Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nekem a többséggel ellentétben annyira nem tetszett. hasonlo témában a buried sokkal jobb voltbence-barca írta:neobarca írta:Valaki rajtam kívül látta már a 127 órát? Kinek, hogy tetszett?
Én múlthéten néztem meg pont, ajánlomAzt hittem rosszabb lesz és kicsit monoton, de csalódtam benne egy kellemeset. Nézd meg!
neobarca írta:Valaki rajtam kívül látta már a 127 órát? Kinek, hogy tetszett?
A múlt hónapban néztem meg. Nagyon bejött. Szépen sodródott a lelki állapot a filmben. Bejövős volt.neobarca írta:Valaki rajtam kívül látta már a 127 órát? Kinek, hogy tetszett?
Nekem nagyon bejött. Kár hogy nem kapott valami díjatneobarca írta:Valaki rajtam kívül látta már a 127 órát? Kinek, hogy tetszett?
De mekkora, hogy benne van a LebowskiTim írta:Ez pont nem függ össze semmilyen listával,és már linkelni akartam pár napja
de nem jött össze. Szóval:Híres tárgyak klasszikus filmekből. A tárgy alapján kell kitalálni a film címét és beírni(vigyázat az angol címet kell!),ha nem vagytok biztosak a megfejtésben,lehet betűket tippelni.Ha rossz a tipp akkor pont levonás jár érte! Kíváncsi leszek az eredményekre
Ez nagyon jó!!! Csak bezavar, hogy angol cím kell (pl. a Blechtrommelnél)...Tim írta:Ez pont nem függ össze semmilyen listával,és már linkelni akartam pár napja
de nem jött össze. Szóval:Híres tárgyak klasszikus filmekből. A tárgy alapján kell kitalálni a film címét és beírni(vigyázat az angol címet kell!),ha nem vagytok biztosak a megfejtésben,lehet betűket tippelni.Ha rossz a tipp akkor pont levonás jár érte! Kíváncsi leszek az eredményekre
23-57Tim írta:Ez pont nem függ össze semmilyen listával,és már linkelni akartam pár napja
13-t tudtam 71-t nemTim írta:Ez pont nem függ össze semmilyen listával,és már linkelni akartam pár napja
Nálam is Bale lenne az 1. helyen, és a többi is elég elismert színész, szimpatikus filmekből. Grat az ízlésednekFecooo írta:nem tartom magam "műértőnek", így a listámmal sokan valszeg nem értenek egyet, szal bocsi előre mindenkitőlsjay írta:http://www.imdb.com/list/Qc1qkwkvt0M/?publish=publish
Ilyet még nem láttam a listák között. Vélemények?:D
nem tartom magam "műértőnek", így a listámmal sokan valszeg nem értenek egyet, szal bocsi előre mindenkitőlsjay írta:http://www.imdb.com/list/Qc1qkwkvt0M/?publish=publish
Ilyet még nem láttam a listák között. Vélemények?:D
Nekem: 4,2,5-1,3soadroli írta: Esetleg valaki leírná sorrendben hogy szerinte melyek a legjobb évadok ?
4,2,1,5,3soadroli írta:Esetleg valaki leírná sorrendben hogy szerinte melyek a legjobb évadok ?
Akkor megvan a nyertes.lui1698 írta:fcbarca0827, a két film közül a Férfibecsületet láttam. Szerintem nyugodtan nézd meg szerintem jó kis film. Láttam már párszor, ez is még videón volt meg.