Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bászki Fecooo, most hogyan fogom kivárni így a feliratot ?Fecooo írta:kis ajándék:
Yvonne néni mostmár hivatalosan is angyal
Én is gondolkodtam,de végülis csak csináltam. Az én sorrendem se tuti, meg biztos hogy kimaradt 1-2 film...lui1698 írta:Én ebből kimaradok úgy érzem.
Nagyon el kéne gondolkodnom, hogy melyik film hányadik helyre menjen.
Tudom ,hogy egy igénytelen phos, de mindig röhögnöm kell rajta,főleg hasjay írta:Eszement Freddy !? Abban mi tetszik?:Dbouba írta:http://www.imdb.com/list/XMq8tOe13Vo/
itt az én listám! Először csak 20ast akartam ,de aztán beugortt annyi film ,hogy 60as lett belőle![]()
és amikor belenéztem a többiek listájába beugrott ,hogy még mennyit kifelejtettem na mindegy...
Egyébként csináltam egy"megnézendők" listát is ,amiket még nem láttam arra teszem majd rá..
Szerk.: A keresztapa ,Torrente,Die Hard, Bourne,Halálos fegyvernél a folytatások is beleértendők (nem mindegyik)
Én is bírom azt a filmet, már többször láttam. Akkor állatság, annyira tahó, hogy fáj.bouba írta:Tudom ,hogy egy igénytelen phos, de mindig röhögnöm kell rajta,főleg ha
társaságban nézzük.Régen nagyon sokszor megnéztük.
Tudom ,hogy más filmek is bekerülhettek volna helyett, dehát ez van.
Eszement Freddy !? Abban mi tetszik?:Dbouba írta:http://www.imdb.com/list/XMq8tOe13Vo/
itt az én listám! Először csak 20ast akartam ,de aztán beugortt annyi film ,hogy 60as lett belőle![]()
és amikor belenéztem a többiek listájába beugrott ,hogy még mennyit kifelejtettem na mindegy...
Egyébként csináltam egy"megnézendők" listát is ,amiket még nem láttam arra teszem majd rá..
Szerk.: A keresztapa ,Torrente,Die Hard, Bourne,Halálos fegyvernél a folytatások is beleértendők (nem mindegyik)
Na én egy ilyet is csináltam.Fernando írta:Akartam csinálni karakter listát is, de annyi van, és annyit nem ismerek, hogy letettem róla, ott lenne Dexter Morgan, Jack Sparrow, T-Bag, Jacks Teller stb stb, de inkább nem csináltam meg.
Ó, hogy ajó büdös. Ezer hála, jelentkezem a listával majd.lui1698 írta:@Fernando: nem lehet, hogy az a gond nálad, hogy nem erősítetted meg az acc-odat? Miután regelsz imdb-n kapsz egy megerősítő mail-t. Nekem előtte nem működött most már viszont jó.
fcbarca0827 írta:A MAB című websorozatot nézi még innen rajtam kívül valaki? Egy magyar thrillersorozat, melynek minden része 8-9 perces. Mindegyik epizód végén ki van írva, hogy hány embernek kell megnéznie ahhoz, hogy a következő rész felkerüljön. Eddig 12 rész van és, már nagyon izgatottan várom a 13-at. Szerintem nagyon jó színészi teljesítménnyel. A Barátok köztöt, meg ezeket a szutykokat utcahosszal veri.Nagyon fosatós kis sorozat, érdemes belekezdeni.
![]()
Na meg persze, így hamarabb összejön a 13. részhez szükséges 5000-es nézettség.![]()
Itt az 1. rész. Lessetek bele.