Aztabüdösrohadtkummaéletbe

Nem volt nehéz kitalálni. Nekem is a kedvencem tőle.kurdt írta:Az meg már csak hab a tortán, hogy nem is tévedtél...
Bár nem láttam az Amerikai gengsztert, de egyértelmű, hogy a Mementosjay írta: Eközött és a Memento között vacillálok.
Ilyen alapon ajánlom az olyan "remekműveket", mint pl. a Deja vu vagy az Időzavarban...sjay írta: Mindenesetre Washington miatt adok neki egy esélyt
Mindenesetre Washington miatt adok neki egy esélytkurdt írta:Nothing special, egyszer nézhető... (van benne egy-két jó pillanat)sjay írta:Az Amerikai gengsztert látta már valaki? Kinek mi a véleménye róla?
Imádom, ahogy időnként fogalmazol...lui1698 írta:Hát az első? A Szilvia?kurdt írta:Ég és föld...a Memento szerintem nagyon jó, Nolan második legjobb filmje...
Sejtem, hogy trükkös lesz a megfejtés.
Hát az első? A Szilvia?kurdt írta:Ég és föld...a Memento szerintem nagyon jó, Nolan második legjobb filmje...
Ég és föld...a Memento szerintem nagyon jó, Nolan második legjobb filmje...sjay írta:Nah most kicsit kíváncsivá tettélkurdt írta:Nothing special, egyszer nézhető... (van benne egy-két jó pillanat)sjay írta:Az Amerikai gengsztert látta már valaki? Kinek mi a véleménye róla?
Eközött és a Memento között vacillálok.
Nah most kicsit kíváncsivá tettélkurdt írta:Nothing special, egyszer nézhető... (van benne egy-két jó pillanat)sjay írta:Az Amerikai gengsztert látta már valaki? Kinek mi a véleménye róla?
Nothing special, egyszer nézhető... (van benne egy-két jó pillanat)sjay írta:Az Amerikai gengsztert látta már valaki? Kinek mi a véleménye róla?
Nem tudom mar hol ment de neztem en is eleget bar kifejezetten nem szerettem soha,megis neztem.mes írta:Én vagyok a hires egy fejű, a nevem is ennyi, csak Süsü.....
áááááááá gzerekek mennyit néztem ezt is
a július 4-es rész, amikor a pincében rakétáztakS.Agüero írta:Tom&Jerryből melyik volt a kedvenc részetek?
Igen.Fecooo írta:emlékszem anno volt olyan, h egész napos Tom és Jerry maraton
Jajaja!bence-barca írta:
Am nemtom mennyire számít réginek, de Louie élete-ről mi a véleményetek? Nekem egyik kedvencem volt
Én egyes szitukban egyenesen utáltam Jerry-t, hogy már megint mekkora mákja voltozsimiki írta:Tom & Jerry is természetesen alap nálam is.
Csak én szurkoltam mindig Tomnak?vagy legalábbis sajnáltam mindig,hogy ráfázott
Én is mindig Tomnak.ozsimiki írta:Tom & Jerry is természetesen alap nálam is.
Csak én szurkoltam mindig Tomnak?vagy legalábbis sajnáltam mindig,hogy ráfázott