Alexander Mahone írta:Viszont ezt az anabolikus ablak dolgot érti valaki? Mert én nem. Hol helyezkedik ez el? Ha gyengén edzel akkor ugyanúgy kinyilnak? Meg pl. ha van egy hát-tricepsz edzésed, akkor a hátadat edzed 40 percig, a tricepszet 30 percig, akkor a hátadnál lévő kapuk már nem lesznek nyitva az edzés végéhez számított egy órához?
Bárki válasza érdekel.

ha befejezted az edzést,akkor egyé-igyá,ne törőggyé semmive.

normális választ én sem tudok adni,de nekem elég annyi,hogy az edzés után turmix,fél óra múlva kaja,a miérteket nem feszegetem.
amúgy most már egy ideje "crossfitesebb" edzéseket csinálok,azt kell mondjam nagyon bejön,viszont a vízi hulla hozzám képest kutya fsza a végére
holnap veszek vmi csokis fehérjét,amivel az édességet helyettesítem,mert megdöglök

sohasem csináltam normális diétát,általában megoldottam a sporttal a zsírvesztést,most erre nem szánok időt,így nem eszem cukros dolgokat,illetve a liszteseket is próbálom kicsit csökkenteni. milyen fehérjét javasoltok,ami finom? nekem az eddigiekből a brutal muscle on ízlett a legjobban,most is arra hajlok