Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha még lehet jelentkezni, akkor én is kérnék, nekem is csak spanyol nyelvű van. Köszi!Scorpio írta:Barcelona-Arsenal BL döntő DVD: Enrique, balboa7, kovinho, ozsimiki
Kiszámoltam 1 DVD 400Ft+ posta költség lesz!
+ozsimikiScorpio írta:Barcelona-Arsenal BL döntő DVD: Enrique, balboa7, kovinho
Akinek kell a DVD írja fel a nevét a listára! Jelentkezni a következő vasárnapig lehet! De szükség esetén később is megoldható a DVD vásárlása!
Sokat gondolkoztam, és arra jutottam hogy engem is érdekelne a lehetőség. Lehet róla szó vagy már lekéstem?Scorpio írta:Nagyon profin van megcsinálva a DVD, így csak ajánlani tudom!
Barcelona-Arsenal BL döntő DVD: Enrique, balboa7
Persze! Addig kiderül hány db kell és az alapján kiszámítom egy db mennyibe kerül!Enrique írta:Scorpio, én szerintem kérnék egyet, nekem megér ennyit, de mivel nem leszek itthon 10 napig hétfőtől, majd egyeztetünk ha megjöttem.Scorpio írta:Meccs DVD 800Ft+ posta (350Ft), azaz 1150Ft-ért tudom megvenni! Én 100Ft-ért veszem a DVD-t!
Pontos árat nem tudom, hisz nem tudom hány DVD kell!
Ha neked is jó.
Scorpio, én szerintem kérnék egyet, nekem megér ennyit, de mivel nem leszek itthon 10 napig hétfőtől, majd egyeztetünk ha megjöttem.Scorpio írta:Meccs DVD 800Ft+ posta (350Ft), azaz 1150Ft-ért tudom megvenni! Én 100Ft-ért veszem a DVD-t!
Pontos árat nem tudom, hisz nem tudom hány DVD kell!
OK! Írtam az illetőnek, aki foglalkozik a meccs DVD-kel!Enrique írta:Írd csak ide, biztos érdekel sokakat, köztük engem is.Scorpio írta:Nekem nincs meg, de megtudom venni DVD-n! Ha érdekel írj és megírom a részleteket!balboa7 írta:...valakinek megvan a 2005-2006-os BL döntő, magyar kommentárral ? cd, vagy dvd-re gondolok ?!
Írd csak ide, biztos érdekel sokakat, köztük engem is.Scorpio írta:Nekem nincs meg, de megtudom venni DVD-n! Ha érdekel írj és megírom a részleteket!balboa7 írta:...valakinek megvan a 2005-2006-os BL döntő, magyar kommentárral ? cd, vagy dvd-re gondolok ?!
Nekem nincs meg, de megtudom venni DVD-n! Ha érdekel írj és megírom a részleteket!balboa7 írta:...valakinek megvan a 2005-2006-os BL döntő, magyar kommentárral ? cd, vagy dvd-re gondolok ?!