sjd írta:
Ha az időt ugyanolyan dimenzióként kezeljük, mint az összes többit, akkor nem vonatkoztathatunk el attól, hogy az időutazást mindenki úgy képzeli el, hogy ő maga változatlan marad, körülötte viszont minden visszaváltozik egy korábbi állapotára. Viszont ha logikusan nézzük, akkor neked is vissza kéne változnod egy korábbi állapotodra ezzel együtt, tehát valószínűleg egy tényleges időutazás esetén megszűnnél létezni, amint túlhaladsz a saját születéseden vagy előrefelé a saját halálodon. Kb. mintha úgy akarnál teleportálni, hogy elmész New Yorkban, de te közben még Budapesten maradsz.
Persze mindenki elképzeli féreglyukakkal meg ilyenekkel, de egyelőre semmi bizonyíték nincs arra, hogy az időt "meg tudjuk hajlítani"
az én olvasatomban az időutazás során ha a te szemszögeddel nézve 1 évig utazol,akkor te 1 évvel leszel idősebb,míg a többiek nem feltétlen. ha az időutazás pillanatnyi,mint a teleport,egyik kapun be,a másikon ki,akkor nem gondolom,hogy a korodnak változnia kell,hisz a két kapu között meg is halhatnál és akkor se itt,se ott. de az időutazást nehéz felfogni,ezért kell a teleporttal edzeni az elmét
Amúgy meg voltak már olyan esetek, h pl szemtanúk állították, h egy öreg néni a semmiből csak úgy megjelent egy néni nyilvános női WC-ben. Persze egyből megindultak a spekulációk, h a jövőből jött, vagy teleportált. Persze el lehet intézni, egy legyintéssel az egészet, de a folyosón a WC előtt kamera is volt. A néni be nem ment a WC-be, de kijött
igen,ilyenről én is olvastam már(konkrétan erről még nem). de nagyon egyszerű,meg kell kérdezni a nénit,hogy mi szél hozta