Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jobbat mondok, szintiboy.Game90 írta:Ezt az egész Eurovíziós Dalfesztivált nem kell komolyan venni, kabaré az egész. Félfüllel hallgattam a műsort, többször volt olyan, hogy megkérdeztem a haverokat, hogy mi ez fs? Ha csak a zenéről szólna a műsor, a Compact Disco-nak Top5-ben kellett volna lennie.
Viszont jövőre szólok nagymutternak, hogy a szomszéd öregasszonyokkal dobjanak már össze egy nótát, hátha. Vagy a Fluor/Cristofel/Young-G hármassal kéne sokkolni Európát.
Tavaly óta fölösleges nézni-persze csak azért is megnézemKash írta:Megnéztem ezt az Euróviziós dalfesztivált, és óriásit csalódtam, a Magyarokkal pedig most szúrnak ki zsinórban 2-szor, köszönjük!!!
Szégyen, hogy a vajdasági magyaroktól csak 2-őt kaptak, viszont aromániai magyaroktól többet...
Kash írta:
Nincs olyan hogy csúnya nő, csak olyan hogy...![]()
![]()
![]()
Hadjuk...nincs igazam.
Kash még nem látott csúnyátKash írta: Nincs olyan hogy csúnya nő, csak olyan hogy...![]()
![]()
![]()
Hát én elfogadnám mindkettőtTT írta:szerintem csúnya nők...zola8787 írta:Valaki nézi a Csillag születik-et?
Nálam Lilu és Ördög Nóri nyert![]()
a Nórika régen talán értelmesen nézett ki, de mára elromlott
Nincs olyan hogy csúnya nő, csak olyan hogy...TT írta:szerintem csúnya nők...zola8787 írta:Valaki nézi a Csillag születik-et?
a Nórika régen talán értelmesen nézett ki, de mára elromlott
szerintem csúnya nők...zola8787 írta:Valaki nézi a Csillag születik-et?
nálam csak az szép,aki smink nélkül is azcsababarca írta:Jakabos ZsuzsiTT írta:jahj, olyan jó ez az úszó csajos-eb, nemrég kapcsoltam az m1-re, de ezentúl még jobban szemmel tartom a melle...őőő úszókat![]()
![]()
Gyönyörű lány,smink nélkül is, álomszép.
.
Jakabos ZsuzsiTT írta:jahj, olyan jó ez az úszó csajos-eb, nemrég kapcsoltam az m1-re, de ezentúl még jobban szemmel tartom a melle...őőő úszókat![]()
Vicces, mert szerintem a ruha miatt olyan mintha mellük sem lenne.TT írta:jahj, olyan jó ez az úszó csajos-eb, nemrég kapcsoltam az m1-re, de ezentúl még jobban szemmel tartom a melle...őőő úszókat![]()
http://www.youtube.com/watch?v=khaFu0JEm3kKash írta:Rajongóm?Régóta vártam erre a pillanatra!
Megtisztelsz!
Üdv: Nagy rajongód, Matyi
Hát ez éppen ellenkezőleg van barátom, én vagyok a te rajongód, ugyanis az "árnyékodból" soha nem tudok majd kilépni, te vagy legjobb!!
![]()
További szép napot.
aztadomshutterisland írta:matyesznek megajánlanám az év avatarja címet.
Huh, jó hogy nem Tibbahnak nevezted el, mert most lenne egy GarfieldodVictor_Valdes írta: Macska, Aki Steve névre hallgat ( igen, az 1st megalkotója, The Steve után)
és ő az: pontosabban már nagy, itt még kis cuki volt..már nem az.
Legyen így.Kash írta:Rajongóm?Régóta vártam erre a pillanatra!
Megtisztelsz!
Üdv: Nagy rajongód, Matyi
Hát ez éppen ellenkezőleg van barátom, én vagyok a te rajongód, ugyanis az "árnyékodból" soha nem tudok majd kilépni, te vagy legjobb!!
![]()
További szép napot.
dehogy,csak csiszoltam a megfogalmazáson. matyika meglepett azzal is,hogy beszórakozott,nem várom el,hogy okádjon isMessiFan írta: Igen, akkor mikor ilyen állapotba van az ember az nem részegség, de most nem ez a lényeg, csak annyi hogy ne várd el ezt a mi matyinktól
Igen, akkor mikor ilyen állapotba van az ember az nem részegség, de most nem ez a lényeg, csak annyi hogy ne várd el ezt a mi matyinktóldaffy írta:akkor még csak becsíptél
akkor még csak becsíptélMessiFan írta: Már nem azért, de nálam ott kezdődik a berúgás hogy gátlásaid felszabadulnak és kicsit ingatag vagy, de biztos nem ott hogy nem tudsz 1 helyben megülni és azt látod csukott szemmel amit nyitottal![]()
Közben gól
Már nem azért, de nálam ott kezdődik a berúgás hogy gátlásaid felszabadulnak és kicsit ingatag vagy, de biztos nem ott hogy nem tudsz 1 helyben megülni és azt látod csukott szemmel amit nyitottaldaffy írta: Mátyás,mi az a természetesen?most mész gimibe és természetesen már berúgtál? hát igen,ezek szerint én már öreg vagyok,mert az én időmben...
egyébként nem rúgtál be. a berúgás ott kezdődik,amikor már ülve el tudsz esni és mind1,hogy nyitva van a szemed vagy csukva,mert ugyan azt látod.