Na, elég régóta rontom már itt a levegőt, mégsem tettem fel még magamról képet. Akik már találkoztak velem, nem fognak nagyon csodálkozni szerintem, akik meg nem ismernek, azok most talán közelebb kerülnek az igazsághoz...
Mivel jelen pillanatban nem találtam viszonylag friss képet magamról, ezért arra gondoltam, hogy inkább hagyom, a felületes gondolatok helyett az egyik nagyon kedves barátom által készített videó néhány részlete beszéljen.
A teljes videót sajnos/nem sajnos nem áll szándékomban feltölteni, mivel egyrészt bőven elférne a 18as karika, másrészt nem akarok komplett hülyét csinálni magamból...

/Csongor legnagyobb bánatára

/
Aki ismeri a Macskanadrág Egyszemélyes jégkorong című örök balladáját, annak ismerős lesz a képek alján feltűnő pár sor. Aki pedig nem ismeri, annak csak ajánlani tudom.
Ja, a videót hiába keresitek a youtube-on, hála istennek nem publikus...
Végül, szerepeljen itt az egyik cimbim kommentje, csak azért teszem ki, mert idevág...
leffi írta:
vanhandridporszent furtike! hianyzol nekunk mint az idei eurobarsza talalkozorol a bajnoki cim unneples!!!
Ja, és ne igyatok alkoholt, mert ti is ekkora lakli kölykök maradtok 26 éves korotokra.