Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont az hát, hogy is mondjam. Na nem volt épp jó.Fecooo írta:úgy tudom, a Ködnek volt egy remake-je is, tehát nem is biztos, h uarról beszéltek... (csak megemlítem, nem láttam egyiket se, szal lehet, h tévedek...)
A lista szerintem jó lett, de a Keresztapán kivül én azért még a Star Wars valamelyik részét is (mondjuk episode III) is beraktam volna :kurdt írta:...
Van benne egy 15 film kb amit nem láttam, így azokat nem is tudom véleményezni. Alapvetően ezek jó filmek, de az én listámhoz nem hasonlítana. Nekem hiányzik nagyon Coppolától valamelyik Keresztapa (1 vagy a 2 főleg).kurdt írta:...
húú. ez nem ellened fog szólni, de ha mondanom kellene egy filmet, akkor ezt mondanám életem legrosszabb filmjének. borzasztóan ideges voltam utána. komolyankennyke04 írta:-Köd / a vége annyira durva, hogy nagyon/
ez a csávó csinálta azt az idióta dán kórházas sorozatotLars von Trier
Naa persze mutasd, érdekel!kurdt írta:Ide lesz posztolva, ha végeztem a melómmal...éjfélig kibírjátok?lui1698 írta:És akkor ezt az összegzést hol milyen formában lehet meglesni majd?
valszeg nem kell addig várni
Ide lesz posztolva, ha végeztem a melómmal...éjfélig kibírjátok?lui1698 írta:És akkor ezt az összegzést hol milyen formában lehet meglesni majd?
Bocs, évezred nehéz lenne; de lehet h majd lesz a többi évtizedből is külön-külön...mondjuk az 50-es évekig, ha.lui1698 írta:Na sz*passál már.kurdt írta:![]()
Tehát akkor 2000-2010-ig?
Akkor viszont passz, hogy melyik lehet a kedvenc.
Na sz*passál már.kurdt írta:Jajj, jajj, jajj elszúrtam!!!
Mea culpa...
Nem évezred, hanem ÉVTIZED
restart...
Há, hogy a viharba ne érdekelne már!kurdt írta:...
Na, ez jó hír, köszi; akkor a héten igyekszem rá sort keríteni.Szandi írta:Ahh nagyon jó a Winter's Bone.kurdt írta:Elég jó ez a lista (a Black SWan nálam is abszolut n.1); ellenben a Winter's bone-t és a The kids are all rightot még nem láttam...előbbi tényleg ennyire jó?!?!?Szandi írta:...
Ahh nagyon jó a Winter's Bone. Mivel előtte egy évvel már kb odaköltözött a stáb, és összesmúzoltak a helybéli emberekkel, ezért tök igazi az egész film, minden ott és úgy játszódik ahogy ők tényleg élnek. Elég lassú film, de milyen képek vannak benne, meg a zene is jó. A főszereplő csaj is hibátlan, semmi giccs, nagyon tetszett, de a mellékszereplő [auto_cenzúra], Teardrop, nem jut eszembe a neve, na őt jelölték oscarra és sztem meg is fogja kapni, mert az már nem is játék volt amit ebben a filmben művelt, hanem inkább reinkarnáció. Filozófikus eléggé ez a film, újranézem még párszor valszeg.kurdt írta:Elég jó ez a lista (a Black SWan nálam is abszolut n.1); ellenben a Winter's bone-t és a The kids are all rightot még nem láttam...előbbi tényleg ennyire jó?!?!?Szandi írta:...
Öööö...egy kicsit...maki írta:Off: detabarca! Nagyon zavarna, ha én is használnám az aláírásodat?
A lehető legjobb döntés született. Nemsokára jössz majd te is ódákat zengeni róla.ultrasul írta:Na SoA lett a befutó