Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A győztes jogos, méghozzá toronymagasan. Négyszer próbáltam végignézni a filmet, max 70 percig bírtam...
Ne hagyd ki, nekem nagyon tetszett anno az a film, elég elvont.lui1698 írta:Tesóm rágja a fejem, hogy nézzük meg a Megszólít az éjszakát.
Vélemény róla?
Mondjuk a Constantine a démonvadász? Illetve ha nem idegenkedsz az animéktől akkor a Vampire hunter D,vagy a Van Helsing sorozat.torrentkiller írta:Üdv embörök
Rám jött a filmezehetnék. Olyan témájú filmet keresek mint a Van Helsing.
Szal ilyen vámpíros-szörnyes-kalandos-egyházsötéttika szerűt
Az ilyen tvájlájt meg hasonló ribanctinis filmektől ha lehet kíméljetek.
Remélem azért sikerült belőnöm a témát
Először is köszi mindkettőtöknek az ötleteketFecooo írta: van egy ilyen: A Testvériség
Van Helsing közelébe nem ér, de egy nézésre jó
(sokak szerint a Daybreakers gázos film, de ha eltekintek attól, h mennyire szürreális az elgondolás, sztem szórakoztató film az is- legalábbis én így néztem, valószínűleg ezért tetszett vmilyen szinten)
vmint nem szorosan a témádhoz kapcsolódóan, de ajánlom neked megtekintésre a Repo Men c. Jude Law filmet...
félreértés ne essék, nem mondom egyikre se, h jó film, viszont egyszer mindhárom film nézhető, ezért ajánlottam csak
Ezt lehet megnézem én is, kíváncsi lennék rá, hogy vajon ez az alkotás is "lehúzza-e" a keltákat. Szerintem már lassan Hollywood közönsége is kezdi megunni, hogy az ókorban csak Rómában és a görögök közt volt kultúra, a többi, mind barbársamy85 írta:cak azelőzetesét láttam de ha szereted a történelmi9 kalandot,akkor nézd meg...Fernando írta:Hopp találtam még egy filmet ami felkeltette az érdeklődésem: A sas (The Eagle). Valaki látta már? Római birodalom egy tartományáról szól.
Arról szól hogy egy légió eltűnik a birodalmon kívül, és 2 évtized múlva, az eltűnt légió vezetőjének fia felcseperedik, és ugyanugy kap egy centúriót meg esküszik hogy meg keresi a Sas-t ami egy szobor és apjának valamint légiójának a jelképe volt... elindul ő és egy szolga...aki vele egyidős.... majd a "vademberek"(kelták) közt találják magukat és itt a sas szobrot is.... de még bonyolódik a helyzet, mert kiderül hogy a szolga a kelták közül való.. így a fiatal romainak nincs más választása be kell hódolnia a valamikori szolgájának hogy túlélje a kalandot... jó kis film....
van egy ilyen: A Testvériségtorrentkiller írta:Üdv embörök
láttad már a Szövetség címü filmet?torrentkiller írta:Üdv embörök
cak azelőzetesét láttam de ha szereted a történelmi9 kalandot,akkor nézd meg...Fernando írta:Hopp találtam még egy filmet ami felkeltette az érdeklődésem: A sas (The Eagle). Valaki látta már? Római birodalom egy tartományáról szól.
Na meglestem. Nagyon bejött a film, szerintem 2010 egyik legjobbja.S.Agüero írta:Láttam már.soadroli írta:Most fogom a nézni a Tolvajok Városát, valaki valami véleményt róla?
Nem igazán bírom az ilyen fajta filmeket, de nekem bejött, ha érted mire gondolok.![]()
Még nem, de érdekes lehet. Ha megnézted írsz róla véleményt? Csak hogy érdemes-e letölteni...Fernando írta:Hopp találtam még egy filmet ami felkeltette az érdeklődésem: A sas (The Eagle). Valaki látta már? Római birodalom egy tartományáról szól.
Sajnos csak egy epizódban lesz bennefcbarca0827 írta:Gondolom erről van szó. Bár a trailer alapján nem tudom mekkora szerepe lesz benne "T-Bag"-nek...
Remélem jó nagy.
Nálam igenlui1698 írta:Nem is volt annyira meztelen Jessica néniLionel85 írta:Machete
http://www.reelcomix.com/wp-content/upl ... achete.jpg
Lehet egyedül leszek vele, de nekem nem ütött akkorát a film. Nem volt végülis rossz, bár biztos nem nézném meg újra... Hogy őszinte legyek, a végére kb a film2/3-adánál már rá lehetett jönni, és még olyan drámai se volt nekem... Bár lehet csak nem olyan passzban vagyok, hogy ezt értékeljem most.lui1698 írta:Mivel láttam ki rendezte nagyjából számítottam erre a hangulatra.sjay írta:Egyébként rád milyen hatással volt a Black Swan? Engem lelkileg összetört, mondjuk ez lehet a korom miatt van (16).
Viszont jobban meglepett, hogy mennyire lekötött a téma ellenére. A balett kb. Makó-Jeruzsálem nálam, de egy percig nem unatkoztam a film alatt.
Nem is nagyon volt kérdéses, hogy a tíz film közül melyik kerül a lista elejére.
Gondolom erről van szó. Bár a trailer alapján nem tudom mekkora szerepe lesz benne "T-Bag"-nek...