Gerard3Piqué írta:Cali írta:Nem tudom, volt-e már ilyen téma itt, de felteszem a kérdést, hogy nektek volt olyan dolog az életetekben, amit megváltoztatnátok?
Pl.:2011 Január 20-án inkább egész nap feküdtem volna.
Meg az egészséges életmód és a rendszeres sport.
Ez jó. Mármint tényleg, minden ponttal egyetértek. 2011. január 20. egy jó [auto_cenzúra] nap volt, a mai napig úgy emlékszem, mintha most lett volna. Nekem is okosabb lett volna fekve maradni, még úgy is, hogy egy vizsgát is írtam aznap, ami négyes lett.

Egyébként én sajnos annyi mindent változtatnék, hogy ha mind leírnám, ki lehetne dobni a billentyűzetet kopás miatt.
De konkrét példának mondok én is egy dátumot. 2011. április 27-én megtettem volna, amit meg kellett volna tenni, de bal.asz voltam hozzá, sajnos.
Emellett mehet a "szokásos" sportos, zenés, egészségesebb életmód. Továbbtanulás, bizonyos szituációkban történt reakciók megváltoztatása.
Vagy be kellett volna verni egy raszta ( semmi bajom a Bob Marley-klónokkal

) arcát a Zöldpardonban 2011. április 28-án Kovalsky után.
Ilyesmiket változtattam volna.
Bakancslistám eddig még nem igazán van.
Ami szerepelni fog rajta, az mindenképpen a sarki fény megtekintése saját szemmel, de ehhez el kell jutni északabbra, hacsak nem lesz valami izmos napkitörés valamikor, aztán itthonról is lehetne látni.