. 22:26:08

Nem emlékszem, az a baj azokat a könyveket már régen olvastam, meg a konkrét részt is.
De valami volt mondva, de én olyanra emlékszem,hogy csak egyre nehezebb volt visszahozni Berricet, ezt Thoros mondta.
De igazából megtudjuk majd Jon viselkedéséből hogy változott e. Sokan úgyis bemagyarázzák hogy igen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.05.04. 22:16:08

palesz77 írta:
Azt amúgy nem lehet tudni, hogy mikor jön már ki az új könyv?
Kb. soha, ha így folytatja :D
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Válasz küldése