Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Éppenséggel nem késtél, még lett volna egy heted. Ugyanakkor tényleg érdekes a tendencia, hogy a két hetes határidőt egyre inkább úgy értelmezi mindenki, hogy szerda-csütörtök beesünk az értékeléssel. Ezért szvsz kár a két hét, meg csütörtökre tenni az ajánlást, ha úgyis mindenki az utolsó pillanatban nézi meg. Na mind1, egyelőre még rendben vagyunk, csak félek, h egyre inkább elcsúszunk, mivel csak két hét után szekálhatom a társaságot.messideco írta:Azért lol, hogy csak eddig ketten néztük meg, én is két napos késéssel :S
bence-barca írta:Távollétemben sjd dobja be az ajánlásomat, remélem tetszeni fog nektek!
A filmemet ugyan már lui barátunk egyszer ellőtte a film topikban és akkor említettem is, h gondolkoztam ezen is a FK-ba. Végül ez lett a filmem, lui belekotnyeleskedése ellenére is. 2 okból: először is, úgy gondoltam ezt a filmet édemes látni, másodszor meg, ezen kívül most nem igazán jutott eszembe más film. Egyen gondolkoztam még, de múltkor is ment a nyavalygás az ajánlásommal, így most ezt a könnyű darabnak vélt filmet dobom be inkább.
Na, akkor jöjjön a filmem, ami nem más lesz, mint a C.R.A.Z.Y. c. kanadai alkotás. ( http://www.imdb.com/title/tt0401085/ )
A film úgymondva egy különc srácról szól, aki a 4. gyerekként érkezik egy 5 gyermekes családba és pont a különcsége miatt romlik meg, addigi különleges kapcsolata az apjával.
A filmben a homoszexualitás egy jelentősebb tényező, akit nem zavar, ill eltudja fogadni akármilyen mértékben is, annak nem lesz vele gondja, aki egyáltalán nem tudja befogadni az e fajta vonzódást, annak kevésbé fog tetszeni. De remélem azért a többség befogadóképesebb és nem lesz vele gond.
Jó szórakozást a filmhez,
bence-barca