Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.06.20. 12:04:20

GoT

Nekem baromira tetszett ez a rész. Hiába sejtettem, és félig meddig tudtam mert utána olvastam, de ahogy megoldották nagyon komoly meló. Látvány, harc, dráma, de hát ez a Trónok harca. A harcot valami brutális módon tudják megcsinálni, lélegzetelállító. Ez az undorító Bolton dickhead végre oda jutott ahova való... tetszett nagyon a zárás is. Kicsit olyan volt ez a féreg mint Joffrey, sose volt elég töke harcba menni, az ilyen előbb utóbb csúnyán végzi. Jon pedig elhasználta szerintem az összes életét ebbe a játékba már. :D Évad legjobb része volt, nálam 10/10.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.20. 10:24:55

GoT S06E09

Nem nézek sem előzeteseket, sem epizódcímeket, így nem voltam benne biztos, hogy kizárólag erről fog szólni a rész, csupán egy képet láttam a csatáról.

Mégis pont azt kaptam, amit vártam, csakúgy, mint davi és valószínűleg még sokan mások. Ezzel nincsen problémám, de amennyiben ennyire kiszámítható egy rész legalább legyen átlátható.
Dany végre átkelhet az évad végén Westerosra, ez teljesen tiszta.
Viszont a csatát értem én, hogy Jon szemszögéből mutatták be, mégis túl nagy kavalkádnak tűnt, sokszor nem értettem, hogy ki van kivel, ami nem lenne egy rossz szempont, hiába képzelnék el hasonlóan egy harcot a való életben.

Lehet, hogy ez az én szegénységi bizonyítványom, nem tudom...

Előretekintve: Jon mennyire fog kiakadni Sansára, hogy meg sem említette Kisujjékat? Valószínűleg nélküle is nekirohantak volna, de azért mégis.

Más: Jon ne szervezzen mostantól ostromot, vagy bármit ezen a téren, mert röhej.
davi10
Llegenda del Barça

2016.06.20. 10:12:01

Game of Thrones S06E09

Tegnap egy Facebook-beszélgetésben szóról szóra leírtam egyik spanomnak, hogy úgyis az fog történni, hogy a Havas Jonék vesztésre állnak, de akkor hirtelen lelovagol a domboldalról a Kisujjék serege, és láss csodát...

Kis túlzással soha nem volt nekem érdekes a Havas Jon-szál, mindíg reméltem, hogy meghal, baromira idegesített a Disney-herceg féle története. Ramsay meg oké, hogy egy állat volt, de nekem a mai napig azért Joffrey az egyik, ha nem A legnagyobb kedvencem, mert mindig húzott valami váratlant. Én pl. ezért néztem a sorozatot; a váratlan húzásokért (már az első évadban Ned halála, a vörös násztól azóta bepisilek, ha visszanézem youtubon).

Éreztem, hogy mostmár nem igazán maradt olyan "fő" karakter, akit kiírnának (maximum Jamie), úgyhogy csak azt tudják majd ellőni az évad végén, hogy a Ramsayt fogják kinyírni.

A rész alatt 3x hittem el, hogy vannak olyan tökösek, hogy Havas uraságtól kell búcsút vennünk, de végül inkább Hollywoody filmet csináltak a sorozatból.

Nekem ez az évad eddig nagy csalódás, kíváncsi lennék, hogy a könyvek majd mennyivel térnek el.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.14. 16:10:26

GoT S06E09 Promo

Huh, nagyon várós.. De szerintem meglepetés lesz, és nem happy end. Valamiért nagyon ez van bennem, bár lehet csak a promo akarja elhitetni. :D
palesz77

2016.06.13. 18:36:29

GoT S06E08

Meh....

Kb mint a spanyolok válogatott meccse, annyira tetszett. Pár jó jelenet, a Véreb egész jó volt, amúgy semmi extra. Nagyon nem is tudok mit írni, ez a Zúgó ostrom érdekes volt, a katonák az év retardja díjat megérdemlik, de mindegy is. Valahogy megoldották legalább, nem töltünk el ott heteket. Jamie karaktere viszont totál rossz irányt vett, ha nem olvastam volna a könyveket, most tuti nem kedvelném. Szörnyű, hál istennek ott nem ilyen.

Ez az Arya szál meg.. Ó édes istenem. Hasba szúrják, beleesik a koszos vízba - fertőzések, khm -, félig elvérzik, de alszik egyet, úgyhogy no para. Menekülés közben felszakad a seb a hasán? Sebaj, legyőzi a sötétben azt a csajt, akit 100%-os állapotban se mindig tudott. Hát na.. :D Azt meg meg se említem, hogy a "szupergyilkos" milyen röhejes volt, ahogy kemény arccal üldözte a "haldokló" Aryát. :lol: De mindegy, legalább ezt is lezártuk valahogy..

Amúgy nem tudom, lehet bennem a hiba, de mostanában úgy érzem magam a sorozat nézése közben, mint amikor DBZ alatt jöttek a fillerek. Feelinget próbálták teremteni, de érződött, hogy valami nem az igazi.. Utolsó 2 rész remélem felpörög, kéne nagyon.
Petr írta:GoT S06E08

Hát, a részről nem igazán lehet mit írni, egyedül a zúgós száltól vártam mást.

-, viszont Varys nekem gyanús, meg nem tudom mondani, hogy miért.

Varys elmegy, rá pár napra jön a flotta támadni.. If you know what I mean.. :mrgreen: Mondjuk remélem nem, elég érthetetlen lenne. :D
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.13. 10:07:27

GoT S06E08

Hát, a részről nem igazán lehet mit írni, egyedül a zúgós száltól vártam mást.

A jövőbe tekintve:
- Kérdés, hogy Zúgó katonái szabadon távozhatnak-e. Amennyiben igen, szerintem észak felé vehetik az irányt, látszólag Edmure szívesen bosszút állna Catért. Emberük a Fekete hal elmondásából következtetve nem sok van, de minden fegyveres számít, pláne, ha minőségiek.
- Jaime merre indul? Valószínűleg vissza Királyvárba, de látható, hogy akár visszatér, akár nem, segíteni nem fog tudni. Persze ezt ő nem tudja, de szívesen megnézném, ahogy elmenetel északra ő is. Persze ez valószínűtlen, de miért ne?
- Meereen végre ostrom alatt van, de Dany fellépése megint túl színpadias volt - ahogy általában -, viszont Varys nekem gyanús, meg nem tudom mondani, hogy miért. Lesz mélyebb indok is a távollétére, minthogy híveket verbuváljon. Bár ha az útja Dorne-ba vezetne, annak még látnám értelmét. A sorozat állítólagos jövőjéből kiindulva akár a Fal felé is vehetné az irányt, de abban nem lenne logika.
- Arya még mindig nem érdekel, lehet bármilyen badass. Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy milyen értelmes szerepe lehet a későbbiekben. A neveket huzigálni a listájáról pedig elég kisstílű lenne. Ja, még valami: Semmi csavar, csak szimplán túlélte. Ja, alszik rá egyet, szakadékokba ugrál és fut tovább. Oké. Értem én, hogy mainstream sorozat, és az előző rész végével fent kellett tartani az érdeklődést, de ne már. Semmi sem változott volna, ha a szurkálást nem rakják bele, maximum nem lett volna röhej az egész.
- Mintha érne a futótüzes Cersei-bosszú. Valami végre elindult ott, aminek finoman fogalmazva is már ideje volt.
- Sanyi =P~

u.i.: Tommen jobban irritál, mint Joffrey, gratulálok neki =D>. Ez nagy eredmény, várom már a bukását és az anyja arcát. Sajnos gyanús, hogy fordítva lesz.
palesz77

2016.06.08. 15:04:17

Petr
Ezért vagyok.. :mrgreen:

Amúgy én egyet remélek még nagyon, hogy (talán könyv, de igazából az alattam levő reóriákra reagálok csak)

Tyrion nem fog megülni 1 sárkányt se. Adná magát nagyon, hogy 3 fej, és ő a harmadik, de az már a vég lenne nekem. Egy lovat nem tud egymaga megülni, ha feldobják egy 20 m-es sárkányra, az aztán végképp kiakaszt majd.. :lol:

Azt meg én is remélem, hogy nem lesz Targaryen, igazából semmi értelme nem lenne szerintem. Kripli király úgyse lesz soha, nem egy tündérmese ez a sorozat, nem hiszem, hogy a nép elfogadná tiszta szívvel. Segítő lehet, de a "kirakatba" ilyen embert nem hinném, hogy ha kiraknának, azt örömmel fogadná a plebsz. Nekem az is meseszerű lenne.. :D
ferninho
Madridista

2016.06.08. 15:01:12

Látom elszabadultak a GoT spoilerek.
Ajánlanám, hogy ha van könyves spoiler az menjen külön és kiemelve, hogy könyves spoiler, sokan nem szeretik ezeket.

Könyv

Valahogy így
madridista
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.08. 14:17:07

csababarca írta:

Tyrion azér tnem lenne jó, ha Targ lenne, mert az egész apjával való konfliktusa, amire több évadnyi karakterfejlődése épült, a semmibe veszne. Nem örülnék neki,ha Targ lenne, ezek miatt.

Ezt nem gondolom. Ő nevelte fel, ha biológiailag nem is, de ő az apja. Az ő hatására lett az, ami, és ezt senki és semmi nem veheti el, történjen bármi.
Van logika abban, hogy ő is Targaryen, de én erre kevés esélyt látok. Nem gondolom, hogy bármi megváltozna, ha kiderülne a származása, felvezetni pedig már nem hiszem, hogy van idő.

Egy véletlenszerű flashback formájában gagyi lenne megtudni a származását, tehát maradjon csak annak, ami. Bár ha a trón közelébe kerülne lenne létjogosultsága a teóriának.
szerk.: Köszi, Palesz :).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2016.06.08. 15:12:14-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.08. 14:07:55

Tyrion azér tnem lenne jó, ha Targ lenne, mert az egész apjával való konfliktusa, amire több évadnyi karakterfejlődése épült, a semmibe veszne. Nem örülnék neki,ha Targ lenne, ezek miatt.

Arya meg hogy majd Nymeriaként fog visszatérni...könyvben esetleg. Sorozatban egyáltalán nem vargol se ő, se Jon. Mer tugye Jonra is az volt az agymenés,hogy Szellembe bevargol a sorozatban, és majd úgy él tovább..ezek max a könyvekben lehetnek kis esélyű teóriák, a sorozatban Bran a varg, a többiekről nem volt szó erről említés szintjén sem.

Szóval ne keverjük a dolgokat.

Aegont meg azér tnem hozzák be a sorozatba, mert nincs szerepe a folytatásban, eleve, fakeTarg, nem is valós valószínűleg. Nem húzzák ilyenekkel az időt mostmár feleslegesen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2016.06.08. 13:54:34

Az Otcast-ot valaki követi? Kíváncsi lennék megéri-e nézni, illetve mennyire képregényhű. (már ha azt valaki ismeri)

A Preacher második része már lement (bár csak angol felirattal, kivéve ha valakinek van AMC-je), nagyon jó irányba tart, eddig szerintem a 2016 -os év legjobbja, talán a Lucifer versenghet vele, kár hogy csak 10 részes az évad. Ilyen jól kidolgozott karaktereket rég láttam.
Mindenkinek ajánlott, bár inkább eredeti nyelven. Nagyon el tudják cseszni a szinkront, a Lucifert gyakorlatilag kiherélték vele.
Forca Barca!!!!
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.08. 13:41:22

Csak belekezdtem, de addig nem szeretném folytatni, amíg Martin papa be nem fejezi a könyvsorozatot, nehogy rosszul járjak és ne jöjjön több könyv. Meg nem szeretek várni egy könyvre hat-hét évet :D.

A teóriát és a történetet viszont ismerem, de nem hiszem, hogy tényleg így lenne, inkább csak egy mendemondának tűnik. Jonra és Danyre is illik valamilyen szinten a jóslat - ahogy Stannis személyére is illett -, de én Azor Ahai szerepét inkább metaforikusnak látom.
Többen állították már korábban is a "fényesek" közül, hogy le fog szállni valójában a sötétség, ami többértelmű lehet. Gondolhatunk a Másokra, de igazából bármire, ami körülbelül hasonló horderejű. A prófécia nem hinném, hogy egy konkrét személyre vonatkozik, sokkal inkább valaki betölthet egy hozzá hasonló szerepet. Inkább úgy mondom, hogy be kell töltenie, hogy eljöjjön a fény.
Arra szeretnék kilyukadni, hogy nem a személy a lényeg, hanem az, hogy valakinek a fény élére kell állnia, mert valakinek muszáj.
Initom
Entrenador del Barça

2016.06.08. 13:08:41

Petr írta:
Initom írta:

Nagyon kezd sietni a sorozat,nem tetszik ez nekem. A greyojok meg teleportáltak egyet..

A többiben egyetértünk, de erre reagálok, mert nem teleportálásról van szó. Valamelyik GoT rendező is nyilatkozott ezzel kapcsolatban, hogy a sorozatban bemutatott jelenetek nem feltétlen egy idősíkban mutatnak, de annyi helyen folynak történések, hogy csak így lehet bemutatni. Értsd: Már jóval korábban elindultak.

Okés,de aki ezt esetleg nem tudja abban felmerülhet ,hogy....WTF :D

Olvastad a könyveket? Mit gondolsz Azor Ahairól?Sztem annyira egyértelmű,hogy Jon,hogy a végén nem is ő lesz.
Erre egy saját elméletem van...mivel minden nép történelmében van egy ilyen karakter,én azt tippelem,hogy AzorAhai nem egy személy lesz,hanem a népek fúziója akik legyőzik a másokat.
Illetve szerinted/szerintetek is az Őrült Király fia Tyrion? (sárkányok-már kiskorában is feltűnően vonzódott hozzájuk) Számos betegség ellen immunisak a Targok,Tyrion meg beleesett a szürkehámmal fertőzött vízbe. + Anyja meghalt szülésnél ami a Targokra jellemző. (Danynek Jonnak és neki is.
Abi & Tito
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.08. 10:10:34

Initom írta:

Nagyon kezd sietni a sorozat,nem tetszik ez nekem. A greyojok meg teleportáltak egyet..

A többiben egyetértünk, de erre reagálok, mert nem teleportálásról van szó. Valamelyik GoT rendező is nyilatkozott ezzel kapcsolatban, hogy a sorozatban bemutatott jelenetek nem feltétlen egy idősíkban mutatnak, de annyi helyen folynak történések, hogy csak így lehet bemutatni. Értsd: Már jóval korábban elindultak.
Initom
Entrenador del Barça

2016.06.08. 09:47:18

GOT. Nagy rajongó vagyok. Szívesen beszélgethetünk is itt a teóriákról. Eléggé beleástam magam a GOT világába így elég tájékozottnak vallom magam :mrgreen: Próbálom magam aktivizálni,aztán lehet egy mini kibeszélőt is csinálni.

Fixen nem halt meg Arya.Neki az útja a Folyóvidékre vezet...Kőszívhez,Gendryhez és a farkasához Nymeriához.
Alapból fura az egész,Jaqen minek mentené meg...ez a a szál a sorozatban nem kicsit fura :roll:

A könyvben elfoglalják Zúgót(Edmure feladja),kérdés itt mi lesz. Blackfish azt mondta,hogy 2 évig is állják az ostromot...szóval ez BIZTOS ,hogy nem lesz, főleg azért mert megérkezett Brienne megkavarni Jaime agyát.

Cerseinél ,szerintem nem kell sok ,hogy felégesse királyvárat.Futótűz...

Sansa meg fixen Kisújjnak írt. Gondolom majd vereségre állnak aztán megjön Littlefinger úgy mint Gandalf a Helm szurdoknál.

Nagyon kezd sietni a sorozat,nem tetszik ez nekem. A greyojok meg teleportáltak egyet... :lol:

The Hound visszatért :D Ennek viszont örülök.

Legfőképpen amúgy Dorne ilyen szintű elvágása + Victarion + Aegon kihagyása bosszant.
Abi & Tito
Tromort77

2016.06.08. 00:50:18

Got Arya:

Pont egy haveromnak mondtam ez a rész előtt, hogy jót röhögnék ha csak símán kinyírnák Arya-t és tönkrevágnák ezt az egész másfél évados baromságot :D Lenne ám shock. :D Valami mutyi biztos van.
Elég érdekesek ezek az elméletek. Az utolsó kifejezetten tetszik. Érdekes lenne.

Édesanyám is nagy GOT fan és ő mindig azt mondja, hogy a készítőknek nem is kellene kreatívkodniuk csak szimplán elég lenne kommenteket olvasgatni és csemegézni belőlük. :D Lehet az itt lévő ötletek jobbak mint ami a valóság lesz.
palesz77

2016.06.08. 00:49:25

Petr írta:

Az sem logikus, hogy Waif érzéketlen gyilkos, és rá van szállva Aryára - talán te hívtad fel rá a figyelmem. Számomra illogikus és egy kissé ambivalensnek érzem a csoport tevékenységével, mint ahogyan azt is, hogy Jaq feltűnően kedveli a lányt. Biztosan lesz benne egy csavar, kell lennie, ennyire nem lehet rossz :D.

Ja, ez se tetszik, ezt kihagytam. :D Könyvben eddig hál istennek nem gyűlölte Aryát, csak csesztette a kiképzés alatt, de ez tök normális dolog, mert keménynek kell lenniük ugye, mindenre felkészülni.. Nekem ezzel semmi bajom nem volt. De a sorozatban is egész végig úgy tűnt, hogy csak pszichoként edzi, erre kéri, hogy had ölje meg.. Hát ez mi már. :D Nem fér bele nekem ez az imidzsükbe. Azt megérteném, ha azért akarná megölni, mert tud csomó titkukat, és aki nem fejezi be a kiképzést, azt megölik.. De ez így, hát nem tudom.

Na de ja, így nem oldhatják meg, hogy hasba szúrja, szenved, de azért túléli, és elmenekül. Az úgy elég gáz lenne.. :D Bár ez is érdekes volt, hogy úgy döfködi csak meg, hogy ne haljon bele rögtön, nyakát elvághatta volna simán, aztán kész. Ez tetszett amúgy eddig a sorozatba, hogy nem ilyen megoldások vannak, hanem simán ölnek ahogy tennék a valóságban is - Ned testőrségét 2-szer is az első évadban pl, ott a varjú hapsit is, meg számtalan példa volt.. Erre itt volt ez a Brienne harc a Véreb ellen előző évadban, itt évad elején Dorne legkeményebb harcosát egy 10 cm-es bökő egy döfésével megöltek, most ez, hogy az instant kill helyett hasba bökik 6-szor, aztán elmenekül.. Kezd nem realisztikussá válni a sorozat nekem - mondom ezt, miközben a holtak jönnek, és a sárkányokat várjuk.. :lol:
Petr írta:

Majd elkezdem olvasni, ha Martin befejezte, de ezzel kapcsolatban rossz érzésem van.

Kép
:mrgreen:
Slither írta:GoT Arya teóriák:
Ez egész jó, nagyjából el is tudnám fogadni talán.
Slither írta:GoT Arya teóriák:
Ez viszont.. :lol:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2016.06.08. 00:34:08

Petr
Entrenador del Barça

2016.06.07. 23:59:47

palesz77 írta:

Amúgy tényleg nem volt rossz rész a hülyeségei ellenére, alakul a sztori. De ez az Arya dolog is érdekes, most ha ezt simán túléli csak.. Ha meg Jaq volt az, az se logikus, érzéketlen gyilkosok, pont ezért a legjobbak. Most miért akarná megmenteni Aryát?

Annyit szívtunk Arya kiképzésével, hogy biztosan nem fog meghalni. Ha pedig egy ilyen után túléli az nevetséges. Van benne valami trükk.

Az sem logikus, hogy Waif érzéketlen gyilkos, és rá van szállva Aryára - talán te hívtad fel rá a figyelmem. Számomra illogikus és egy kissé ambivalensnek érzem a csoport tevékenységével, mint ahogyan azt is, hogy Jaq feltűnően kedveli a lányt. Biztosan lesz benne egy csavar, kell lennie, ennyire nem lehet rossz :D.

A vérebes sztori könyves részét csak hallomásból ismerem, de nekem nem karakteridegen a bosszú. Majd elkezdem olvasni, ha Martin befejezte, de ezzel kapcsolatban rossz érzésem van.
palesz77

2016.06.07. 23:21:09

Petr írta:GoT S06E07

Jó rész volt, végre a Véreb is visszatért, így volt alapja korábban felröppent pletykáknak.

Fuh, szerintem ez a megoldás nagyon gagyi volt. Eddig nem ilyen volt a sorozat, látszik, hogy nagyon elkanyarodnak már az eredeti történettől, először a feminista akció az évad elején, ami több mint érdekes lett szerintem, most ez volt elég gáz.. Nekem legalábbis, lehet csak túl szkeptikus vagyok, de remélem Martin majd nem így oldja meg a dolgokat, hogy a halálán levő Véreb inkább mégse adja fel, mert bosszút akar állni. Hodor ütött nagyot egyedül eddig nálam az évadban, de ahogy olvastam azt az író előre megmondta nekik, szóval így "érthető" is.. :D

Amúgy tényleg nem volt rossz rész a hülyeségei ellenére, alakul a sztori. De ez az Arya dolog is érdekes, most ha ezt simán túléli csak.. Ha meg Jaq volt az, az se logikus, érzéketlen gyilkosok, pont ezért a legjobbak. Most miért akarná megmenteni Aryát? Na mindegy, kíváncsian várom a megoldást. Az lenne a legjobb, ha Arya kicserélte volna az arcát azzal a fiatal színésznővel, azon jót röhögnék, de esély 0% sajnos. :D

Remélem a következő pár rész már tényleg robbant, és hozza a minőséget, mert nekem ez az évad eddig kicsit csalódás. Tyrion is hiányzik már, csinálhatna lassan valami durva dolgot a bölcselkedésen kívül. :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.06.06. 23:32:28

Petr írta:GoT S06E07

Jó rész volt, végre a Véreb is visszatért, így volt alapja korábban felröppent pletykáknak. Margeary végig gyanús volt, ami megerősítést nyert, bár nem tiszta, hogy mik a céljai a színjátékkal. Ráadásul Cersei is be lett alázva a Töviskirálynő által, így egyre közelebb áll az elboruláshoz, ráadásul az állatkájának sem sok jövőt jósolok, ugyanis Sandor sem véletlenül tért vissza a képernyőre. Mielőtt megrúgja az utolsókat azért remélem, hogy kifüstöli a szentélyt.

Északon Jon eléggé szenved, nem sikerül maga mellé állítani a kisebb házak többségét, ráadásul nekem eléggé hitehagyottnak tűnik. Sansa tetszik, hogy egyre tökösebb, az pedig féltestvére szégyene, hogy még nála is jobban. Bár a Mormont-lány a legkeményebb :D. Lehet, hogy Kisujj megérkezik az ostromra?

Az Arya elleni merénylet nekem sántít, semmi értelme nem lett volna két(?) évadon keresztül mutogatni a dögunalmas kiképzését, ha helyben meg is hal. Vannak a túléléséről teóriák, de nekem mind nagyon vad, biztos sokkal egyszerűbb lesz. Vagy álmodta, mert a hajnali indulás előtt lepihent :twisted:.

Az események sűrűsödnek, és akkor még meg sem említettem a zúgói ostromot, ami tartogathat még meglepetéseket Brienne megérkeztével.
Félek, hogy tényleg rövidebb lesz a maradék két évad, így a készítőknek kapkodniuk kell, ám ha Dany sikeresen partra száll Westeros partjain a Greyjoy-testvérek segítségével az évad végén, vagy a következő legelején, akkor lehet, hogy elég lesz a fennmaradó idő arra, hogy ne kelljen rohanni.

A következő résztől már elvárom, hogy belecsapjon a közepébe, hiába történtek a mostani évadban is meghatározó események. Számomra eddig hiányzik a katarzis, amit remélem a maradék három rész mind hozni fog. Lassan már muszáj, de van egy olyan érzésem, hogy csak az utolsó két rész lesz durr-bele. (előzeteseket direkt nem nézek, tehát ne lőjétek le, pls :D)

Arya részhez: Vagy ő nem is Arya volt. Képletesen. :) Én Jaq-ra tippelek. A tű sem volt nála és ugye Arya bal kezes volt végig... nagyon sántít a dolog, a következő rész előzetesében pedig már ismét menekül, az a sem pedig egy hamar nem jön rendbe, hogy fusson valaki.

Amúgy elég rendesen beindulni látszik a sorozat, egy amitől falnak megyek, hogy már a 8. rész jön, még egyszer ennyit simán néznék belőle. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.06. 14:16:35

GoT S06E07

Jó rész volt, végre a Véreb is visszatért, így volt alapja korábban felröppent pletykáknak. Margeary végig gyanús volt, ami megerősítést nyert, bár nem tiszta, hogy mik a céljai a színjátékkal. Ráadásul Cersei is be lett alázva a Töviskirálynő által, így egyre közelebb áll az elboruláshoz, ráadásul az állatkájának sem sok jövőt jósolok, ugyanis Sandor sem véletlenül tért vissza a képernyőre. Mielőtt megrúgja az utolsókat azért remélem, hogy kifüstöli a szentélyt.

Északon Jon eléggé szenved, nem sikerül maga mellé állítani a kisebb házak többségét, ráadásul nekem eléggé hitehagyottnak tűnik. Sansa tetszik, hogy egyre tökösebb, az pedig féltestvére szégyene, hogy még nála is jobban. Bár a Mormont-lány a legkeményebb :D. Lehet, hogy Kisujj megérkezik az ostromra?

Az Arya elleni merénylet nekem sántít, semmi értelme nem lett volna két(?) évadon keresztül mutogatni a dögunalmas kiképzését, ha helyben meg is hal. Vannak a túléléséről teóriák, de nekem mind nagyon vad, biztos sokkal egyszerűbb lesz. Vagy álmodta, mert a hajnali indulás előtt lepihent :twisted:.

Az események sűrűsödnek, és akkor még meg sem említettem a zúgói ostromot, ami tartogathat még meglepetéseket Brienne megérkeztével.
Félek, hogy tényleg rövidebb lesz a maradék két évad, így a készítőknek kapkodniuk kell, ám ha Dany sikeresen partra száll Westeros partjain a Greyjoy-testvérek segítségével az évad végén, vagy a következő legelején, akkor lehet, hogy elég lesz a fennmaradó idő arra, hogy ne kelljen rohanni.

A következő résztől már elvárom, hogy belecsapjon a közepébe, hiába történtek a mostani évadban is meghatározó események. Számomra eddig hiányzik a katarzis, amit remélem a maradék három rész mind hozni fog. Lassan már muszáj, de van egy olyan érzésem, hogy csak az utolsó két rész lesz durr-bele. (előzeteseket direkt nem nézek, tehát ne lőjétek le, pls :D)
rhuni
Jugador del Barça

2016.06.05. 12:51:06

Sopranost van aki végignézte közületek?
Én lassan a negyedik évaddal végzek és még mindig arra várok, hogy beinduljon a dolog.
Lehet a nagy hype miatt de nálam egyértelműen leveri a lécet a sorozat, sokkal többet vártam. Tele van töltelék részekkel, néha van benne egy kis jó fekete humor, de nem az igazi, persze nem azt mondom hogy rossz, de nálam nem az a hall of fame sorozat mint aminek be van állítva.
Szereplők nagy része szintén nem szint nálam, van egy Gandolfini és tovább szakadék,

Christopher meg a csaja érdekes esetleg még Paulie de a többi mehh. Tony kölykei idegesítőek, felesége szintén, Milfi doktornő jó buxa de rossz színész, Junior úristen de gyenge, Janice-t csak trágárul tudnám leírni, Artie nem rossz, felesége hányás, Silvioba meg lenne potenciál, de nagyon mellékvágányon van.
Akciójelenet alig van, ami van az is összecsapott, nekem ez a műfaj abszolút zsánerem de ez a sorozat nem adja. Ehhez képest egy Breaking Bad vagy SoA szintekkel jobb szerintem.
palesz77

2016.06.04. 16:05:04

GoT S06E06

Age of Empires fanoknak.. :lol: :lol:

Kép
albicelesteX
A Vadász

2016.06.03. 11:34:20

Gomorra 2. évadát nézi valaki rajtam kívül?
Kép
Válasz küldése