Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kurdt
Megmentő :)

2011.02.19. 23:04:43

A győztes jogos, méghozzá toronymagasan. Négyszer próbáltam végignézni a filmet, max 70 percig bírtam...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.19. 22:16:52

lui1698 írta:Tesóm rágja a fejem, hogy nézzük meg a Megszólít az éjszakát.
Vélemény róla?
Ne hagyd ki, nekem nagyon tetszett anno az a film, elég elvont.

Amúgy a Sas-t nem tudtam megnézni, mert bitang kamerás volt, így töröltem is, majd valamikor ha lesz jobb minőség.

Ellenben:

It's Kind of Funny Story:
Úgy futottam neki, hogy egy újabb ökör vígjáték ettől a (manapság igen felkapottá vált) Zach Galfianikis(vagy ki)től, de igencsak dráma inkább, ha komolyabban vették volna akár társadalmi tükör is lehetett volna, de így inkább egy szimpla eladható movie lett. Ennek ellenére ajánlós.
10/8.

Tim, ezek a filmek közül lehet beteg vagyok de 4-et is láttam. :lol: Én csípem az ilyeneket, már mint aminek valami értelme is van. A Sodoma és a Grotesque között azért van különbség. A Grotesque egy aberrált film, egyáltalán nem is tetszett. A Taxidermia viszont szerintem nagyon jó. Amőgy a negyedik amit láttam az a Martyrs, de az se jött be túlságosan.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tim
Mezei fórumozó

2011.02.19. 22:05:37

torrentkiller írta:Üdv embörök

Rám jött a filmezehetnék. Olyan témájú filmet keresek mint a Van Helsing.
Szal ilyen vámpíros-szörnyes-kalandos-egyházsötéttika szerűt :D
Az ilyen tvájlájt meg hasonló ribanctinis filmektől ha lehet kíméljetek.
Remélem azért sikerült belőnöm a témát :D
Mondjuk a Constantine a démonvadász? Illetve ha nem idegenkedsz az animéktől akkor a Vampire hunter D,vagy a Van Helsing sorozat.

Viszont ha már ez a téma szóba került: van egy korrekt kis oldal a Horror mirror,ajánlom mindenki figyelmébe! Kritikák,filmajánlók,ismertetők a téma szerelmeseinek :lol:
Egy kis ízelítő:Minden idők 10 legbrutálisabb és legbetegebb filmje Figyelem! Ezeknek a filmeknek a többsége messze túl van a Fűrész vagy a Sikoly filmek tűréshatárán ezért csak olyanok tegyenek velük próbát akik edzettek ilyen téren.Kiskorúaknak egyáltalán nem ajánlom! Kíváncsi leszek mit szóltok a listához,szerencsére a Szerb film nem került rá..
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.19. 20:00:44

Fecooo írta: van egy ilyen: A Testvériség

Van Helsing közelébe nem ér, de egy nézésre jó ;)

(sokak szerint a Daybreakers gázos film, de ha eltekintek attól, h mennyire szürreális az elgondolás, sztem szórakoztató film az is ;) - legalábbis én így néztem, valószínűleg ezért tetszett vmilyen szinten)

vmint nem szorosan a témádhoz kapcsolódóan, de ajánlom neked megtekintésre a Repo Men c. Jude Law filmet...

félreértés ne essék, nem mondom egyikre se, h jó film, viszont egyszer mindhárom film nézhető, ezért ajánlottam csak ;)
Először is köszi mindkettőtöknek az ötleteket :wink:

A Daybreakerst láttam, ahhoz képest hogy eléggé elvont, nekem egyes részei tetszettek is. (jó mondjuk azért volt benne olyan rész, amit még így is irtó nagy [auto_cenzúra] gondoltam. :)
A többiből meg majd szemezgetek :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.19. 19:45:18

samy85 írta:
Fernando írta:Hopp találtam még egy filmet ami felkeltette az érdeklődésem: A sas (The Eagle). Valaki látta már? Római birodalom egy tartományáról szól. :wink:
cak azelőzetesét láttam de ha szereted a történelmi9 kalandot,akkor nézd meg...

Arról szól hogy egy légió eltűnik a birodalmon kívül, és 2 évtized múlva, az eltűnt légió vezetőjének fia felcseperedik, és ugyanugy kap egy centúriót meg esküszik hogy meg keresi a Sas-t ami egy szobor és apjának valamint légiójának a jelképe volt... elindul ő és egy szolga...aki vele egyidős.... majd a "vademberek"(kelták) közt találják magukat és itt a sas szobrot is.... de még bonyolódik a helyzet, mert kiderül hogy a szolga a kelták közül való.. így a fiatal romainak nincs más választása be kell hódolnia a valamikori szolgájának hogy túlélje a kalandot... jó kis film....
Ezt lehet megnézem én is, kíváncsi lennék rá, hogy vajon ez az alkotás is "lehúzza-e" a keltákat. Szerintem már lassan Hollywood közönsége is kezdi megunni, hogy az ókorban csak Rómában és a görögök közt volt kultúra, a többi, mind barbár :D Ha lesz rá időm biztos rászánom.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.19. 19:32:44

van egy ilyen: A Testvériség

Van Helsing közelébe nem ér, de egy nézésre jó ;)

(sokak szerint a Daybreakers gázos film, de ha eltekintek attól, h mennyire szürreális az elgondolás, sztem szórakoztató film az is ;) - legalábbis én így néztem, valószínűleg ezért tetszett vmilyen szinten)

vmint nem szorosan a témádhoz kapcsolódóan, de ajánlom neked megtekintésre a Repo Men c. Jude Law filmet...

félreértés ne essék, nem mondom egyikre se, h jó film, viszont egyszer mindhárom film nézhető, ezért ajánlottam csak ;)
samy85
Capitá del Barça

2011.02.19. 19:32:35

láttad már a Szövetség címü filmet?
nem mai gyerek de a Van helsinghez hasonló...
esetleg a Underworld trilógia ami még hasonló, modern változatban...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.19. 19:28:14

Üdv embörök

Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
samy85
Capitá del Barça

2011.02.19. 19:23:28

Fernando írta:Hopp találtam még egy filmet ami felkeltette az érdeklődésem: A sas (The Eagle). Valaki látta már? Római birodalom egy tartományáról szól. :wink:
cak azelőzetesét láttam de ha szereted a történelmi9 kalandot,akkor nézd meg...

Arról szól hogy egy légió eltűnik a birodalmon kívül, és 2 évtized múlva, az eltűnt légió vezetőjének fia felcseperedik, és ugyanugy kap egy centúriót meg esküszik hogy meg keresi a Sas-t ami egy szobor és apjának valamint légiójának a jelképe volt... elindul ő és egy szolga...aki vele egyidős.... majd a "vademberek"(kelták) közt találják magukat és itt a sas szobrot is.... de még bonyolódik a helyzet, mert kiderül hogy a szolga a kelták közül való.. így a fiatal romainak nincs más választása be kell hódolnia a valamikori szolgájának hogy túlélje a kalandot... jó kis film....
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.19. 19:18:29

Tesóm rágja a fejem, hogy nézzük meg a Megszólít az éjszakát.
Vélemény róla?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.02.19. 19:09:44

S.Agüero írta:
soadroli írta:Most fogom a nézni a Tolvajok Városát, valaki valami véleményt róla? :)
Láttam már.
Nem igazán bírom az ilyen fajta filmeket, de nekem bejött, ha érted mire gondolok. :) :wink:
Na meglestem. Nagyon bejött a film, szerintem 2010 egyik legjobbja.
10/9
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.19. 16:29:06

soadroli írta:Most fogom a nézni a Tolvajok Városát, valaki valami véleményt róla? :)
Láttam már.
Nem igazán bírom az ilyen fajta filmeket, de nekem bejött, ha érted mire gondolok. :) :wink:
soadroli
Llegenda del Barça

2011.02.19. 16:25:24

Most fogom a nézni a Tolvajok Városát, valaki valami véleményt róla? :)
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.02.19. 15:57:07

A Spartacusnak megint nagyon nagy évadzárója lesz úgy érzem. Ez volt ugye az utolsó előtti rész az évadból. Hát szerintem az eddigi legjobb. Nagyon tetszett, sejtettem hogy Doctore felesége meghal, az előző évadban mondta hogy halott, kíváncsi voltam hogy oldják meg. Nagyon sajnáltam, meg Gannicust is. Nekem nagyon szimpatikus szereplő, kíváncsi leszek mi lesz a sorsa az évadzáró után. Sajna van egy olyan tippem, hogy meghal... Szóval tűkön ülök, még szerencse hogy nem hagynak ki pár hetet, jövő héten fény derül mindenre... Amúgy imdb-n 9.2-es értékelést kapott... Nem semmi, bár meg is érdemli szerintem, ez még jobb évad, mint az első. :twisted:

Még nem, de érdekes lehet. Ha megnézted írsz róla véleményt? Csak hogy érdemes-e letölteni...
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.19. 11:11:41

Hopp találtam még egy filmet ami felkeltette az érdeklődésem: A sas (The Eagle). Valaki látta már? Római birodalom egy tartományáról szól. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
messideco
Presidente del Barça

2011.02.19. 09:23:17

Ismét egy Oscar-jelölt filmet néztem meg.
The King's speech
Az elején gondoltam, hogy ááá, hagyjuk. De NEM! Nagyon jó film lett belőle, sok érdekes dolgot tudtam meg azokról az időkről. A legjobb film kategóriát szerintem nem nyeri meg, de viszont Colin Frth nálam a nyerő a legjobb férfi főszereplő díjára.

Legjobb film: Black Swan
Legjobb férfi főszereplő: Colin Firth
Legjobb női főszereplő: Natalie Portman
Legjobb férfi mellékszereplő: Christian Bale
Legjobb vágás: 127 Hours
Legjobb filmzene: 127 Hours

A női mellékszereplő lesz hatalmas kérdőjel számomra...
Kép
"And my heart will leave you never."
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.19. 00:29:29

Ma két filmet néztem meg:

Közellenségek
:
Kedvenc korom, kedvenc országom, kedvenc színészem és egy rohadt jó szereplőgárda. Én még nem láttam ezt a filmet idő hiányában ugyanis több mint 2 és fél órás, de minden percét megérte. Hatalmas sztori. Christian Bale, Johnny Depp, Marion Cotillard, Stephen Graham stb stb stb.
Ha nem is 10/10, de 10/9 mindenképp.

Trollvadász
(The Troll Hunter):
Elszabadultak mostanában ezek a minikamerás filmek, Ideglelelés, Rec, Cloverfield, Buried, Paranormal, stb.

Ez inkább az Ideglelésre hajazott picit, de ez valamivel jobban bejött. Szépen voltak megcsinálva benne a trollok, meg elég oké volt, csak már az nem tetszett, hogy ennyire nyomatták a körítést az elején és a végén is, meg ez a kiszagolom a keresztényeket dolog se fogott meg.
Összességében: 10/7.
Xanthor
Capitá del Barça

2011.02.18. 21:34:38

fcbarca0827 írta:
lui1698 írta: http://www.youtube.com/watch?v=r96PpPHYoMo
T-Bag visszatér. 8)
Gondolom erről van szó. Bár a trailer alapján nem tudom mekkora szerepe lesz benne "T-Bag"-nek...
Remélem jó nagy. :wink:
Sajnos csak egy epizódban lesz benne :?
http://www.imdb.com/title/tt1784823/
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.18. 17:24:25

lui1698 írta:
Lionel85 írta:Machete
Nem is volt annyira meztelen Jessica néni
http://www.reelcomix.com/wp-content/upl ... achete.jpg
Nálam igen :P

http://i139.photobucket.com/albums/q296 ... achete.jpg
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.02.18. 17:13:38

T-Bag visszatér. 8)

öööö? engem a Serinda Swan vonta el a figyelmem, nem semmi bige :shock:
KépKép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.02.18. 15:14:34

lui1698 írta:
sjay írta:Egyébként rád milyen hatással volt a Black Swan? Engem lelkileg összetört :D, mondjuk ez lehet a korom miatt van (16).
Mivel láttam ki rendezte nagyjából számítottam erre a hangulatra.
Viszont jobban meglepett, hogy mennyire lekötött a téma ellenére. A balett kb. Makó-Jeruzsálem nálam, de egy percig nem unatkoztam a film alatt.
Nem is nagyon volt kérdéses, hogy a tíz film közül melyik kerül a lista elejére.
Lehet egyedül leszek vele, de nekem nem ütött akkorát a film. Nem volt végülis rossz, bár biztos nem nézném meg újra... Hogy őszinte legyek, a végére kb a film2/3-adánál már rá lehetett jönni, és még olyan drámai se volt nekem... Bár lehet csak nem olyan passzban vagyok, hogy ezt értékeljem most.

Amúgy szeretem az ilyesmi filmeket, de ez nem fogott nagyon meg valamiért... :?
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.18. 13:53:14

Social Network nekem kicsit olyan, mint tavaly a Hurt Locker volt.
Egyszer meg lehet nézni, de nem értem mire a nagy sztárolás.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.18. 13:38:25

Most van egy pár film amit beterveztem a hétvégére, véleményeket várok:

Social Network, vártam a jó minőségre, most bepótolom.
The Troll Hunter, ez izgat a legjobban most.
Alice In Murderland

És persze folytatom a Breaking Bad-et, amit utólag is köszi! Első évad nem volt rossz, csak rövid volt, a második évad első részén vagyok túl eddig.

Szerk.:

Elkezdtem nézni a Paranormal Activity 2-t, 20 percig bírtam. Egyszerűen gagyi, nagyon gagyi, az egy viszont nagyon tetszett.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.18. 13:37:38

T-Bag visszatér. 8)
Gondolom erről van szó. Bár a trailer alapján nem tudom mekkora szerepe lesz benne "T-Bag"-nek...
Remélem jó nagy. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.02.18. 13:44:40-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
albicelesteX
A Vadász

2011.02.18. 13:27:22

Szevasztok!Valahol olvastam anno,hogy indul majd egy sorozat amiben a Szökésből ismert Zsebes lesz a főszereplő maga a story pedig hasonlóan szökevények üldözéséről szól.Erről tud valaki valamit?
Kép
Válasz küldése