ozsimiki írta:
Úgy gondolom, hogy az ilyesfajta sorozatról nem kellene több bőrt lehúzni. 4évad az elég szép, nem kellene lebutítani szerintem. Első, második és 3. évad után is csalódott lettem volna ha vége,mert még éreztem benne lehetőségeket,és nagyon hiányzott volna. Most is megemlékezem majd róla, viszont szerintem kerek lenne így 4 évaddal. Ha csak vígjáték lenne,és nem lenne ilyen sztorija,amilyen, akkor beleférne még 1-2-3évad is, de szerintem most már erőlködés lenne vmi kreatívat alakítani a sztorin.
Szóval szerintem a Chuck 4évadban lenne tökéletes, utána már lehet veszítene a "híréből".
Az igaz, hogy az alap koncepcióból, 2 vagy max 3 évad ami kijön teljes értékűen. Most a 4. évadnál érzek én is ilyen nagyon elcsépeltséget, ötlettelenséget, bár az első 13 rész még elment szerintem. Ha nem tudnak újítani tényleg jobb, ha egy ütős fináléval befejezik, de én úgy gondolom, hogy ha kicsit megint magát az intersect témát, kavarnák meg (nem olyan sz.r egy epizódos dolgokkal, mint ezek az új intersectek, vagy amikor nem tudott flashelni) ki lehetne hozni egy jó 5. évadot. (Talán most lesz is valami, mert az az Ellie által talált Agent-X-es dologból kisülhet valami jó, bár fingom nincs mi lesz az).
A másik meg engem kicsit már ez a Chuck-Sarah dolog is zavar, mindenki happy, hogy összejöttek, házasság meg minden, de nekem jobban tetszett, amikor nem voltak együtt.